Смарт-годинник Huawei Band 6 Amber Sunrise (55026630)

Код товару: 1169076
Немає в наявності
  • Інформація по Huawei 55026630
  • Виробник: Huawei
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Band 6 Amber Sunrise
  • Код виробника: 55026630
  • Вага: 0.02 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - дорослі, Форма годинника - квадратні, Сумісна ОС - iOS, Android, Інтерфейси підключення - Bluetooth, Тип дисплея - кольоровий, Діагональ дисплея - 1.47", Тип матриці - AMOLED, Роздільна здатність - 194 х 368, Час автономної роботи до - до 14 днів, Вага - 18 г

Опис Huawei Band 6 Amber Sunrise

Новий розумний годинник
Розумний годинник HUAWEI Band 6 може похизуватися 1.47-дюймовим безрамковим AMOLED-екраном зі збільшеною на 148% робочою поверхнею3 та корисною площею 64%. Додайте високу роздільну здатність 194 x 368 пікселів з 282 PPI – і отримаєте фітнес-годинник, що вражає.

Ще більше корисної інформації
Екран з великою корисною площею не лише має стильний вигляд, але й дає змогу переглядати більше корисної інформації. Фотографії більшого розміру, більше статистики тренувань і безперервний моніторинг частоти пульсу – усе це з найвищим ступенем деталізації. Вільно переглядайте цю інформацію на екрані за допомогою інтуїтивного сенсорного керування.

Створіть власний стиль
Змінюйте циферблат залежно від настрою. Серед величезного розмаїття варіантів циферблатів у HUAWEI Watch Face Store4 оберіть той, що найповніше відповідає вашому стилю. Замінюйте циферблат простим торканням. Замість циферблату також можна використовувати власні фото. Нехай ваш циферблат тішить око.

Стиль і комфорт
Оберіть стиль до душі. HUAWEI Band 6 пропонується з ремінцями чотирьох кольорів – кожен із власною естетикою. Ремінці з приємного на дотик міцного силікону дуже легкі і не брудняться. Весь трекер важить лише 18 г і дуже зручний на руці.

2 тижні автономної роботи
HUAWEI Band 6 вирізняється тривалим часом автономної роботи (до 14 днів за умов звичайного користування2 і до 10 днів в умовах інтенсивного користування) – чи не найбільший показник серед розумних годинників5. Якщо ваш пристрій розрядився, ви легко зможете підзарядити його лише за 5 хвилин за допомогою магнітного зарядного пристрою. Рівня заряду вистачить на 2 дні. Життя надто коротке, щоб хвилюватись про подібні дрібниці.

Цілодобовий моніторинг частоти пульсу
Контроль частоти пульсу надзвичайно важливий для підтримки гарної фізичної форми та здоров’я. Технологія моніторингу пульсу TruSeenTM 4.0 включає в себе оптичні лінзи і передбачає обробку даних за допомогою штучного інтелекту з метою цілодобового моніторингу частоти вашого пульсу. Якщо частота вашого пульсу зменшиться чи збільшиться вище безпечного рівня, ви одразу отримаєте попередження. Турбота про здоров’я – на першому місці.

Цілодобовий моніторинг SpO2
Хронічна нестача кисню в крові (SpO2) може спричинити втому й погіршення пам’яті, і навіть завдати шкоди мозку та серцю. Саме тому важливо підтримувати безпечний рівень кисню в крові. HUAWEI Band 6 має вбудовану систему цілодобового відстеження рівня SpO21. Якщо рівень кисню в крові стає занизьким, HUAWEI Band 6 починає вібрувати, щоб ви могли відновити дихання.

Технологія відстеження рівня стресу TruRelax
Забудьте про стрес. Із технологією TruRelax ви зможете відстежувати рівень стресу впродовж дня і знижувати його, виконуючи дихальні вправи на основі інструкцій на екрані свого гаджета. Ласкаво просимо у життя без стресів.

Технологія відстеження сну TruSleep 2.0
Ви можете поліпшити якість свого сну. Технологія TruSleep 2.0 виявляє, коли ви не спите, а також коли перебуваєте в одній з чотирьох фаз сну: глибокий сон, неглибокий сон, швидкий сон і дрімота. Годинник визначає фазу з точністю до 96.3% і реєструє не лише тривалість, але й якість вашого сну. Пристрій дає змогу виявити шість основних проблем зі сном. А ще ви можете отримати понад 200 рекомендацій з поліпшення якості сну. Що ліпше виспишся, то ліпшим буде день.

Відстеження менструального циклу
Ведіть зручний календар менструального циклу з HUAWEI Band 6. Отримуйте своєчасні приховані нагадування про наближення менструації. Дбайливий друг на вашому зап’ястку.

Зустрічайте нового себе
Починайте кожен день, задавши три цілі: кількість кроків, кількість часу фізичної активності та рівень фізичної активності (від помірного до високого). HUAWEI Band 6 автоматично відстежуватиме ваш прогрес за допомогою яскравих, кольорових графіків. Отримуйте нагадування і повідомлення про досягнення цілей. Ваші зусилля буде винагороджено.

Займайтесь спортом
Докладайте максимальних зусиль під час занять, а HUAWEI Band 6 подбає про решту. Оберіть будь-який з 96 режимів тренувань і відстежуйте частоту пульсу, кількість калорій і багато іншого. Усі ваші дані зберігають і аналізуються у вигляді зручних графіків, за допомогою яких можна відстежувати свій прогрес і задавати нові цілі.

Характеристики Huawei Band 6 Amber Sunrise

Тип дорослі
Форма годинника квадратні
Тип індикації цифровий
Сумісна ОС iOS
Інтерфейси підключення Bluetooth
Тип дисплея кольоровий
Діагональ дисплея 1.47"
Тип матриці AMOLED
Роздільна здатність 194 х 368
Сенсорний екран так
Ємність аккумулятора 180 мАг
Час автономної роботи до до 14 днів
Пульсометр є
Оснащення крокомір
Повідомлення соціальні мережі
Моніторинг швидкість руху
Додаткові функції погода
Змінний ремінець так
Захист корпусу від води
Рівень захисту 5ATM
Матеріал ремінця силікон
Ширина корпусу 25 мм
Висота корпусу 43 мм
Товщина корпусу 11.4 мм
Вага 18 г
Колір корпусу золотистий
Колір ремінця червоний