Смарт-годинник Garmin MARQ Aviator, Performance Edition (010-02567-11)

Код товару: 1157366
Немає в наявності
  • Інформація по Garmin 010-02567-11
  • Виробник: Garmin
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: MARQ Aviator, Performance Edition
  • Код виробника: 010-02567-11
  • Вага: 0.002 кг.
  • Короткий опис:

    Форма годинника - круглі, Операційна система - пропріетарна, Сумісна ОС - iOS, Android, Інтерфейси підключення - Bluetooth, ANT+, Wi-Fi, Garmin Connect, Тип дисплея - кольоровий, Діагональ дисплея - 1.2", Тип матриці - Transflective MIP, Роздільна здатність - 240x240, Вбудована пам'ять - 32 ГБ, Час автономної роботи до - до 12 днів, Вага - 95 г

Опис Garmin MARQ Aviator, Performance Edition

Серія годинників Garmin MARQ поєднала в собі традиційну майстерність і винятковий досвід Garmin в авіаційній, автомобільній, морській, туристичній і спортивній сферах.

До колекції входять моделі, кожна з яких розроблена під конкретну категорію споживачів: MARQ Aviator для авіаторів, MARQ Driver для автоперегінників, MARQ Captain для всіх, хто захоплюється морською справою, MARQ Expedition для мандрівників і MARQ Athlete для спортсменів.

MARQ Aviator — коли від польоту перехоплює подих:
Годинники Garmin MARQ Aviator призначені для авіаторів. Титановий корпус з DLC-покриттям, у поєднанні із сапфіровим склом і титановим ремінцем забезпечують надзвичайну надійність годинника. Керамічний GMT-безель дає пілотам швидкий доступ до GMT-часу (середній час за Гринвічем), на циферблаті також два додаткових часових пояси з кодами місцевих аеропортів. Годинник має метеорологічний радар NEXRAD, авіаційну навігацію і всесвітню базу аеропортів.

Direct-to key:
Кнопка "Direct-to" швидко активує маршрут до найближчого аеропорту, даючи вам змогу в разі потреби почати навігацію.

Мапа руху:
Дає змогу переглядати план польоту щодо прилеглих аеропортів, ліній перетинань та інших наземних об'єктів на повноколірної мапи руху, яку легко переміщати та масштабувати.

Індикатор курсу HSI:
Ідіть за стрілкою курсу HSI до місця призначення.

Метеорологічні прогнози:
Дивіться авіаційні прогнози погоди, включно з параметрами вітру, видимістю, барометричним тиском та іншим, а також метеорологічний радар NEXRAD для вашого маршруту(1).

Плани польотів:
Перенесіть свій план польоту й будь-які коригування через бездротовий зв'язок з програми Garmin Pilot у годинник MARQ Aviator, щоб у вас були синхронізовані дані.

Журнал польоту:
Запис журналу польоту автоматично починається під час зльоту, потім дата, тривалість, загальний час польоту та маршрут передаються в застосунки flyGarmin.com і Garmin Pilot.

Смарт-повідомлення:
Отримуйте та навіть відповідайте(5) на електронні листи, SMS і повідомлення про події зі смартфона за синхронізації із сумісним смартфоном.

Музичні програми:
Зберігайте до 2000 пісень, отримаєте доступ до попередньо завантажених музичних сервісів, включно зі Spotify і Deezer із сумісних пристроїв. Слухайте улюблену музику прямо з годинника за допомогою бездротових навушників (до комплекту не входять).

Garmin Pay:
Швидко та зручно здійснюйте платежі за допомогою вбудованої системи безконтактних платежів Garmin Pay з платіжними картами від банків-учасників(2).

Показник стресу:
Відстежуйте частоту серцевих скорочень(3) на зап'ясті, а також мінливість частоти серцевих скорочень, щоб розрахувати показник стресу.

Датчик Pulse OX:
Датчик Pulse Ox(3) дає змогу оцінити, як ваш організм пристосовується до розрідженого повітря на великій висоті.

Програми та тренування:
Велика кількість встановлених застосунків і профілів для гольфу, плавання, бігу, ходьби, веслування, лижного спорту тощо.

Показники ефективності:
Переглядайте розширені тренувальні метрики, як-от бігова динаміка(4), VO2 max з поправкою на високу температуру та висоту, рекомендації з відновлення й багато чим іще.

ClimbPro:
Використовуйте вбудований інструмент-планувальник підйомів СlimbPro для перегляду актуальної інформації про поточні та майбутні підйоми, включно з нахилом, дистанцією й набором висоти.

Multi-GNSS:
Доступ до безлічі глобальних навігаційних супутникових систем (GPS, ГЛОНАСС і Galileo) дає змогу забезпечувати ще кращий зв'язок у складних умовах.

Датчики ABC:
Пройдіть за таким маршрутом за допомогою датчиків ABC, включно з альтиметром для визначення висоти, барометром для моніторингу погоди і 3-осьовим електронним компасом.

ТОПО мапи та мапи гірськолижних курортів:
Вирушайте в подорож з попередньо завантаженими топографічними мапами та переглядайте назви трас і рівень складності для понад 2000 гірськолижних курортів у всьому світі.

Поля для гольфу:
Користуйтеся кольоровими мапами CourseView для більш як 41 000 полів для гольфу в усьому світі, використовуйте функцію прицілювання натисканням на одну кнопку та функцію Playslike Distance для точного розрахунку дистанції.

Connect IQ:
Завантажуйте користувацькі циферблати, додавайте поля даних і отримуйте програми та віджети з магазину Connect IQ.

Батарея:
Внутрішня акумуляторна батарея забезпечує до 12 днів безперервної роботи в режимі смарт-годинник, до 28 годин у режимі GPS, до 48 годин у режимі UltraTrack і до 9 годин у режимі GPS з музикою.

1. Радарне охоплення обмежений США, Канадою, Австралією та Західною Європою.
2. Доступно для мап, підтримуваних банками-учасниками
для отримання додаткової інформації зв'яжіться з вашим банком. Доступно тільки на NFC-терміналах.

3. Див. правила безпеки й інформація про пристрій. У зв'язку з технологічними обмеженнями використання оптичних датчиків монітора серцевого ритму, якими обладнані портативні прилади GARMIN, деякі свідчення серцевого ритму будуть неточними за певних обставин. Зазначені обставини залежать від фізичних даних користувача, типу й інтенсивності фізичних навантажень. Дані монітора серцевого ритму не призначені для використання з медичною метою та не можуть бути використані для діагностики, лікування або профілактики будь-яких захворювань. Неточність показників оптичного монітора серцевого ритму під час фізичних навантажень не є гарантійним випадком.
4. За використання спільно з датчиком бігової динаміки Running Dynamics Pod або пульсометром HRM-Run/HRM-Tri (продаються окремо).
5. Функція відповіді доступна тільки для користувачів Android.

Характеристики Garmin MARQ Aviator, Performance Edition

Датчики термометр
Форма годинника круглі
Операційна система пропріетарна
Сумісна ОС iOS
Інтерфейси підключення Wi-Fi
Тип дисплея кольоровий
Діагональ дисплея 1.2"
Тип матриці Transflective MIP
Роздільна здатність 240x240
Сенсорний екран так
Вбудована пам'ять 32 ГБ
Час автономної роботи до до 12 днів
Навігація GPS
Пульсометр є
Датчик освітлення є
Повідомлення соціальні мережі
Моніторинг швидкість руху
Додаткові функції секундомір
Змінний ремінець так
Захист корпусу від води
Рівень захисту 10ATM
Матеріал ремінця силікон
Ширина корпусу 46 мм
Висота корпусу 46 мм
Товщина корпусу 14.7 мм
Вага 95 г
Колір корпусу сріблястий
Колір ремінця чорний