Смарт-годинник Garmin quatix 7X, Solar (010-02541-61)

Код товару: 1404720
Під замовлення
49039 Грн
  • Інформація по Garmin 010-02541-61
  • Виробник: Garmin
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: quatix 7X, Solar
  • Код виробника: 010-02541-61
  • Вага: 0.002 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - чоловічі, Форма годинника - круглі, Сумісна ОС - iOS, Android, Інтерфейси підключення - Bluetooth, ANT+, Wi-Fi, Тип дисплея - кольоровий, Діагональ дисплея - 1.4", Тип матриці - Transflective MIP, Роздільна здатність - 280 х 280, Вбудована пам'ять - 32 ГБ, Час автономної роботи до - до 28 днів, 51 мм, Вага - 145 г

Опис Garmin quatix 7X, Solar

БАТАРЕЯ З СОНЯЧНОЮ ЗАРЯДКОЮ

Отримайте до 28 днів автономної роботи в режимі розумного годинника з додатковими 9 днями під час зарядки від сонячних променів і до 89 годин в режимі GPS з додатковими 33 годинами під час зарядки від сонячних променів.

ФУНКЦІОНАЛЬНА КОНСТРУКЦІЯ

Міцна і витончена конструкція оснащена великим 1,4-дюймовим дисплеєм, стійким до подряпин, склом Power Sapphire і алмазоподібним вуглецевим покриттям. Смарт-годинник використовує енергію сонця, щоб продовжити період роботи від одного заряду.

СЕНСОРНИЙ ЕКРАН І КНОПКИ

Традиційне кнопкове управління, працююче у будь-якому середовищі, поєднується з новим чутливим сенсорним інтерфейсом для швидкого доступу до меню і функцій.

МОЖЛИВОСТІ ПІДКЛЮЧЕННЯ

quatix 7X Solar Edition підключається до деяких сумісних картплоттерам Garmin і дозволяє дистанційно керувати ключовими можливостями багатофункціонального дисплея, включаючи масштабування карти, стереосистему Fusion, автопілот і так далі

УПРАВЛІННЯ АВТОПІЛОТОМ

Ви можете керувати своїм судном навіть тоді, коли ви не знаходитеся за штурвалом. Отримайте доступ до автопілота, щоб змінити курс, включити управління шаблоном і використати GPS -маршрут.

АУДІОСИСТЕМА FUSION-LINK

Управляйте своєю бортовою стереосистемой із смарт-годинників за допомогою вбудованого додатка Fusion-Link Lite.

ПОТОКОВІ ДАНІ

Переглядайте дані – включаючи глибину води, обороти двигуна, дані про вітер, призначені для користувача дані та тому подібне – безпосередньо на своєму зап'ястку, коли ваш quatix 7X Solar Edition підключений до сумісних облаштувань судна.

ПОПЕРЕДЖЕННЯ І СИГНАЛИ

Для кращої інформованості про ситуацію на воді quatix 7X Solar Edition попереджає про неминучі зміни приливу і перетягування якоря.

МАРКІРОВКА МАРШРУТНИХ ТОЧОК

Немає потреби кожного разу повертатися за штурвал, щоб означати місце вилову. Використайте свій годинник, щоб розмістити путні точки картплоттера з будь-якого місця човна.

ФУНКЦІЇ GARMIN SAILASSIST

Для вітрильного спорту функція SailAssist надає такі дані як віртуальна лінія старту, напрям, таймери зворотнього відліку, а також підказки при лавіруванні.

КАРТИ BLUECHART G3

quatix 7X Solar Edition підтримує першокласні прибережні карти зі вбудованими даними Navionics.

БАГАТОКОНТИНЕНТНІ ТОПО КАРТИ

Викачайте карти TopoActive зі всього світу, щоб продовжити свої дослідження. Використайте вбудований Wi-Fi, щоб легко завантажувати і оновлювати карти і програмне забезпечення без використання комп'ютера.

КАРТИ ПОЛІВ ДЛЯ ГОЛЬФУ

Отримайте доступ до повнокольорових карт CourseView більше 42 000 полів для гольфу по всьому світу, а також отримаєте сенсорний таргетинг і функцію PlaysLike Distance.

КАРТИ SKIVIEW

Вирушайте на снігові схили із заздалегідь завантаженими картами SkiView і переглядайте назви трас і міри складності для більш ніж 2000 гірськолижних курортів по всьому світу.

ПІДТРИМКА ДЕКІЛЬКОХ СУПУТНИКІВ

Отримайте доступ до декількох глобальних навігаційних супутникових систем (GPS, Glonass і Galileo) для відстежування в складніших умовах, ніж з одним тільки GPS.

ПІДТРИМКА БАГАТОДІАПАЗОННИХ ЧАСТОТ

Приймайте і використайте різні частоти, які посилаються навігаційними супутниками, що дозволяє поліпшити точність місцезнаходження, зокрема в тих місцевостях, де сигнали супутників відбиваються, слабкі або зазвичай не проникають.

ДАТЧИКИ ABC

Проходьте маршрут за допомогою датчиків ABC, це висотомір для даних про висоту, барометр для спостереження за погодою і 3-осьовий електронний компас.

ВБУДОВАНІ СПОРТИВНІ ЗАСТОСУВАННЯ

Використайте заздалегідь завантажені профілі активності для трейла, плавання, бігу, їзди на велосипеді, походів, веслування, лиж, гри в гольф, серфінгу, скелелазіння в приміщенні та так далі

ФУНКЦІЇ ДЛЯ СЕРФІНГУ

Приготуйтеся упіймати хвилю. Смарт-годинник quatix 7X сумісний з функцією Surfline Sessions, яка створює відео кожної хвилі, яку ви ловите перед камерою Surfline. Потім ви можете проглянути їх з підпискою на Surfline Sessions.

ПАРАМЕТРИ ЕФЕКТИВНОСТІ

Переглядайте розширені показники тренувань, перегони, що містять динаміку, скоректований по температурі та висоті VO2 max, налаштування для трейлового бігу, радник по відновленню і т.д

ЧАС ВІДНОВЛЕННЯ

Після кожного тренування час відновлення дає вам знать, коли ви будете готові до наступного повноцінного тренування. Функція враховує інтенсивність тренувань і такі чинники, як стрес, щоденна активність і сон.

ПУЛЬС – НА ЗАП'ЯСТКУ

Годинник постійно вимірює ваш пульс, щоб визначити, наскільки інтенсивно ви працюєте під час активності — навіть під водою.

ОЦІНКА І РОЗШИРЕНИЙ МОНІТОРИНГ СНУ

Отримайте повний аналіз легкою, глибокою і швидкою фаз сну. Прогляньте все це на спеціальному виджете, що містить вашу оцінку сну і статистику.

ВІДСТЕЖУВАННЯ САМОПОЧУТТЯ

Використовуючи дані різних датчиків стану тіла, ця функція допомагає щодня відстежувати біометричні тенденції і тенденції самопочуття з одного погляду.

РОЗУМНІ ПОВІДОМЛЕННЯ

Отримуйте повідомлення електронної пошти, текстові повідомлення і повідомлення прямо на годинник, коли вони підключені до сумісного пристрою.

БЕЗКОНТАКТНІ ПЛАТЕЖІ GARMIN PAY

Проходьте через каси за допомогою рішення для безконтактних платежів Garmin Pay через постачальників.

МУЗИЧНІ ЗАСТОСУВАННЯ

Завантажуйте музику і списки відтворення з аккаунтів Spotify, Deezer або Amazon Music (може знадобитися підписка). Для прослуховування без смартфону використайте безпровідні навушники (не входять в комплект).

ОСОБЛИВОСТІ БЕЗПЕКИ І ВІДСТЕЖУВАННЯ

Коли годинник і телефон сполучені – сполучення з місцем розташування в режимі реального часу можна відправити вашим контактам вручну або (під час окремих активностей на відкритому просторі) автоматично за допомогою вбудованої функції виявлення інцидентів.

CONNECT IQ STORE

Завантажуйте циферблати, додайте поля даних і отримуйте додатки і віджети з магазину Connect IQ на сумісному смартфоні.

Характеристики Garmin quatix 7X, Solar

Підтримка SIM карт без SIM-карти
Тип чоловічі
Форма годинника круглі
Сумісна ОС iOS
Інтерфейси підключення Wi-Fi
Тип дисплея кольоровий
Діагональ дисплея 1.4"
Тип матриці Transflective MIP
Роздільна здатність 280 х 280
Сенсорний екран так
Вбудована пам'ять 32 ГБ
Час автономної роботи до до 28 днів
Навігація GPS
Датчики термометр
Повідомлення соціальні мережі
Моніторинг швидкість руху
Додаткові функції таймер
Змінний ремінець так
Захист корпусу від води
Рівень захисту 10ATM
Розмір корпусу 51 мм
Матеріал корпусу титан
Матеріал ремінця титан
Ширина корпусу 51 мм
Висота корпусу 51 мм
Товщина корпусу 14.9 мм
Вага 145 г
Колір корпусу чорний
Колір ремінця сріблястий