Смарт-годинник Globex Smart Watch Me3 Pink

Код товару: 1212591
Під замовлення
1422 Грн
  • Інформація по Globex Smart Watch Me3 Pink
  • Виробник: Globex
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Smart Watch Me3 Pink
  • Вага: 0.02 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - унісекс, для похилого віку, Форма годинника - квадратні, Операційна система - пропріетарна, Сумісна ОС - iOS, Android, Інтерфейси підключення - Bluetooth, Тип дисплея - кольоровий, Діагональ дисплея - 1.69", Тип матриці - IPS, Роздільна здатність - 240x280, Вбудована пам'ять - 64 МБ, Оперативна пам'ять - 160 КБ, Тип зарядки - магнітний з'єднувач, Час автономної роботи до - до 15 днів, Вага - 40 г

Опис Globex Smart Watch Me3 Pink

Smart Watch Me 3 — це розумний і стильний ґаджет від ТМ GLOBEX, який точно стане в пригоді шанувальникам новітніх смартпродуктів. Завдяки ергономічному дизайну, великому кольоровому Full Touch екрану обтічної форми та стильному силіконовому ремінцю, який можна швидко замінити за бажанням власника, нова модель смартгодинника від GLOBEX прекрасно доповнить будь-який сучасний образ.

Особливими перевагами Smart Watch Me 3 є:



  • моніторинг фізичної активності та показників здоров'я власника: серцевого ритму, тиску, рівня кисню, калорій, сну, фізичної активності (крокомір і різні типи спортивних навантажень),

  • можливість перегляду вхідних дзвінків і повідомлень на екрані годинника,

  • дистанційне керування аудіо та фото за допомогою зручного застосунка DaFit,

  • нагадування, якщо довго немає фізичної активності та про підтримку водного балансу власника,

  • функція контролю за здоров'ям жінки,

  • показ прогнозу погоди, будильник, таймер.


 


Дисплей: Великий повноколірний екран Smart Watch Me 3 має роздільну здатність 240 х 280 пікселів. Завдяки сенсорному екрану, зробленому за технологією IPS, з адаптованою підсвіткою, пристрій демонструє високу якість передавання кольору, чудову яскравість, противідблискові можливості та чітке реагування на дотик. Активація дисплея відбувається завдяки підняттю руки або натисканню кнопки на бічній панелі пристрою. Дисплей виготовлений із загартованого скла та є важливим складником надійності пристрою. Власник, також, може змінювати теми на екрані годинника.

Корпус: Smart Watch Me 3 виготовлений у корпусі зі стійкого до стирання металевого сплаву. Завдяки ергономічному дизайну корпусу, використовуваним матеріалам і технології виготовлення, вага годинника становить усього 40 грамів разом із ремінцем. Корпус представлений у чотирьох колірних рішеннях: чорному, золотому, рожевому і блакитному. Керувати годинником можна як за допомогою дисплея, так і за допомогою функціональної кнопки Digital Crown, розташованої на бічній поверхні пристрою.

Клас захисту IP67: Міжнародний стандарт захисту IP67 у Smart Watch Me 3 дає можливість власнику не турбуватися в разі потрапляння води на корпус пристрою. Зокрема й під час плавання. Рекомендуємо бути уважними до температурного режиму води в момент використання смартгодинника.

Ремінець: Smart Watch Me 3 обладнаний гіпоалергенним силіконовим ремінцем, який, за потреби власника, можна замінити на інший за типом або кольором.

Bluetooth: Годинник має функцію Bluetooth 5.0 з технологією зниженого споживання енергії BLE, що дасть змогу продовжити час автономної роботи пристрою.

Час роботи: Вбудований акумулятор ємністю 190 mAh дає змогу Smart Watch Me 3 працювати до 15 днів у режимі мінімального навантаження і від 6 до 8 днів — з максимальним навантаженням.

Програмне забезпечення: Для керування Smart Watch Me 3 використовується застосунок DaFit для Android і iOS. Застосунок має зручний інтерфейс для користувачів і постійно оновлюється.

Зарядний пристрій: Годинник заряджається за допомогою магнітного зарядного USB-пристрою, який входить до комплекту постачання. Час повного заряджання становить 2 години.

Комплектація: До складу комплектації пристрою входять: годинник із силіконовим ремінцем, магнітний зарядний USB-пристрій, інструкція з експлуатації, гарантійний талон.

Характеристики Globex Smart Watch Me3 Pink

Тип унісекс
Форма годинника квадратні
Операційна система пропріетарна
Сумісна ОС iOS
Інтерфейси підключення Bluetooth
Тип дисплея кольоровий
Діагональ дисплея 1.69"
Тип матриці IPS
Роздільна здатність 240x280
Сенсорний екран так
Модель процесора GR5515
Вбудована пам'ять 64 МБ
Оперативна пам'ять 160 КБ
Ємність аккумулятора 190 мАг
Тип зарядки магнітний з'єднувач
Час автономної роботи до до 15 днів
Навігація GPS
Повідомлення соціальні мережі
Моніторинг швидкість руху
Додаткові функції секундомір
Змінний ремінець так
Матеріал корпусу пластик
Матеріал ремінця силікон
Ширина корпусу 36.3 мм
Висота корпусу 44.4 мм
Товщина корпусу 10.2 мм
Вага 40 г
Колір корпусу рожевий
Колір ремінця рожевий
Датчики тонометр
Підтримка SIM карт без SIM-карти