Смарт-годинник Garmin MARQ, Golfer (010-02395-00)

Код товару: 1100382
Немає в наявності
  • Інформація по Garmin 010-02395-00
  • Виробник: Garmin
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: MARQ, Golfer
  • Код виробника: 010-02395-00
  • Вага: 1.267 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - чоловічі, Форма годинника - круглі, Операційна система - пропріетарна, Сумісна ОС - iOS, Android, Інтерфейси підключення - Bluetooth, ANT+, Wi-Fi, Garmin Connect, Тип дисплея - кольоровий, Діагональ дисплея - 1.2", Тип матриці - Transflective MIP, Роздільна здатність - 240x240, Вбудована пам'ять - 32 ГБ, Час автономної роботи до - до 12 днів, Вага - 95 г

Опис Garmin MARQ, Golfer

Годинник MARQ Golfer показує вашу пристрасть до гольфу. Це єдиний сучасний годинник-інструмент з інтелектуальними функціями, попередньо завантаженими полями для гольфу (понад 41.000) та розширеними можливостями спостереження за параметрами гри.

  • Хоч де б ви не були, ваше поле для гольфу найімовірніше виявиться серед 41.000 попередньо завантажених полів.
  • «Віртуальний кадді», ваш надійний помічник, завжди допоможе вам із вибором ключки та прицілюванням.
  • Керамічне кільце навколо циферблата з 18 позначками у формі лунок показує всім навколо, що ви згодні тільки на перемогу.
  • Зелений нейлоновий ремінець, виготовлений у техніці жакардового плетіння, забезпечує комфортне носіння і виготовлений відповідно до традицій.
  • Оцініть зручність використання під'єднуваних функцій.
  • З поля для гольфу в зал засідань без паузи — і без підзаряджання. До 28 годин роботи в режимі GPS.

ДИЗАЙН, ЩО НАДИХАЄ
Цей розкішний годинник з опуклим сапфіровим склом, постійно увімкнутим дисплеєм і 18 позначками у формі лунок на кільці навколо циферблата наочно демонструє вашу прихильність до гольфу.

НАДІЙНІ МАТЕРІАЛИ
Пристрій, призначений для шанувальників гольфу, характеризується керамічним кільцем 46 мм, зеленим нейлоновим ремінцем у техніці жакардового плетіння й обтічною конструкцією, яка не заважатиме під час гри.

«ВІРТУАЛЬНИЙ КАДДІ»
Завдяки функції «Віртуальний кадді» помічник завжди буде у вас під рукою. Пристрій враховує швидкість і напрямок вітру, щоб запропонувати ключку для виконання удару заданої дальності.

ШВИДКІСТЬ І НАПРЯМОК ВІТРУ
На екрані годинника показуються дані швидкості та напрямку вітру1, щоб ви могли вибрати потрібну ключку та визначити оптимальний напрямок удару.

41.000 ПОПЕРЕДНЬО ЗАВАНТАЖЕНИХ ПОЛІВ ДЛЯ ГОЛЬФА
Годинник містить 41.000 попередньо завантажених полів для гольфу з кольоровими мапами CourseView у всьому світі. Ви можете завантажувати оновлення для тих полів, на яких граєте найчастіше.

ПЕРЕГЛЯД ПЕРЕПОН
Ця функція дає змогу швидко переглядати кожну перешкоду на мапі й отримувати важливу інформацію про відстань.

ВІДСТЕЖЕННЯ ПАРАМЕТРІВ КЛЮЧОК
Створіть пару годинника та датчиків для ключок Approach CT10, що входять до комплекту, для отримання доступу до розширених можливостей відстеження, включно з розташуванням, відстанню та типом ключки.

ФУНКЦІЯ "PlayLike Distance"
Завдяки цій функції ви можете визначати відстані з урахуванням поправки на рельєф (нахил вгору або вниз).

ОГЛЯД ГРІНА
Функція "Green View" (огляд гріна) дає змогу переглядати реальну форму гріна з будь-якої точки на полі, а також переміщати прапорці для досягнення вищої точності. Пристрій дає змогу швидко визначити відстань до передньої, середньої й задньої частини гріна, щоб ви могли зробити потрібний удар.

ФУНКЦІЯ "PinPointer"
Навіть якщо ви перебуваєте в сліпій зоні, функція "PinPointer" підкаже вам напрямок прапорця, щоб кожен ваш удар був спрямований у ціль.

ЩЕ БІЛЬШЕ ДАНИХ
Створіть пару з програмою Garmin Golf для аналізу зроблених ударів, участі в таблиці лідерів і турнірах, а також для отримання додаткової інформації про гру.

БАЛИ СТРЕСУ
Спостерігайте за частотою пульсу за допомогою пульсометра на зап'ясті, а також за варіабельністю частоти пульсу для розрахунку балів стресу.

ЗАСТОСУНКИ Й ЗАНЯТТЯ
Пристрій містить попередньо завантажені програми та профілі активності для бігу, плавання, велоспорту, ходьби, веслування, лиж та інших занять.

ДАТЧИК Pulse Ox
Датчик Pulse Ox показує, наскільки добре рівень насичення крові киснем адаптується до більш розрідженого повітря в умовах високогір'я.

ВІДСТЕЖЕННЯ ВОДНОГО БАЛАНСУ
Дотримання правильного водного балансу є важливою умовою гарного самопочуття. Реєструйте кількість води, яка споживається впродовж дня, і спостерігайте за вашими результатами.

ДАТЧИКИ ABC
Для навігації на туристичних стежках використовуйте датчики — альтиметр для даних висоти, барометр для спостереження за погодою і 3-вісний електронний компас.

КІЛЬКА ГЛОБАЛЬНИХ СУПУТНИКОВИХ СИСТЕМ
Доступ до декількох глобальних супутникових навігаційних систем (GPS, ГЛОНАСС і Galileo) забезпечує надійне стеження в більш складних умовах, як порівняти з використанням однієї системи GPS.

ТОПОГРАФІЧНІ ТА ГІРСЬКОЛИЖНІ МАПИ
Вирушайте в подорож із попередньо завантаженими топографічними мапами. Переглядайте назви та рівні складності трас для 2000 гірськолижних курортів у всьому світі.

СПОРТИВНІ ПОКАЗНИКИ
Переглядайте розширені спортивні показники, що охоплюють дані бігової динаміки, VO2 max з коригуванням щодо спеки та висоти, рекомендації щодо відновлення й інше.

ІНТЕЛЕКТУАЛЬНІ СПОВІЩЕННЯ
Отримуйте електронні листи, текстові повідомлення й попередження прямо на годинник у разі встановлення з'єднання із сумісним смартфоном Apple або Android.

МУЗИЧНІ ЗАСТОСУНКИ
Синхронізуйте списки відтворення з музичних потокових сервісів (наприклад, Deezer, Amazon Music і Spotify) для можливості прослуховування музики на годиннику без смартфона. Пристрій MARQ Golfer може зберігати до 2000 пісень.

ПЛАТІЖНА СИСТЕМА Garmin Pay
Зручна оплата покупок і проїзду на деяких видах транспорту за допомогою системи безконтактних платежів Garmin Pay.

Батарея
Внутрішня акумуляторна літій-іонна батарея забезпечує до 12 днів роботи в режимі смарт-годинника, 28 годин у режимі GPS, 48 годин у режимі UltraTrac і 9 годин у режимі GPS з музикою.

Характеристики Garmin MARQ, Golfer

Тип дорослі
Форма годинника круглі
Операційна система пропріетарна
Сумісна ОС iOS
Інтерфейси підключення Wi-Fi
Тип дисплея кольоровий
Діагональ дисплея 1.2"
Тип матриці Transflective MIP
Роздільна здатність 240x240
Сенсорний екран так
Вбудована пам'ять 32 ГБ
Час автономної роботи до до 12 днів
Навігація GPS
Пульсометр є
Датчик освітлення є
Повідомлення соціальні мережі
Моніторинг швидкість руху
Додаткові функції секундомір
Змінний ремінець так
Захист корпусу від води
Рівень захисту 10ATM
Ширина корпусу 46 мм
Висота корпусу 46 мм
Товщина корпусу 14.7 мм
Вага 95 г
Колір корпусу зелений
Колір ремінця зелений
Датчики термометр