Смарт-годинник Garmin vivomove Trend, WW, French Gray, Silicone, GPS (010-02665-02)

Код товару: 1442845
Є в наявності
14673 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 14673грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 12 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по Garmin 010-02665-02
  • Виробник: Garmin
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: vivomove Trend, WW, French Gray, Silicone, GPS
  • Код виробника: 010-02665-02
  • Вага: 0.155 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - жіночі, Форма годинника - круглі, Операційна система - пропріетарна, Сумісна ОС - iOS, Android, Інтерфейси підключення - Bluetooth, ANT+, Тип дисплея - кольоровий, Діагональ дисплея - 1.01", Тип матриці - AMOLED, Роздільна здатність - 254 х 346, Час автономної роботи до - до 14 днів, Вага - 43 г

Опис Garmin vivomove Trend, WW, French Gray, Silicone, GPS

Відмінний стиль та функції розумного спортивного годинника 24 години на добу

Гібридний годинник vivomove® Trend об’єднує стиль елегантної класики з важливими смартфункціями, такими як оповіщення від смартфона та безконтактні платежі Garmin Pay™.

  • Неперевершений класичний дизайн, що не втрачає актуальності з часом.
  • До 5 днів роботи батареї для комфортного цілодобового використання.
  • Активуйте прихований сенсорний дисплей дотиком до екрана або проведіть по ньому пальцем. Нехай це буде ваш маленький секрет.
  • Отримуйте текстові повідомлення, телефонні виклики та нагадування календаря, коли годинник синхронізований зі смартфоном.
  • Дізнайтесь більше про свій організм: стежте за рівнем стресу, якістю сну, рівнем енергії тощо1.
  • Використовуйте годинник для зручної безконтактної оплати покупок на касах, додавши платіжну картку одного з банків-учасників. Це надзвичайно легко.
Період роботи батареї

Довше користуйтесь інтелектуальними функціями без підзарядки — батарея vivomove Trend забезпечує до 5 днів роботи в режимі розумного годинника та додатковий день роботи при використанні його у якості аналогового годинника. П'ятнадцять хвилин заряджання додають до 1 дня роботи в режимі смартгодинника. Насолоджуйтесь зручністю бездротової зарядки з підтримкою більшості зарядних пристроїв Qi2.

Стильний аксесуар на вашому зап’ясті

Розумний годинник vivomove® Trend пропонується у різних кольорових варіантах, має сталевий безель навколо циферблата, куполоподібне скло та зручний силіконовий ремінець. Це ідеальний гаджет і для роботи, і для відпочинку. Також пристрій сумісний зі стандартними швидкознімними ремінцями 20 мм.

Дизайн традиційного аналогового годинника

Прихований інтелектуальний дисплей з'являється лише тоді, коли він вам потрібний. При виконанні дій з сенсорним екраном стрілки автоматично відхиляються в сторону.

З інтелектуальними функціями ви завжди в курсі вважливих подійОповіщення від смартфона

Переглядайте електронні листи, текстові повідомлення та попередження прямо на екрані годинника при сполученні його зі смартфоном Apple® або Android™. Користувачі Android навіть можуть відповідати на текстові повідомлення.

Безконтактні платежі Garmin Pay™

Система безконтактних платежів Garmin Pay з картками від банків-учасників забезпечує зручну оплату покупок та проїзд у деяких системах оплати проїзду.

Функції безпеки та стеження

Коли ваш годинник синхронізований з телефоном, ваші актуальні координати можуть передаватись призначеним контактам для екстреного зв’язку вручну або автоматично під час занять бігом, ходьби або велосипедної поїздки на відкритому повітрі за допомогою вбудованої функції «Виявлення інциденту»3.

Таймер та секундомір

Користуйтесь режимами секундоміра та таймера спостерігаючи за стрілками годинника.

Додаток Garmin Connect™

Переглядайте інформацію про ваше здоров'я та спортивні показники, спілкуйтесь та змагайтесь з друзями, беріть участь у змаганнях та отримуйте бейджі – все це у безкоштовному додатку для смартфона, який не вимагає підписки.

Покращуйте здоров’я аналізуючи даніМоніторинг енергії™ Body Battery

Спостерігайте за рівнем енергії свого організму протягом дня, щоб відстежити час, коли ви готові до активних занять або коли вам потрібна підзарядка і спокійний сон.

Пульсометр на зап’ясті

Годинник постійно вимірює ваш пульс1 кілька разів за секунду і сповіщає про підвищені або занижені показники пульсу у стані спокою. Пульсометр також допомагає оцінити, наскільки інтенсивно ви працюєте під час тренування, навіть під час плавання.

Моніторинг сну з балами сну

Дізнайтесь, як проходить відновлення вашого організму уві сні з нашою функцією спостереження за сном. Після пробудження ви можете переглянути бали сну, час у кожній фазі сну, дані пульсоксиметрії4 та дихання, а також поради щодо покращення якості сну1.

Пульсоксиметр

Використовуйте вбудований пульсоксиметр4 для вимірювання ступені насичення крові киснем у будь-який момент протягом дня або під час нічного сну — так ви можете оцінити, наскільки добре ваш організм засвоює кисень.

Відстеження стресу

Дізнайтесь, яким був ваш день: спокійним, збалансованим чи сповненим стресу. При виявленні високого рівня стресу, пристрій запропонує виконати коротку дихальну вправу для релаксації.

Дихальні вправи

Якщо ви хочете розслабитись або зосередитись, спробуйте виконати дихальну вправу на годиннику. Під час заняття пристрій відстежуватиме рівень стресу та частоту дихання, щоб ви отримали краще розуміння того, як ви дихаєте.

Відстеження показників жіночого здоров'я

За допомогою програми Garmin Connect можна відстежувати менструальний цикл або вагітність. Записуйте симптоми, отримуйте поради щодо вправ та харчування. Переглядайте дані та робіть записи прямо на годиннику.

Відстеження водного балансу

Записуйте кількість рідини, яку споживаєте протягом дня для підтримки водного балансу. Або встановіть автоматичну мету за кількістю рідини, яка коригуватиметься в залежності від інтенсивності занять і обсягу поту, який ви витрачаєте під час активності.

Відстеження частоти дихання

Дізнайтеся, як ви дихаєте протягом дня, під час сну, а також при виконанні дихальних вправ та занять йогою, щоб отримати більше інформації про свій організм.

Спортивні функції для вашого способу життяGPS-приймач, що підключається

Під’єднайтесь до GPS-приймача сумісного смартфона, щоб отримувати точні дані під час прогулянок, пробіжок та велосипедних поїздок на відкритому повітрі.

Спортивний вік

Ця функція використовує дані про ваш реальний вік, кількість хвилин щотижневої активності, частоту пульсу у стані спокою та показник BMI (індекс маси тіла) або відсоток тілесного жиру, щоб визначити, чи є ваше тіло молодшим або старшим за ваш фактичний вік. Крім того, ви можете отримати рекомендації для зниження свого спортивного віку (для використання показника відсотка тілесного жиру потрібні смартваги Index™ S2).

Хвилини інтенсивної активності

Ця функція дозволяє визначити, у який час дня та під час яких занять пристрій зафіксував хвилини інтенсивної активності.

Спортивні програми

Годинник може відстежувати різні тренування, щоб допомогти вам займатись спортом ефективніше. Перемикайтесь між заняттями для йоги, силових тренувань, кардіотренувань, плавання в басейні та іншими.

Відстеження активності

Протягом усього дня смартгодинник vivomove® Trend відстежує кількість кроків1, поверхи підйому, калорії, хвилини інтенсивних занять та інші дані вашої активності. Якщо у вас декілька годинників Garmin, можна синхронізувати дані між ними.

Ідеальний аксесуар на кожен день. Водонепроникна конструкція

Годинник має захист від води за стандартом Swim і витримує тиск води, що відповідає глибині 50 метрів. Ви можете носити його у басейні, душі або у спа.

Компактний та елегантний дизайн

Компактний годинник з діаметром корпусу лише 40 мм настільки легкий, що практично не помітний на зап’ясті. Ви звертатимете на нього увагу лише для того, щоб помилуватись стильним гаджетом на своєму зап’ясті.

Комплектація
  • Годинник vivomove Trend
  • Кабель зарядки USB-C
  • Інструкція

1Див. правила безпеки та інформацію про пристрій. У зв’язку з технологічними обмеженнями використання оптичних датчиків монітора серцевого ритму, якими обладнанні портативні прилади GARMIN, деякі показання серцевого ритму будуть неточними за певних обставин. Означені обставини залежать від фізичних даних користувача, типу та інтенсивності фізичних навантажень. Дані монітора серцевого ритму не призначені для використання у медичних цілях та не можуть бути використані для діагностики, лікування або профілактики будь-яких захворювань. Неточність показників оптичного монітора серцевого ритму під час фізичних навантажень не є гарантійним випадком.

2 Може бути несумісним з вертикальними зарядними стендами або бездротовими зарядними пристроями, вбудованими у транспортні засоби.

3 При сполученні з сумісним смартфоном. Див. вимоги і обмеження функцій, пов'язаних з безпекою і стеженням.

4 Пульсоксиметр Pulse Ox не є медичним пристроєм і не може використовуватись для діагностики або моніторингу будь-якого медичного стану. Точність пульсоксиметра на зап'ясті Pulse Ox. Pulse Ox доступний не в усіх країнах.

Характеристики Garmin vivomove Trend, WW, French Gray, Silicone, GPS

Підтримка SIM карт без SIM-карти
Тип жіночі
Форма годинника круглі
Операційна система пропріетарна
Сумісна ОС iOS
Інтерфейси підключення Bluetooth
Тип дисплея кольоровий
Діагональ дисплея 1.01"
Тип матриці AMOLED
Роздільна здатність 254 х 346
Сенсорний екран так
Час автономної роботи до до 14 днів
Датчик освітлення є
Датчики пульсометр
Повідомлення події календаря
Моніторинг швидкість руху
Додаткові функції пошук телефону
Змінний ремінець так
Захист корпусу від води
Рівень захисту 5ATM
Матеріал корпусу нержавіюча сталь
Матеріал ремінця силікон
Ширина корпусу 40.4 мм
Висота корпусу 40.4 мм
Товщина корпусу 11.9 мм
Вага 43 г
Колір корпусу сріблястий
Колір ремінця сірий