Смарт-годинник Garmin Instinct Solar, Flame Red (010-02293-20)

Код товару: 1115010
Немає в наявності
  • Інформація по Garmin 010-02293-20
  • Виробник: Garmin
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Instinct Solar, Flame Red
  • Код виробника: 010-02293-20
  • Вага: 0.002 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - дорослі, Форма годинника - круглі, Операційна система - пропріетарна, Сумісна ОС - iOS, Android, Інтерфейси підключення - Bluetooth, ANT+, Тип дисплея - монохромний, Діагональ дисплея - 0.90", Тип матриці - Transflective MIP, Роздільна здатність - 128 x 128, Вбудована пам'ять - 16 МБ, Тип зарядки - магнітний з'єднувач, Час автономної роботи до - до 54 днів, Вага - 53 г

Опис Garmin Instinct Solar, Flame Red

Інноваційні GPS-годинник Instinct від компанії Garmin стануть прекрасним рішенням для більшості користувачів, хто цінує якість, гарну автономність і функціональність. Вони можуть бути прекрасним супутником для вас під час будь-яких можливих видів активності кожен день, а також здатні витримувати величезні навантаження як на суші, так і під водою. Точна супутникова навігація, велика кількість датчиків для вимірювання напрямку руху, тиску, пульсу і підрахунку статистики. А для того, щоб завжди бути в курсі останніх подій, Garmin Instinct будуть повідомляти вам про повідомлення на вашому смартфоні, і все це при значній автономності до 14 днів.

Годинники готові до випробувань

Ти покладаєшся на Instinct, світ покладається на тебе! Ці міцні годинник з GPS-приймачем відповідають військовому стандарту 810G, а також мають водонепроникність до 100 метрів. Корпус з фіброармірованного полімеру забезпечує підвищену міцність і довговічність. Монохромний дисплей зі склом особливого хімічного складу для захисту від подряпин забезпечує чітке висококонтрастне зображення відмінної якості при будь-якій освітленості. Силіконовий ремінець з отворами по всій довжині оснащений знімними фіксаторами для забезпечення надійного прилягання.

GPS-навігатор, на який ви можете покластися

Якщо ви не звикли ходити по уторованим стежках, то годинник Instinct створені для вас. Супутникові системи GPS, ГЛОНАСС і Galileo забезпечують прийом сигналу в більш складних умовах, ніж при використанні однієї системи GPS. Вбудований 3-х осьовий компас і барометричний альтиметр допоможуть вам триматися потрібного курсу. Завдяки функції TracBack ви можете більше не турбуватися про пошук дороги назад - пристрій покаже вам шлях до початкової точки по тому ж маршруту.

Спостерігайте і тренуйтеся

Годинники Instinct відстежують частоту пульсу, параметри спортивних тренувань і рівень стресу протягом дня, щоб ви знали, скільки ви займалися і з якою інтенсивністю. Предзагружені профілі занять (біг, бігові та гірські лижі, сноуборд, велоспорт, плавання в басейні і в відкритих водоймах, піший туризм, кросовий біг, біг в закритих приміщеннях, скелелазіння, MTB, паддлбордінг, веслування, йога, ходьба і ін.) Допоможуть вам підняти спортивні тренування на новий рівень.

Залишайтеся на зв'язку

Завдяки оповіщенням від смартфона ви можете не діставати телефон з кишені. Створіть пару між телефоном, годинами Instinct і нашим онлайновим спортивним співтовариством Garmin Connect для автоматичної передачі даних, відстеження в реальному часі і використання функції GroupTrack.

Сонячна батарея

Годинники Instinct забезпечують безпрецедентний період роботи батареї при знаходженні на відкритому повітрі завдяки підзарядці від сонячної енергії.

Характеристики Garmin Instinct Solar, Flame Red

Виробник Garmin
Модель Instinct Solar, Flame Red
Артикул 010-02293-20
Тип дорослі
Форма годинника круглі
Тип індикації цифровий
Операційна система пропріетарна
Сумісна ОС iOS \n Android
Інтерфейси підключення Bluetooth \n ANT+
Тип дисплея монохромний
Діагональ дисплея 0.90"
Тип матриці Transflective MIP
Роздільна здатність 128 x 128
Вбудована пам'ять 16 МБ
Тип зарядки магнітний з'єднувач
Час автономної роботи до до 54 днів
Навігація GPS
Пульсометр є
Оснащення акселерометр \n гіроскоп \n крокомір \n барометр \n компас \n альтиметр \n термометр
Повідомлення SMS \n виклики \n події календаря \n соціальні мережі \n електронна пошта \n нагадування
Моніторинг фізичної активності \n кількість спалених калорій \n швидкість руху \n Оптичний датчик серцевого ритму \n Оксиметр
Додаткові функції вібрація \n управління камерою смартфона \n будильник \n аудіо-плеєр \n датчик вимірювання насичення крові киснем (SpO2)
Змінний ремінець так
Захист корпусу від води
Рівень захисту 10ATM
Матеріал корпусу полімерний композит
Ширина корпусу 45 мм
Висота корпусу 45 мм
Товщина корпусу 15.3 мм
Ширина ремінця 22 мм
Вага 53 г
Колір корпусу червоний
Колір ремінця червоний