Смарт-годинник Garmin vivomove 3, Slate, Black, Silicone (010-02239-21)

Код товару: 1110836
Немає в наявності
  • Інформація по Garmin 010-02239-21
  • Виробник: Garmin
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: vivomove 3, Slate, Black, Silicone
  • Код виробника: 010-02239-21
  • Вага: 0.002 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - дорослі, Форма годинника - круглі, Операційна система - пропріетарна, Сумісна ОС - iOS, Android, Інтерфейси підключення - Bluetooth, ANT+, Тип дисплея - кольоровий, Тип матриці - OLED, Роздільна здатність - 132 х 64, Час автономної роботи до - до 14 днів

Опис Garmin vivomove 3, Slate, Black, Silicone

Garmin Vivomove 3

Смарт-годинник vivomove 3 об'єднують в собі традиційний дизайн аналогового годинника і сучасні інтелектуальні функції, які допоможуть вам йти в ногу з сучасним життям. Годинники пропонуються в різних варіантах кольору, щоб кожен користувач міг знайти свій варіант.

Залишайтеся на зв'язку

Годинники vivomove 3 дозволяють вам залишатися на зв'язку, де б ви не знаходилися (на діловій зустрічі або святковому обіді), навіть якщо ви не взяли з собою телефон. Дисплей з'являється лише тоді, коли він вам потрібен. При роботі з сенсорним екраном стрілки йдуть, щоб вам не заважати.

При сполученні з сумісним смартфоном ви можете отримувати електронні листи, текстові повідомлення і попередження прямо на екрані годин. Перегляд календаря Годинники включають окремий віджет «Календар» для зручного перегляду планів на день.

Краще розуміння себе

Смарт-годинник включають спеціальні функції, які допоможуть вам стежити за здоров'ям 24 години на добу. Ви можете оцінювати рівень насичення крові киснем за допомогою датчика Pulse Ox на зап'ясті, стежити за рівнем енергії організму з функцією Body Battery і навіть відстежувати менструальний цикл. Крім того модель vivomove 3 допомагає спостерігати за стресом, сном, частотою пульсу, водним балансом і іншим.

При підключенні до GPS-приймача сумісного смартфона можна отримувати точні дані під час ходьби і бігу на відкритому повітрі. Хочете зайнятися чимось іншим? Смарт-годинник пропонують профілі для йоги, силових тренувань, кардіо тренувань, плавання в басейні і т.д.

Міняйте свій стиль

Якщо ви хочете міняти ремінці годин так само часто, як свої наряди, - ніяких проблем! Модель vivomove 3 сумісна зі стандартними швидкознімними ремінцями 20 мм. Обмінюйтеся даними і змагайтеся. Додаток Garmin Connect є популярною онлайнове співтовариство, учасники якого можуть приєднуватися до завдань, підбадьорювати один одного і навіть ділитися своїми тріумфи через соціальні мережі.

Функція відстеження стресу повідомить вам, яким був минулий день - спокійним, збалансованим або напруженим. Крім того, в разі потреби годинник запропонують вам виконати короткий дихальну вправу.

Характеристики Garmin vivomove 3, Slate, Black, Silicone

Виробник Garmin
Модель vivomove 3, Slate, Black, Silicone
Артикул 010-02239-21
Тип дорослі
Форма годинника круглі
Тип індикації цифровий
Операційна система пропріетарна
Сумісна ОС iOS
Android
Інтерфейси підключення Bluetooth
ANT+
Тип дисплея кольоровий
Тип матриці OLED
Роздільна здатність 132 х 64
Сенсорний екран так
Час автономної роботи до до 14 днів
Пульсометр є
Оснащення акселерометр
крокомір
альтиметр
Моніторинг фізичної активності
пройденої відстані
швидкість руху
Оптичний датчик серцевого ритму
Додаткові функції вібрація
Змінний ремінець так
Захист корпусу від води
Рівень захисту 5ATM
Матеріал корпусу метал
Матеріал ремінця силікон
Ширина корпусу 44 мм
Висота корпусу 44 мм
Товщина корпусу 11.3 мм
Колір корпусу чорний
Колір ремінця чорний