Смарт-годинник Garmin MARQ Golfer Gen 2, Carbon, GPS (010-02722-21)

Код товару: 1567790
Під замовлення
116955 Грн
  • Інформація по Garmin 010-02722-21
  • Виробник: Garmin
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: MARQ Golfer Gen 2, Carbon, GPS
  • Код виробника: 010-02722-21
  • Вага: 1.209 кг.
  • Габарити: 18x12x11 см.
  • Короткий опис:

    Тип - чоловічі, Форма годинника - круглі, Операційна система - пропріетарна, Сумісна ОС - iOS, Android, Інтерфейси підключення - Bluetooth, ANT+, Wi-Fi, Garmin Connect, Тип дисплея - кольоровий, Діагональ дисплея - 1.2", Тип матриці - Transflective MIP, Роздільна здатність - 390 x 390, Вбудована пам'ять - 32 ГБ, Час автономної роботи до - до 16 днів, 46 мм, Вага - 87 г

Опис Garmin MARQ Golfer Gen 2, Carbon, GPS

ПРОДУМАНИЙ ДИЗАЙН, ЗРУЧНИЙ НА КОЖЕН ДЕНЬ

У колекції MARQ, розробленої з високою майстерністю та увагою до деталей, використані такі матеріали, як сапфірове скло, кераміка та нейлон жаккардового переплетення. У колекції використані та ретельно підібрані з урахуванням інтересів користувачів унікальні елементи конструкції, серед яких титанові, шкіряні, нейлонові та силіконові браслети та ремінці. Високоефективний титан 5-го класу в п'ять разів стійкіший і міцніший за більшість сталей, що підвищує стійкість приладів до тепла та корозії, а також робить їх більш стійкими до подряпин і легкими на зап'ястя порівняно з конструкціями з нержавіючої сталі. Корпус годинника діаметром 46 мм містить куполоподібне сапфірове скло та яскравий AMOLED-дисплей з високочутливим сенсорним екраном для зручності використання розумного годинника та взаємодії з картою.

Завдяки тривалості до 16 днів автономної роботи в режимі смарт-годинника, носіння MARQ означає, що вам не доведеться турбуватися про зарядку під час поїздки або вночі. Під час сну MARQ збирає важливі біометричні дані, щоб надати індивідуальну інформацію про якість сну, рівень стресу та статус відновлення. Коли підходить час заряджання – магнітний зарядний пристрій легко підключається до кожної години MARQ, а час підживлення становить одну годину.

ПРЕМІУМ-ФУНКЦІЇ ДЛЯ СУЧАСНОГО ДОСЛІДНИКА

Колекція MARQ включає набір цілодобово працюючих функцій Garmin для здоров'я та самопочуття – наприклад, відстеження на зап'ястя пульсу, дихання і стресу, розширену статистику сну, енергію тіла Body Battery і новий Jet Lag Adviser (невдовзі очікується). Незалежно від того, чи подорожуєте ви світом, чи є спортсменом, який бере участь у змаганнях по всій країні чи за кордоном, функція Jet Lag Adviser допоможе почуватися краще психічно та фізично. Використовуючи історію якості сну та інші показники, консультант рекомендує ступінь освітленості, графік сну та фізичні вправи, щоб мінімізувати вплив зміни часових поясів під час наступної далекої поїздки з одним або кількома пунктами призначення. Ця функція підказуватиме, що і в який час робити, щоб швидко адаптуватися до нового часового поясу, а також надсилати повідомлення на зап'ястя, надаючи поради та нагадування про споживання кофеїну, харчування тощо. Перед відправкою в дорогу можна внести деталі подорожі в програмі Garmin Connect і відстежувати, як внутрішні "годинники" організму пристосовуються до нового пункту призначення.

Новинка для всіх годинників MARQ: колекція містить підтримку багатодіапазонної GNSS, багаточастотної GPS (L1+L5) та технології Garmin SatIQ, що забезпечує виняткову точність позиціонування у будь-якому середовищі, одночасно оптимізуючи тривалість автономної роботи. Незалежно від того, куди заведе подію, ця технологія автоматично вибирає правильний режим супутника для довкілля в режимі реального часу.

MARQ GOLFER

Завдяки кольоровому забарвленню, на яке надихнуло поле для гольфу, зеленій керамічній вставці, спеціальному гравірованому безелю і тритонному зеленому нейлоновому ремінцю з жаккардової палітурки любов до гри в гольф не залишиться непоміченою.

MARQ Golfer із завантаженими понад 42 000 полів для гольфу по всьому світу автоматично визначає, на якому полі проходитиме гра, щоб надати точну відстань до передньої, середньої та задньої частин грина, а також напрямок схилу – за допомогою Green Contours. MARQ Golfer містить найдосконаліший набір функцій Garmin для гольфу, включаючи Virtual Caddie, Hazard View, Wind Data, PinPointer, а також має три датчики ключки Approach CT10 для автоматичного відстеження ключки.

ФУНКЦІЯ VIRTUAL CADDIE

Отримайте допомогу caddy прямо на вашому зап'ясті при поєднанні з сумісним смартфоном. Функція віртуального кедді враховує швидкість і напрямок вітру і пропонує ключку залежно від відстані, на яку ви зазвичай замахуєтеся цією конкретною ключкою.

ФУНКЦІЯ GREEN VIEW

Функція перегляду гріна допоможе знайти всі майданчики з ідеальною травою на полі для гольфу (гріни). Вона покаже вам справжню форму кожного гріна, де б ви не знаходилися на полі, і дозволить переміщати м'яч з більшою точністю.

ФУНКЦІЯ GO GREEN. ПІНПОІНТЕР

Швидко орієнтуйтеся на передню, середню та задню частину гріна, щоб зробити потрібний удар.

При кидку наосліп функція PinPointer повідомить вам напрямок прапорця, щоб ви могли максимально використовувати кожен рух.

ФУНКЦІЯ HAZARD VIEW

Ця функція дозволяє швидко переглядати кожну небезпеку на карті та отримувати важливу інформацію про відстань, щоб ви знали, чого слід уникати.

GREEN CONTOUR DATA (ДАНІ ЗЕЛЕНОГО КОНТУРУ)

Сплануйте найкращий підхід до удару та забивайте удар за допомогою GREEN CONTOUR DATA. Завдяки активній підписці на програму Garmin Golf™ ви можете бачити напрямок ухилу гріна на вибраних полях прямо на своєму пристрої.

ФУНКЦІЯ JET LAG ADVISER

Допоможіть мінімізувати наслідки зміни часових поясів за допомогою рекомендацій щодо освітлення, графіку сну та вправ під час наступної дальньої поїздки. Виберіть дані про поїздку в календарі програми для смартфона Garmin Connect™ і відстежуйте, як ваш біологічний годинник адаптується до нового пункту призначення.

ХАРАКТЕРИСТИКА ЗДОРОВ'Я SNAPSHOT ™

Запишіть 2-хвилинний сеанс для фіксації ключових статистичних даних, включно з частотою серцевих скорочень, варіабельністю серцевого ритму, Pulse Ox, диханням та стресом. Потім створіть звіт із цією статистикою, щоб поділитися ним через застосунок Garmin Connect на сумісному смартфоні.

Перевірте за допомогою Pulse Ox рівень насичення крові киснем і дізнайтеся, наскільки добре ваш організм пристосовується до розрідженого повітря на великих висотах.

Характеристики Garmin MARQ Golfer Gen 2, Carbon, GPS

Тип чоловічі
Форма годинника круглі
Операційна система пропріетарна
Сумісна ОС iOS
Інтерфейси підключення Wi-Fi
Тип дисплея кольоровий
Діагональ дисплея 1.2"
Тип матриці Transflective MIP
Роздільна здатність 390 x 390
Сенсорний екран так
Вбудована пам'ять 32 ГБ
Час автономної роботи до до 16 днів
Навігація GPS
Датчик освітлення є
Датчики термометр
Повідомлення соціальні мережі
Моніторинг швидкість руху
Підтримка SIM карт без SIM-карти
Додаткові функції секундомір
Змінний ремінець так
Захист корпусу від води
Рівень захисту 10ATM
Розмір корпусу 46 мм
Матеріал корпусу полімер
Матеріал ремінця силікон
Ширина корпусу 46 мм
Висота корпусу 46 мм
Товщина корпусу 15 мм
Вага 87 г
Колір корпусу чорний
Колір ремінця чорний