Смарт-годинник Garmin vivoactive 4, Black with Slate Hardware (010-02174-13)

Код товару: 1156566
Немає в наявності
  • Інформація по Garmin 010-02174-13
  • Виробник: Garmin
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: vivoactive 4, Black with Slate Hardware
  • Код виробника: 010-02174-13
  • Вага: 0.2 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - дорослі, Форма годинника - круглі, Операційна система - пропріетарна, Сумісна ОС - iOS, Android, Інтерфейси підключення - Bluetooth, ANT+, Тип дисплея - кольоровий, Діагональ дисплея - 1.3", Тип матриці - Transflective MIP, Роздільна здатність - 260 х 260, Час автономної роботи до - 6-8 днів, Вага - 50 г

Опис Garmin vivoactive 4, Black with Slate Hardware

Цілодобово стежте за здоров"ям з найширшим комплектом функцій для моніторингу здоров"я.
З легкістю завантажуйте музику на свій годинник та слухайте її за допомогою бездротових навушників.
Урізноманітніть свої тренування за допомогою 20 попередньо завантажених спортивних додатків GPS для занять на вулиці та в приміщенні.
Отримуйте прості у виконанні, анімовані тренування прямо на екрані свого годинника.
Батарея: до 8 днів в режимі смарт годинника; до 6 годин в режимі GPS з музикою.
Моніторинг енергії Body Battery та стеження за стресом
Переглядайте свій рівень енергії протягом дня і за допомогою цих даних правильно розподіляйте періоди активності та відпочинку. Дізнайтесь, як пройшов ваш день: спокійно, збалансовано або у стресі. Цілоденний моніторинг стресу виявляє наявність стресових реакцій та реакцій відновлення, які існують у вашому організмі як фізіологічні явища. Це означає, що ви можете швидко побачити, скільки вашого часу проходить для подолання стресу. Оскільки стрес є важливою і неминучою частиною життя, тому мета полягає у встановленні здорового балансу між стресом і відпочинком. Якщо напруга зростає, годинник нагадає про необхідність розслабитись та запропонує виконати короткі дихальні вправи.

Стеження за диханням
Спостерігайте за диханням протягом дня під час тренування або сну, на заняттях фітнесом або виконуючи дихальні вправи.

Розумний годинник GARMIN vivoactive 4 пропонує широкий спектр структурованих дихальних вправ. Коли ви хочете розслабитись або, навпаки, зосередитись, перейдіть на годиннику до дихальних вправ і він почне відстежувати ваш рівень стресу і ваше дихання.

Пульсоксиметр Pulse Ox та спостереження за сном
Датчик Pulse Ox1 вимірює рівень насичення крові киснем цілодобово, допомагаючи вам краще розуміти, як ваш організм засвоює кисень. Отримайте повну картину того, наскільки якісно ви спите, відстежуючи фази легкого, глибокого та швидкого сну, а також досліджуйте рівень насичення організму киснем під час сну (за допомогою датчика Pulse Ox1).

Стеження за менструальним циклом для жінок
У додатку Garmin Connect™ власниці годинника vivoactive 4 можуть відстежувати свій цикл, записувати в журнал фізичні та емоційні симптоми й отримувати рекомендації стосовно тренувань та харчування під час кожної фази циклу. Інформація про менструальний цикл надходить прямо на зап"ясток. Наприклад, нагадування про початок циклу, дані про нього та симптоми, які ви занотували в журнал.

Відстеження водного балансу
Збереження водного балансу дуже важливе для здоров"я. Записуйте в журнал, скільки води за день ви споживаєте та спостерігайте, як корисна звичка стає частиною вашого життя.

Пульсометр на зап"ястку
Вбудований пульсометр GARMIN ELEVATE постійно стежить за вашим серцевим ритмом. Годинник сповістить, якщо у періоди віпочинку пульс залишається високим. Також, за допомогою пульсометра пристрій визначає, наскільки важким було ваше тренування.

Призначений для щоденного носіння
Цей смарт годинник можна носити цілодобово, 7 днів на тиждень завдяки швидкозмінним ремінцям та надміцному Corning Gorilla Glass 3. Ви можете не знімати свій vivoactive 4, навіть коли приймаєте душ, адже він витримує тиск води до 5 атмосфер. Завжди активний, з відмінною читаністю на сонці дисплей Garmin Chroma Display забезпечує легкий перегляд даних при будь-якому освітленні.

Анімовані тренування на вашому зап"ястку
Більше не треба шукати відео або тренерів, щоб наочно побачити, як правильно виконувати вправи. Цей годинник включає прості для виконання анімовані кардіо, силові вправи, тренування з йоги та пілатесу, які ви можете переглядати на своєму екрані. Просто оберіть потрібне анімоване тренування серед попередньо завантажених у годинник або завантажте ще більше з онлайн ком"юніті Garmin Connect

Тренуйтесь так, як вам подобається найбільше
Завдяки більш ніж 20 попередньо завантаженим спортивним програмам, GPS та програмам для занять в приміщенні, серед яких ходьба, біг, велоспорт, плавання, гольф та інші — цей годинник допоможе вам відстежувати кожне ваше тренування. Ви навіть можете створювати власні тренування у мобільному додатку Garmin Connect.

Смарт нотифікації
Отримуйте повідомлення про електронні листи, SMS, вхідні виклики та інші оповіщення прямо на свій годинник при синхронізації зі смартфоном. Ви можете навіть відповідати на текстові повідомлення, якщо у вас Android смартфон.

Музика
Завантажуйте улюблені пісні на свій годинник, включаючи плейлисти з сервісів Spotify, Deezer або Amazon Music (може знадобитись підписка). Підключіть годинник до бездротових навушників (продаються окремо) та насолоджуйтесь прослуховуванням.

Функції безпеки та стеження
При сполученні зі смартфоном ви можете вручну відправляти своє місцезнаходження обраним контактам або, якщо займаєтесь на вулиці, ваш годинник робитиме це автоматично завдяки вбудованій функції incident detection (детектор аварій).

Garmin Pay
Швидко та зручно розплачуйтесь за покупки з безконтактними платежами Garmin Pay4 для платіжних карток від банків-учасників.

Магазин Connect IQ
Створіть індивідуальний стиль для свого годинника, завантаживши у нього додатки, віджети, циферблати або можете завантажити програми, такі як Uber і SmartThings, тощо. Це дуже легко та абсолютно безкоштовно.

Garmin Coach
Персональний тренер з бігу на вашому зап"ястку для дистанцій 5 км, 10 км та півмарафону. У Garmin Connect зайдіть у розділ Заняття - Плани тренувань. Плани тренувань легко синхронізуються з сумісним пристроєм Garmin і будуть підлаштовуватись під користувача в залежності від його проміжних результатів. Функція абсолютно безкоштовна.

Характеристики Garmin vivoactive 4, Black with Slate Hardware

Тип дорослі
Форма годинника круглі
Тип індикації цифровий
Операційна система пропріетарна
Сумісна ОС iOS
Інтерфейси підключення Bluetooth
Тип дисплея кольоровий
Діагональ дисплея 1.3"
Тип матриці Transflective MIP
Роздільна здатність 260 х 260
Сенсорний екран так
Час автономної роботи до 6-8 днів
Навігація GPS
Пульсометр є
Оснащення термометр
Повідомлення соціальні мережі
Моніторинг швидкість руху
Додаткові функції таймер
Змінний ремінець так
Захист корпусу від вологи і пилу
Рівень захисту WR50
Матеріал корпусу метал
Матеріал ремінця силікон
Ширина корпусу 45 мм
Висота корпусу 45 мм
Товщина корпусу 12.8 мм
Вага 50 г
Колір корпусу сірий
Колір ремінця чорний