Смарт-часы Haylou LS02 Black

Код товару: 1093480
Немає в наявності
  • Інформація по Haylou LS02 Black
  • Виробник: Haylou
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: LS02 Black

Опис Смарт-часы Haylou LS02 Black

Годинники нового покоління
Haylou LS02 оснащені 1.4-дюймовим сенсорним дисплеєм з роздільною здатністю 320х320 пікселів, що забезпечує високу якість зображення. Годинники можуть працювати до 20 днів на одному заряді з цілодобовим контролем ритму серця. Bluetooth 5.0 мінімізує енергоспоживання і запобігає втраті сигналу між годинами і смартфоном.

12 спортивних режимів
Смарт-годинник Haylou LS02 має величезну кількість спортивних режимів. Ви можете встановлювати особисті рекорди і записувати дані активності, будь то щоденні прогулянки або академічне веслування. Інтерфейс дуже простий і зрозумілий в навігації.

Відстежує роботу серця 24/7
Високоефективний динамічний оптичний датчик серцевого ритму знаходиться на задній панелі розумних годин. Він автоматично відстежує серцевий ритм, не витрачаючи багато енергії при цьому. Дані обробляються інтелектуальними алгоритмами, що дозволяє вам стежити за детальними змінами в роботі серця.

Міцний сон
За допомогою автоматичного моніторингу сну, розпізнавання і запису фаз сну ви можете аналізувати якість вашого відновлення за ніч. Подбайте про те, щоб ваш сон був здоровим.

Ваш особистий асистент на зап"ясті
Haylou LS02 нагадає вам про важливі справи і покаже непрочитані повідомлення. Ви можете контролювати дзвінки, дивитися повідомлення з додатків і відслідковувати заряд батареї - і все це легким дотиком пальців. Якщо ж ви засиділися, годинник нагадає про те, що пора розім"ятися.

Яскравий дисплей
Сенсорний екран діагоналлю 1,4 дюйма з округленими кутами і щільністю пікселів 320 ppi ідеально поєднується з вигнутим загартованим склом 2.5D. У порівнянні з першим поколінням, оновлений екран відображає більш насичені кольори і має більшу роздільну здатність. Це приголомшливий прорив в якості зображення. Найкраще, що можна побачити на зап"ясті.

Безпека матеріалів
Тонкий і легкий корпус Haylou LS02 доповнюється гнучким силіконовим ремінцем. Матеріал ремінця не схильний до корозії, легко переносить високі і низькі температури. Він не викликає алергію від тривалого носіння або запотівання руки.

Автономність роботи
20 днів безперервної роботи від одного заряду, 30 днів в режимі очікування. Ємність поліпшеною батареї 260 мАг. Разом з цим, вся конструкція годин розроблена для оптимізації енергоспоживання. Також є захист від короткого замикання.

Bluetooth 5.0
Смарт-годинник Haylou LS02 використовують Bluetooth 5.0, що гарантує стабільність прийому сигналу на великій відстані. Низький рівень споживання енергії Bluetooth 5.0 збільшує час автономної роботи годин і дозволяє миттєво отримувати всі важливі оповіщення та нагадування на вашому годиннику.

Haylou LS02 не бояться води
Захист від пилу і води за стандартом IP68 відповідає всім вимогам повсякденному та спортивному житті, будь то піт або краплі дощу.

Годинник можна не знімати в душі (для температури води нижче 45 ° C) і при плаванні в басейні, але вони не підходять для сауни і дайвінгу.

Фірмовий додаток
За допомогою програми HAYLOU APP ви можете не тільки відслідковувати дані в режимі реального часу, але також допоможе керувати роботою функцій годин.

Характеристики Смарт-часы Haylou LS02 Black

Основные характеристики
Тип Смарт-часы
Совместимость iOS, Android OS
Интерфейсы соединения со смартфоном Bluetooth 5.0
Оснащение
Процессор Нет данных
Оперативная память Нет данных
Встроенная память Нет данных
Поддержка SD-карты Нет
SIM-карта Нет
Камера Нет
Другие беспроводные возможности Нет
Способ оповещения Вибрация
Экран
Диагональ экрана 1.4"
Разрешение экрана 320 х 320
Тип матрицы TFT
Сенсорный экран Есть
Батарея
Емкость аккумулятора 210 мАч
Время автономной работы до 20 дней
Дополнительно
Водонепроницаемость IP68
Физические характеристики
Регулируемая длина браслета есть
Материал Пластик
Размеры 48 x 36 x 11.5 мм
Вес 38 г
Цвет Черный