Смарт-годинник Garmin MARQ, Captain (010-02006-07)

Код товару: 1100384
Немає в наявності
  • Інформація по Garmin 010-02006-07
  • Виробник: Garmin
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: MARQ, Captain
  • Код виробника: 010-02006-07
  • Вага: 0.2 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - чоловічі, Форма годинника - круглі, Операційна система - пропріетарна, Сумісна ОС - iOS, Android, Інтерфейси підключення - Bluetooth, ANT+, Wi-Fi, Garmin Connect, Тип дисплея - кольоровий, Діагональ дисплея - 1.2", Тип матриці - Transflective MIP, Роздільна здатність - 240x240, Вбудована пам'ять - 32 ГБ, Час автономної роботи до - до 12 днів, Вага - 95 г

Опис Garmin MARQ, Captain

Серія годинників Garmin MARQ поєднала в собі традиційну майстерність і винятковий досвід Garmin авіаційної, автомобільної, морської, туристичної і спортивній сферах.

У колекцію входять моделі, кожна з яких розроблена під конкретну категорію споживачів: MARQ Aviator для авіаторів, MARQ Driver для автогонщиків, MARQ Captain для всіх, хто захоплюється морською справою, MARQ Expedition для мандрівників і MARQ Athlete для спортсменів.

MARQ Captain — курс на перемогу:
Годинник Garmin MARQ Captain призначені для мореплавців і яхтсменів. Нейлоновий ремінець, виконаний за технологією жаккардового плетіння, призначений для використання в суворих морських умовах. MARQ Captain включає інноваційні функції для плавання, які дійсно допоможуть під час регати: віртуальна лінія старту, час до старту і Tack Assist (підказки при лавіруванні). На циферблаті відображається поточна швидкість вітру, температура і інформація про припливи.

Таймер зворотного відліку:
Відзначайте час старту з допомогою таймера зворотного відліку. GPS допоможе визначити ідеальне положення в момент старту.

Tack Assist:
Функція Tack Assist допомагає більш ефективно маневрувати при проходженні дистанції.

Функція "Людина за бортом":
У випадку, якщо людина впала за борт, миттєво відзначте місце події, натиснувши всього на одну кнопку. Стрілка, що вказує напрямок падіння, і лічильник відстані допоможуть швидко провести рятувальні роботи.

Автопілот:
Керування блоком управління автопілота GHCTM 20 з допомогою годинника MARQ Captain для зміни напрямку, повороту і для управління судном.

Дані судна:
Передавайте дані судна на годинник з будь-якої точки на борту, а також дистанційно додавайте маршрутні точки в картплоттер.

Додаток FUSION-Link Lite:
Управляйте морський акустичною системою StereoActive та іншими сумісними пристроями за допомогою бездротової технології ANT+.

Смарт-повідомлення:
Отримуйте і навіть відповідайте(5) на електронні листи, SMS і повідомлення про події зі смартфона при синхронізації з сумісним смартфоном.

Музичні програми:
Зберігайте до 2000 пісень, отримаєте доступ до попередньо завантаженим музичних сервісів, включаючи Spotify і Deezer з сумісних пристроїв. Слухайте улюблену музику прямо з годин з допомогою бездротових навушників (у комплект не входять).

Garmin Pay:
Швидко і зручно здійснюйте платежі за допомогою вбудованої системи безконтактних платежів Garmin Pay з платіжними картами від банків-учасників(1).

Показник стресу:
Відстежуйте частоту серцевих скорочень(3) на зап'ясті, а також мінливість частоти серцевих скорочень, щоб розрахувати показник стресу.

Датчик Pulse OX:
Датчик Pulse Ox(3) дозволяє оцінити, як ваш організм пристосовується до розрідженого повітря на великій висоті.

Додатки і тренування:
Велика кількість встановлених додатків і профілів для гольфу, плавання, бігу, ходьби, веслування, лижного спорту та ін.

Показники ефективності:
Переглядайте розширені тренувальні метрики, такі як бігова динаміка(2), VO2 max з поправкою на спеку і висоту, рекомендації по відновленню і багато іншого.

ClimbPro:
Використовуйте вбудований інструмент-планувальник підйомів СlimbPro для перегляду актуальної інформації про поточних і майбутніх підйомів, включаючи нахил, дистанцію і набір висоти.

Multi-GNSS:
Доступ до безлічі глобальних навігаційних супутникових систем (GPS, ГЛОНАСС і Galileo) дозволяє забезпечувати ще кращу зв'язок у складних умовах.

Датчики ABC:
Пройдіть за наступним маршрутом за допомогою датчиків ABC, включаючи альтиметр для визначення висоти, барометр для моніторингу погоди та 3-осьовий електронний компас.

ТОПО карти і карти гірськолижних курортів:
Вирушайте в подорожі з попередньо завантаженими топографічними картами і переглядайте назви трас і рівень складності для більш ніж 2000 гірськолижних курортів по всьому світу.

Поля для гольфу:
Користуйтеся кольоровими картами CourseView для більш ніж 41 000 полів для гольфу по всьому світу, використовуйте функцію прицілювання натисканням на одну кнопку і функцію Playslike Distance для точного розрахунку дистанції.

Connect IQ:
Завантажуйте користувальницькі циферблати, додайте поля даних і отримуйте програми та віджети з магазину Connect IQ.

Батарея:
Внутрішня акумуляторна батарея забезпечує до 12 днів безперервної роботи в режимі смарт годин, до 28 годин в режимі GPS, до 48 годин в режимі UltraTrack, і до 9 годин в режимі GPS з музикою(4).

1. Доступно для карт, підтримуваних банками-учасниками для отримання додаткової інформації зв'яжіться з вашим банком. Доступно тільки на NFC-терміналах.
2. При використанні спільно з датчиком біговій динаміки Running Dynamics Pod або пульсометром HRM-Run/HRM-Tri (продаються окремо).
3. См. правила безпеки та інформація інформація про пристрій. У зв'язку з технологічними обмеженнями використання оптичних датчиків монітора серцевого ритму, якими обладнані портативні прилади GARMIN, деякі свідчення серцевого ритму будуть неточними при певних обставинах. Зазначені обставини залежать від фізичних даних користувача, типу і інтенсивності фізичних навантажень. Дані монітора серцевого ритму не призначені для використання в медичних цілях та не можуть бути використані для діагностики, лікування або профілактики будь-яких захворювань. Неточність показників оптичного монітора серцевого ритму під час фізичних навантажень не є гарантійним випадком.
4. Час роботи батареї залежить від інтенсивності використання.
5. Функція відповіді доступна тільки для користувачів Android.

Характеристики Garmin MARQ, Captain

Тип чоловічі
Форма годинника круглі
Операційна система пропріетарна
Датчики термометр
Сумісна ОС iOS
Інтерфейси підключення Wi-Fi
Тип дисплея кольоровий
Діагональ дисплея 1.2"
Тип матриці Transflective MIP
Роздільна здатність 240x240
Сенсорний екран так
Вбудована пам'ять 32 ГБ
Час автономної роботи до до 12 днів
Навігація GPS
Пульсометр є
Датчик освітлення є
Повідомлення соціальні мережі
Моніторинг швидкість руху
Додаткові функції секундомір
Змінний ремінець так
Захист корпусу від води
Рівень захисту 10ATM
Вага 95 г
Колір корпусу сріблястий
Колір ремінця синій