Смарт-годинник Garmin Forerunner 745, Black (010-02445-10)

Код товару: 1114973
Немає в наявності
  • Інформація по Garmin 010-02445-10
  • Виробник: Garmin
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Forerunner 745, Black
  • Код виробника: 010-02445-10
  • Вага: 0.002 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - унісекс, Форма годинника - круглі, Операційна система - пропріетарна, Сумісна ОС - iOS, Android, Інтерфейси підключення - Bluetooth, ANT+, Wi-Fi, NFC, Тип дисплея - кольоровий, Діагональ дисплея - 1.2", Тип матриці - Transflective MIP, Роздільна здатність - 240x240, Тип зарядки - зажим для зарядки, Час автономної роботи до - до 11 днів, Вага - 47.2 г

Опис Garmin Forerunner 745, Black

Цей біговий годинник з GPS призначений для бігунів і тріатлоністів, які хочуть отримати докладні спортивні показники і тренування на пристрої, а також інтелектуальні функції. Займайтеся плаванням, велоспортом, бігом, тріатлоном за допомогою предзагруженной профілів занять. Хочете отримати дані? Годинник вам допоможе. У вас під рукою будуть такі свідчення, як VO2 max, тренувальне навантаження та інше.
Отримуйте особисті щоденні рекомендації по тренуваннях, засновані на ваших останніх заняттях. Заняття повинні супроводжуватися відповідною музикою. Синхронізація улюблені пісні з годинником. Система безконтактних платежів Garmin Pay дозволяє виконувати покупки за допомогою годинника. Заряду батареї вистачить на будь-який забіг. Отримайте до 6 годин роботи в режимі GPS з музикою.

Годинник Forerunner 745 може супроводжувати вас під час занять будь-яким видом спорту. Цей пристрій витримає до 200 довгих пробіжок, тривалих велосипедних поїздок або великих запливів.
Пристрій видає щоденні рекомендації для бігових та велосипедних тренувань, які враховують ваш поточний рівень спортивної підготовки, поточну тренувальну навантаження і статус тренування. Дізнайтеся, як ваші тренування впливають на розвиток витривалості, швидкості і потужності, переглядаючи дані аеробного і анаеробного ефекту тренування. Після кожного тренування пристрій видає час відновлення, щоб ви знали, коли ви будете готові до наступної інтенсивної навантаженні. При цьому враховуються такі чинники, як інтенсивність тренування, стрес, денна активність і сон.
Пристрій включає вбудовані профілі занять для бігу, велоспорту, триатлону, плавання в басейні і відкритих водоймах, бігу на стадіоні і т.д. Під час змагань і тренувань можна перемикати різні види спорту натисканням всього на одну кнопку. Індикатор VO2 max дозволяє вам тренуватися ефективніше, щоб ви могли дізнатися очікуваний результат. Цей показник також враховує зміни ефективності, викликані спекою або висотою. Спеціалізований інструмент, що враховує ваш рівень спортивної форми та історію тренувань, допомагає досягати поставлених цілей і бачити вплив тренувального процесу на прогнозоване час фінішу.

Доступ до декількох глобальних навігаційних супутникових систем (GPS, ГЛОНАСС і Galileo) допомагає краще визначати місце становищем в складних умовах, ніж при використанні однієї системи GPS. Буде запропоновано безкоштовні адаптивні плани тренувань від експертних тренерів і адаптує їх під ваші цілі. Тренування синхронізуються безпосередньо з годинником. Створюйте дистанції в додатку Garmin Connect, і тоді у вас завжди будуть варіанти маршруту пробіжки. Також можна планувати пробіжки на інших платформах (наприклад Strava і Komoot) а потім виконувати автоматичну синхронізацію з годинником Forerunner. Додаток Garmin Connect використовує мільярди миль даних, завантажені іншими бігунами і велосипедистами, для пошуку кращого маршруту, застосовуючи найпопулярніші дороги і траси.
Пристрій відстежує рівні енергії вашого організму, щоб ви могли визначити найкращий час для активності і відпочинку. Відстеження інформації про менструальний цикл допомагає вибудовувати тренування для досягнення максимального потенціалу і планування майбутніх змагань в залежності від фази циклу. Синхронізуйте списки відтворення з певних музичних потокових сервісів безпосередньо з годинником. У пам"яті Forerunner 745 може зберігатися до 500 пісень.

Пристрій включає систему безконтактних платежів Garmin Pay для зручної оплати покупок і проїзду в деяких транспортних системах. При сполученні з сумісним смартфоном ви можете приймати електронні листи, текстові повідомлення і попередження прямо на годинник. Якщо ви перебуваєте в небезпечній ситуації, або годинник зареєстрував аварію, скористайтеся функціями «Допомога» і «Виявлення аварій» для передачі вашого місця розташування контактам для екстреного зв"язку.
Батарея пристрою забезпечує до 1 тижня роботи в режимі смарт-годинника і 6 годин в режимі GPS з музикою. Використовуйте режим UltraTrac, щоб заряду вистачило на найдовші змагання.

Характеристики Garmin Forerunner 745, Black

Датчики крокомір
Тип унісекс
Форма годинника круглі
Операційна система пропріетарна
Сумісна ОС iOS
Інтерфейси підключення Wi-Fi
Тип дисплея кольоровий
Діагональ дисплея 1.2"
Тип матриці Transflective MIP
Роздільна здатність 240x240
Тип зарядки зажим для зарядки
Час автономної роботи до до 11 днів
Навігація GPS
Пульсометр є
Повідомлення соціальні мережі
Моніторинг швидкість руху
Додаткові функції управління камерою
Змінний ремінець так
Захист корпусу від води
Рівень захисту 5ATM
Матеріал корпусу полікарбонат
Ширина корпусу 44 мм
Висота корпусу 44 мм
Товщина корпусу 13 мм
Вага 47.2 г
Колір корпусу чорний
Колір ремінця чорний