Смарт-годинник Haylou LS04 RS3

Код товару: 1207366
Немає в наявності
  • Інформація по Haylou LS04 RS3
  • Виробник: Haylou
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: LS04 RS3
  • Вага: 0.03 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - дорослі, Форма годинника - круглі, Операційна система - пропріетарна, Сумісна ОС - iOS, Android, Інтерфейси підключення - Bluetooth, Тип дисплея - кольоровий, Діагональ дисплея - 1.2", Тип матриці - AMOLED, Роздільна здатність - 390 x 390, Тип зарядки - магнітний з'єднувач, Час автономної роботи до - до 12 днів

Опис Haylou LS04 RS3

Унікальна живучість

Сьогодні користувачі розумних годинників вже звикли, що їх потрібно заряджати разом з телефоном мало не щовечора. Але всі ми пам'ятаємо успіх окремих моделей з довгим часом автономної роботи. Схоже, що з моделлю Haylou LS04 все буде дуже цікаво! Виробник заявляє місяць роботи від одного заряду, при цьому Ви отримуєте повнофункціональний пристрій з масою функцій і стильним дизайном.

Зовнішній вигляд

У дизайні моделі Haylou LS04 компанія вирішила по максимуму зберегти класичні обриси наручних годинників. Кругла форма корпусу виглядає дуже ефектно, при цьому товщина зовсім невелика. За рахунок вибору циферблатів ви можете підігнати візуальний ряд під будь-яку форму одягу. Це може бути яскравий модерн або сувора класика. Згодом кількість скінів буде тільки збільшуватися, а різноманітність варіантів фірмових ремінців напевно не розчарує найвибагливішого покупця.

Висока захищеність

Радує новина про те, що в моделі Haylou LS04 реалізована ступінь захисту IP68. Це точно не буде зайвим, особливо для тих користувачів, які ведуть активний спосіб життя. У корпусі традиційно вмонтований датчик серцевого ритму. При цьому з використанням фірмового додатка годинник в майбутньому зможуть відстежувати потенційні проблеми зі здоров'ям.

Додаткові функції

Для зручності тренувань є кілька видів фізичної активності. З урахуванням того, що Haylou LS04 можна не боятися намочити, ви цілком можете займатися спортом в будь-яку погоду, а також плавати в басейні. При цьому цінник на модель заявлений дуже демократичний, тому варто встати в чергу, щоб не пропустити прем'єру!

Характеристики Haylou LS04 RS3

Тип дорослі
Форма годинника круглі
Операційна система пропріетарна
Сумісна ОС iOS
Інтерфейси підключення Bluetooth
Тип дисплея кольоровий
Діагональ дисплея 1.2"
Тип матриці AMOLED
Роздільна здатність 390 x 390
Сенсорний екран так
Ємність аккумулятора 230 мАг
Тип зарядки магнітний з'єднувач
Час автономної роботи до до 12 днів
Навігація GPS
Пульсометр є
Датчик освітлення є
Повідомлення соціальні мережі
Моніторинг швидкість руху
Додаткові функції пошук телефону
Змінний ремінець так
Захист корпусу від вологи і пилу
Рівень захисту 5ATM
Матеріал корпусу метал
Ширина корпусу 43.4 мм
Висота корпусу 50.5 мм
Товщина корпусу 12.5 мм
Ширина ремінця 22 мм
Колір корпусу чорний
Колір ремінця чорний
Датчики крокомір