Смарт-годинник Garmin vivomove Luxe, S/E EU, Silver, Milanese (010-02241-23)

Код товару: 1156567
Немає в наявності
  • Інформація по Garmin 010-02241-23
  • Виробник: Garmin
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: vivomove Luxe, S/E EU, Silver, Milanese
  • Код виробника: 010-02241-23
  • Вага: 0.002 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - чоловічі, Форма годинника - круглі, Операційна система - пропріетарна, Сумісна ОС - iOS, Android, Інтерфейси підключення - Bluetooth, ANT+, Тип дисплея - кольоровий, Тип матриці - AMOLED, Роздільна здатність - 240x240, Час автономної роботи до - до 14 днів, Вага - 55 г

Опис Garmin vivomove Luxe, S/E EU, Silver, Milanese

Вдосконалюйте свій зовнішній вигляд

Смарт-годинник vivomove Luxe об'єднують в собі традиційний дизайн аналогового годинника і сучасні інтелектуальні функції, які допоможуть вам йти в ногу з сучасним життям. Завдяки використанню стильного корпусу з нержавіючої сталі і опуклого сапфірового скла була створена елегантна і в той же час міцна модель. Годинники пропонуються в різних варіантах кольору з міланським браслетом або ремінцем з італійської шкіри.

Залишайтеся на зв'язку

Годинники vivomove Luxe дозволяють вам залишатися на зв'язку, де б ви не знаходилися (на діловій зустрічі або святковому обіді), навіть якщо ви не взяли з собою телефон.

Прихований екран

Дисплей з'являється лише тоді, коли він вам потрібен. При роботі з сенсорним екраном стрілки йдуть, щоб вам не заважати.

Сповіщення від смартфона

Під час створення пари з сумісним смартфоном ви можете отримувати електронні листи, текстові повідомлення і попередження прямо на екрані годин. Перегляд календаря Годинники включають окремий віджет «Календар» для зручного перегляду планів на день.

Насолоджуйтесь зовнішнім виглядом

Стрілки годинника зсуваються, щоб відкрити прихований дисплей і навіть рухаються синхронно з графічними зображеннями - ви можете це помітити, коли ви наближаєтеся до денної цілі за кількістю кроків або переглядаєте частоту пульсу під час занять.

Краще розуміння себе

Смарт-годинник включають спеціальні функції, які допоможуть вам стежити за здоров'ям 24 години на добу. Ви можете оцінювати рівень насичення крові киснем за допомогою датчика Pulse Ox3 на зап'ясті, стежити за рівнем енергії організму з функцією Body BatteryTM і навіть відстежувати менструальний цикл. Крім того модель vivomove Luxe допомагає спостерігати за стресом, сном, частотою пульса, водним балансом і іншим.

Життя в русі

При підключенні до GPS-приймача сумісного смартфона можна отримувати точні дані під час ходьби і бігу на відкритому повітрі. Хочете зайнятися чимось іншим? Смарт-годинник пропонують профілі для йоги, силових тренувань, плавання в басейні і т.д.

Міняйте свій стиль

Якщо ви хочете міняти ремінці годин так само часто, як свої наряди, - ніяких проблем! Модель vivomove Luxe сумісна зі стандартними швидкознімними ремінцями 20 мм.

Обмінюйтеся даними і змагайтеся

Додаток Garmin Connect є популярною онлайнове співтовариство, учасники якого можуть приєднуватися до завдань, підбадьорювати один одного і навіть ділитися своїми тріумфи через соціальних мереж.

Характеристики Garmin vivomove Luxe, S/E EU, Silver, Milanese

Підтримка SIM карт без SIM-карти
Тип чоловічі
Форма годинника круглі
Операційна система пропріетарна
Сумісна ОС iOS
Інтерфейси підключення Bluetooth
Тип дисплея кольоровий
Тип матриці AMOLED
Роздільна здатність 240x240
Сенсорний екран так
Час автономної роботи до до 14 днів
Датчики пульсометр
Моніторинг швидкість руху
Додаткові функції вібрація
Змінний ремінець так
Захист корпусу від води
Рівень захисту 5ATM
Матеріал корпусу метал
Матеріал ремінця метал
Ширина корпусу 42 мм
Висота корпусу 42 мм
Товщина корпусу 11.9 мм
Вага 55 г
Колір корпусу сріблястий
Колір ремінця сріблястий