Фітнес браслет Honor Band 5 (CRS-B19S) Midnight Navy with OXIMETER (55024140)

Код товару: 1039581
Немає в наявності
  • Інформація по Honor 55024140
  • Виробник: Honor
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Band 5 (CRS-B19S) Midnight Navy with OXIMETER
  • Код виробника: 55024140
  • Вага: 0.02 кг.
  • Короткий опис:

    Cумісність - iOS, Android, кольоровий, Тип матриці - AMOLED, функції - відстеження сну, крокомір, пульсометр, лічильник калорій, повідомлення про пропущені події, акселерометр, вимірювання швидкості, вимірювання дистанції, повідомлення про виклики, повідомлення про SMS, повідомлення про залишений телефон, погода, вібрація, пошук телефону, матеріал корпусу - пластик, Bluetooth, Колір - синій

Опис Honor Band 5 (CRS-B19S) Midnight Navy with OXIMETER

Екран 

Дисплей в п'ятому поколінні не зазнав ніяких змін в порівнянні з торішньою "четвіркою". Honor встановив кольоровий AMOLED-дисплей з діагоналлю 0,95 дюйма і дозволом 240 х 120 пікселів. Щільність пікселів в ньому досягає 282 PPI. Матриця прикрита зігнутим склом, але ось від подряпин воно навряд чи вбереже. 

Корпус 

Зовні відрізнити Honor Band 5 від Honor Band 4 неможливо - дизайн браслетів аналогічний. Honor Band 5 має герметичний корпус, якому не страшні занурення під воду на глибину до 50 м. Базові кольори ремінця браслета - синій, зелений, чорний і рожевий. 

Датчики 

Honor Band 5 має оптичний датчик частоти серцевих скорочень. За моніторинг сну і визначення його якості відповідає технологія TruSleep 2.0. У порівнянні з конкурентами, новий браслет від Honor може відстежувати рівень кисню в крові. За запевненням виробника, нормою є значення від 90 до 100%. Якщо ж цей показник становить від 70% до 89%, то варто припинити активні заняття і відпочити. При зниженні рівня кисню в крові нижче 70% потрібно звернутися до медиків. Акселерометр в пристрої працює по шести осях. З його допомогою реалізовані безліч спортивних режимів, включаючи плавання.

Характеристики Honor Band 5 (CRS-B19S) Midnight Navy with OXIMETER

Виробник Honor gadgets
Модель Band 5 (CRS-B19S) Midnight Navy with OXIMETER
Артикул 55024140
Топ популярних моделей Honor Band 5
Cумісність iOS \n Android
Дисплей кольоровий
Тип матриці AMOLED
Функції відстеження сну \n крокомір \n пульсометр \n лічильник калорій \n повідомлення про пропущені події \n акселерометр \n вимірювання швидкості \n вимірювання дистанції \n повідомлення про виклики \n повідомлення про SMS \n повідомлення про залишений телефон \n погода \n вібрація \n пошук телефону
Стандарт захисту 5 АТМ
Регулювання розміру так
Матеріал корпусу пластик
Інтерфейси Bluetooth
Час автономної роботи до 14 днів
Ємність акумулятора 100 mAh
Колір синій