Фітнес браслет Garmin vivofit jr3, Lilac Floral (010-02441-01)

Код товару: 1114987
Немає в наявності
  • Інформація по Garmin 010-02441-01
  • Виробник: Garmin
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: vivofit jr3, Lilac Floral
  • Код виробника: 010-02441-01
  • Вага: 0.002 кг.
  • Короткий опис:

    Cумісність - iOS, Android, кольоровий, Тип матриці - трансфлективний MIP дисплей, функції - відстеження сну, крокомір, показ часу, будильник, матеріал корпусу - силікон, Bluetooth, Колір - бузковий

Опис Garmin vivofit jr3, Lilac Floral

Досліджуй свій світ
vivofit jr. 3 - це не просто фітнес-браслет для дітей. Це інтерактивний досвід, за допомогою якого ваша дитина за допомогою своєї активності розкриває нові етапи освітнього і пригодницького додатки.

Активність розблокує пригоди
Разом з вами дитина зможе розблокувати освітні пригоди, дізнаватися про відомих місцях і загадкові події, подорожуючи по всій земній кулі, від Стародавньої Греції до Евересту.

Вікторини та ігри
60 хвилин активності в день не тільки розблокують пригоди; чим більше хвилин активних занять дитина запише, тим більше у нього з"явиться можливостей взяти участь у вікторинах, розучити нові спортивні руху і пограти в захоплюючі ігри.

Колекція дорогоцінних каменів
При виконанні цілей за активністю дитина отримує нагороди у вигляді різноколірних коштовних каменів. Ці камені дозволяють відкривати картинки в щоденнику з пам’ятними зображеннями з подорожей.

Спортивні картки
За допомогою спортивних тренувальних карток дитина зможе навчитися базовим вправам (наприклад, стрибки «ноги нарізно - ноги разом», асана «Собака мордою вниз», «Скелелаз» та інше).

Хронометріруемие заняття
Нові хронометріруемие заняття дозволяють дітям відстежувати кількість кроків і оцінювати пройдене відстань під час гри в парку, футбольної тренування і т.д. Пізніше ви можете переглянути збережені заняття в пріложеніі1 Garmin Jr ..

Кольоровий дисплей
На кольоровому дисплеї фітнес-браслета можна побачити всю інформацію навіть в яскраві сонячні дні. Ви можете допомогти дитині налаштувати веселі циферблати для пристрою.

Віджет «У надзвичайній ситуації»
Не завадить бути підготовленим до будь-якої ситуації. Введіть контакти для екстрених випадків в віджет ICE, щоб при необхідності з цими особами можна було швидко зв"язатися.

Спостереження за активністю
За допомогою програми Garmin Jr. батьки можуть переглядати активність, обов’язки, параметри сну, домашні завдання та іншу інформацію після синхронізації з сумісними пристроями.

Домашні завдання і нагороди
Вводите завдання за допомогою програми і призначайте за їх виконання віртуальні монети. Потім ці монети з програми можна обміняти на реальні нагороди за домовленістю.

дружні нагадування
Під час налаштування нагадувань про завдання і виконанні графіка фітнес-браслет буде показувати значок, яка пояснювала б, що потрібно зробити дитині. Такі нагадування можуть видаватися щотижня або щодня.

Дитячий режим
Увімкніть «Дитячий режим» в додатку Garmin Jr. для надання дитині обмеженого доступу, щоб діти могли переглядати свої завдання і останні місії в пригодницькому додатку.

Характеристики Garmin vivofit jr3, Lilac Floral

Cумісність iOS
Дисплей кольоровий
Тип матриці трансфлективний MIP дисплей
Функції показ часу
Стандарт захисту 5 АТМ
Матеріал корпусу силікон
Інтерфейси Bluetooth
Колір бузковий