Смарт-годинник Gelius Pro (Model A) (IPX7) Gold (Model A Gold)

Код товару: 1162809
Немає в наявності
  • Інформація по Gelius Model A Gold
  • Виробник: Gelius
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Pro (Model A) (IPX7) Gold
  • Код виробника: Model A Gold
  • Вага: 0.02 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - унісекс, для похилого віку, Форма годинника - квадратні, Операційна система - пропріетарна, Сумісна ОС - iOS, Android, Інтерфейси підключення - Bluetooth, Тип дисплея - кольоровий, Діагональ дисплея - 1.4", Тип матриці - TFT, Роздільна здатність - 240x240, Вбудована пам'ять - 32 МБ, Оперативна пам'ять - 64 КБ, Тип зарядки - магнітний з'єднувач, Час автономної роботи до - до 7 днів

Опис Gelius Pro (Model A) (IPX7) Gold

Щоб мати належну популярність і визнання найкращими у своєму сегменті, смарт-годинник Gelius Pro (Model-A) (IPX7) зібрав у собі все, тільки найнеобхідніше для сучасної людини.

Бездоганна автономність 7-21 день, вологозахищеність за технологією IPX7, монітор пульсу та сну. І, звісно ж, це все ще смарт-годинник, що дає змогу відстежувати всі актуальні події, що відбуваються на вашому смартфоні та реагувати на них.

Запорукою ефективної роботи смарт-годинника Gelius Pro (Model-A) (IPX7) є не тільки його передові показники автономності, а й нереально величезний функціонал.

Датчики вимірювання пульсу, кров'яного тиску, пульсоксиметричні показники, контроль активності з допомогою AGPS, підтримка повідомлень з усіх застосунків і маса інших корисних функцій.

Може використовуватися у воді або під дощем
Ступінь захисту корпусу дає цьому смарт-годиннику занурюватися у воду. З технологією захисту IPX7 ви навіть можете плавати в басейні, купатися в душі або займатися активними видами спорту, не боячись спітніти.

Важливо! Не забувайте насухо протирати годинник після контакту з водою. Не занурюйте пристрій у хлоровану воду, очисники, гелі для душу, шампуні.

Будь-яке тренування, яке ви робите з Gelius Pro (Model-A) (IPX7) дає вам максимальний рівень ефективності. Цей смарт-годинник ідеально оптимізований для спортивних навантажень свого власника, і він може надавати найточнішу й найактуальнішу інформацію про кожну популярну вправу або вид спорту. Для максимального задоволення від бігу — використовуйте функцію AGPS для точності даних у застосунку DA Fit.

Для повноцінного функціонала та комфорту використання Gelius Pro (Model-A) (IPX7), ціна на який дуже вигідна, може стати частиною вашого смартфона та зображати більшість повідомлень і подій, які на ньому відбуваються. Читати повідомлення, пошту, настроювати будильник, перемикати музичні треки — все це дуже корисний і вже незамінний функціонал, без якого нікуди.
Gelius Pro (Model-A) (IPX7) допоможе вам бути в курсі подій із функцією повідомлення з усіх застосунків і месенджерів. У пристрої передбачена функція зображення погоди в реальному часі. Можливості встановити будильник у застосунку та не проспати важливу подію. Крокомір, секундомір, пульт дистанційного керування камерою, керування плеєром смартфона, ліхтарик, настроювання яскравості екрана.

Неймовірний дизайн із металевим корпусом і суперм'яким ремінцем, практично нечутливим до руки, а його розміри дають змогу використовувати Gelius Pro (Model-A) (IPX7) як дорослим, так і підліткам.

Характеристики Gelius Pro (Model A) (IPX7) Gold

Датчики тонометр
Тип унісекс
Форма годинника квадратні
Операційна система пропріетарна
Сумісна ОС iOS
Інтерфейси підключення Bluetooth
Тип дисплея кольоровий
Діагональ дисплея 1.4"
Тип матриці TFT
Роздільна здатність 240x240
Сенсорний екран так
Модель процесора Nordic 52832
Вбудована пам'ять 32 МБ
Оперативна пам'ять 64 КБ
Ємність аккумулятора 170 мАг
Тип зарядки магнітний з'єднувач
Час автономної роботи до до 7 днів
Пульсометр є
Повідомлення соціальні мережі
Моніторинг фізичної активності
Додаткові функції вимірювання артеріального тиску
Змінний ремінець так
Матеріал корпусу пластик
Колір корпусу золотистий
Колір ремінця синій