Смарт-годинник Gelius Pro GP-SW004 (AMAZWATCH GT2) Bluetooth Call (IPX7) Black (GP-SW004 Black)

Код товару: 1208862
Немає в наявності
  • Інформація по Gelius GP-SW004 Black
  • Виробник: Gelius
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Pro GP-SW004 (AMAZWATCH GT2) Bluetooth Call (IPX7)
  • Код виробника: GP-SW004 Black
  • Вага: 0.02 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - унісекс, для похилого віку, Форма годинника - квадратні, Операційна система - пропріетарна, Сумісна ОС - iOS, Android, Інтерфейси підключення - Bluetooth, Тип дисплея - кольоровий, Діагональ дисплея - 1.69", Тип матриці - IPS, Роздільна здатність - 240x280, Вбудована пам'ять - 128 КБ, Оперативна пам'ять - 128 КБ, Тип зарядки - магнітний з'єднувач, Час автономної роботи до - до 7 днів

Опис Gelius Pro GP-SW004 (AMAZWATCH GT2) Bluetooth Call (IPX7)

Смартгодинник із мікрофоном Gelius Pro GP-SW004 (AMAZWATCH GT2) — ґаджет для повноцінного контролю спортивних навантажень, поліпшення фізичного стану, взаємодії зі смартфоном. Багатофункціональний аксесуар має спортивні режими, розумні датчики для детального моніторингу здоров'я, можливість здійснювати дзвінки та відтворювати повідомлення.

Модель зібрала в собі всі передові можливості на ринку смартґаджетів. Для вашого інтенсивного життя, у якому ви подорожуєте, тренуєтеся, багато спілкуєтеся й завжди тримайте руку на пульсі, необхідний помічник із корисними можливостями. GP-SW004 готовий цілу добу працювати з вами та надавати повний звіт про нові досягнення.

Потужний смартгодинник
Процесор RTL8762C+BK3266 і пам'ять RAM128/ROM 128 KB забезпечують швидку й безперебійну роботу вашого пристрою за будь-яких навантажень. У разі ввімкнених ресурсомістких функцій, Amazwatch gt2 працює стабільно й без переривань.

IPS HD 1.69" дисплей роздільною здатністю 240x280 інформативний і поміщає в себе необхідні віджети. Великий екран має чутливий сенсор і моментально реагує на тактильні рухи. Насичені кольори в HD-форматі: циферблат матиме яскравий і барвистий вигляд.

Привабливий дизайн і повний захист
GP-SW004 виготовлений у традиційному мінімалізмі. Міцний корпус із цинкового сплаву не тільки надає унікального зовнішнього вигляду ґаджету, а й виконує протиударні функції. У парі з захистом рівня IP67 пристрій готовий піддаватися потраплянню вологи.

Висока автономність
Акумулятор місткістю 230 мА·год забезпечує пристрою до 7 днів безперервної роботи. Активне використання може змістити цей показник на кілька днів, однак стандартна експлуатація дає змогу підвищити дні автономної роботи до двох тижнів і більше.

Подорожуйте без думок про заряджання вашого аксесуара. Він рахуватиме пройдені вами кроки, витрачені калорії й інші цікаві динаміки, у той час як ви насолоджуватиметеся краєвидами.

Спорт у будь-якому прояві
Модель смарт watch від Gelius поміщає в себе 8 спортивних режимів, серед яких біг, велоїзда, тренажерний зал. Для досягнення великих результатів і грамотного розподілу навантажень є датчики з цілодобовим моніторингом серцевого ритму, контроль витрачених калорій, контроль артеріального тиску.

Будьте здорові: робіть дихальну вправу, яка передбачена у вашому розумному годиннику. Слідкуйте за рівнем Spo2 в крові та правильно налаштуйте ваш сон, завдяки активному режиму контролю.

Будьте на зв'язку
Smart watch нового покоління дає змогу здійснювати та приймати дзвінки, для цього в корпусі передбачений динамік і мікрофон. На дисплей пристрою приходять повідомлення із застосунків і соцмереж. Пропущені дзвінки, SMS-повідомлення — вам не потрібно діставати смартфон для того, щоб переглянути виклики.

Годинник для Android і iOS
Зв'язати ґаджет із будь-яким смартфоном можна за допомогою Bluetooth 5.0 і застосунка DaFit, який можна знайти в Google Play або App Store безплатно. У застосунку ви отримаєте детальний звіт за необхідний відрізок часу за всіма доступними аспектам моніторингу.

Характеристики Gelius Pro GP-SW004 (AMAZWATCH GT2) Bluetooth Call (IPX7)

Тип унісекс
Форма годинника квадратні
Операційна система пропріетарна
Сумісна ОС iOS
Інтерфейси підключення Bluetooth
Тип дисплея кольоровий
Діагональ дисплея 1.69"
Тип матриці IPS
Роздільна здатність 240x280
Сенсорний екран так
Модель процесора RTL8762CK
Вбудована пам'ять 128 КБ
Оперативна пам'ять 128 КБ
Ємність аккумулятора 230 мАг
Тип зарядки магнітний з'єднувач
Час автономної роботи до до 7 днів
Навігація A-GPS
Повідомлення соціальні мережі
Моніторинг швидкість руху
Додаткові функції управління камерою
Змінний ремінець так
Захист корпусу від вологи і пилу
Рівень захисту IP67
Матеріал корпусу пластик
Матеріал ремінця пластик
Колір корпусу чорний
Колір ремінця чорний
Датчики тонометр
Підтримка SIM карт без SIM-карти