Смарт-годинник Gelius Pro GP-SW006 (Old School) (IPX7) Green (00000086359)

Код товару: 1204710
Немає в наявності
  • Інформація по Gelius 00000086359
  • Виробник: Gelius
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Pro GP-SW006 (Old School) (IPX7) Green
  • Код виробника: 00000086359
  • Вага: 0.02 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - унісекс, Форма годинника - квадратні, Операційна система - пропріетарна, Сумісна ОС - iOS, Android, Інтерфейси підключення - Bluetooth, Тип дисплея - кольоровий, Діагональ дисплея - 1.3", Тип матриці - TFT, Роздільна здатність - 240x240, Тип зарядки - магнітний з'єднувач, Час автономної роботи до - до 7 днів

Опис Gelius Pro GP-SW006 (Old School) (IPX7) Green

Смарт-годинник Gelius Pro GP-SW006 (Old School)
Спортивний розумний годинник Gelius Pro GP-SW006 (Old School) — знахідка для справжніх поціновувачів класики, які мріють про сучасну багатофункційність і міць у ретростилі. Корпус пристрою зроблений у строгому дизайні минулого, водночас всередині має чудову форму, безліч режимів для фізичних навантажень і моніторингових датчиків вашого організму.

Ґаджет зуміє здивувати навколишніх і виділити вас: прямокутна форма зі спортивним ухилом, TFT LED 1.3" дисплей роздільною здатністю 240х240 і понад 30 змінних Watchface для вашої індивідуальної персоналізації.

Потужний Old School
Процесор RTL8762C вимикає гальма у разі інтенсивної роботи з годинником.

Досягнення в спорті
13 спортрежимів готові до ваших тренувань у тренажерному залі, на біговій доріжці або велосипеді. Датчики в аксесуарі детально рахують дистанцію, витрачені калорії й пройдені кроки. Для грамотного розподілу навантажень передбачені моніторингові дані: контроль серцевого ритму 24/7, перевірка артеріального тиску.

Корпус із захистом IP67 передбачає інтенсивні навантаження в будь-яку погоду, дощ та інша волога не перешкода для активного руху вашого тіла.

Моніторинг стане в пригоді не тільки в спорті: подорожі та прогулянки на великі дистанції теж будуть відстежені: покажіть вашим друзям, скільки кілометрів ви пройшли заради гарної локації, а після важкого дня перегляньте детальний звіт про ваші досягнення в застосунку Glory FIt.

Не пропускайте дзвінки
На головний екран пристрою приходять повідомлення із соцмереж та інших програм, зображаються вхідні дзвінки з можливістю скидання. Під час прослуховування музики помістіть ваш телефон у кишеню або сумку, гортати плейлист тепер можна прямо з нової моделі GP-SW006.

Зв'язати годинник із вашим смартфоном можна за допомогою Bluetooth 5.0, який підтримують усі сучасні моделі, а також безплатний застосунок Glory FIt. У ньому ви знайдете звіт за вибраний відрізок часу та порівняйте результати для коригування ваших навантажень.

Не турбуйтеся про заряд
Батарея 170 мА·год у вашому годиннику може забезпечити до 7 днів активної роботи. Використання ресурсомістких функцій можуть зменшувати показник автономності. Для досягнення роботи більш ніж 20 днів без підзаряджання помірно використовуйте функціонал навігації.

Характеристики Gelius Pro GP-SW006 (Old School) (IPX7) Green

Тип унісекс
Датчики крокомір
Форма годинника квадратні
Операційна система пропріетарна
Сумісна ОС iOS
Інтерфейси підключення Bluetooth
Тип дисплея кольоровий
Діагональ дисплея 1.3"
Тип матриці TFT
Роздільна здатність 240x240
Сенсорний екран так
Модель процесора RTL8762C
Ємність аккумулятора 170 мАг
Тип зарядки магнітний з'єднувач
Час автономної роботи до до 7 днів
Навігація GPS
Пульсометр є
Повідомлення соціальні мережі
Моніторинг швидкість руху
Додаткові функції таймер
Змінний ремінець так
Рівень захисту IPX7
Матеріал корпусу пластик
Колір корпусу зелений
Колір ремінця зелений