Смарт-годинник Huawei Watch GT 2 Pro Night Black (55025736)

Код товару: 1091577
Немає в наявності
  • Інформація по Huawei 55025736
  • Виробник: Huawei
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: Watch GT 2 Pro Night Black
  • Код виробника: 55025736
  • Вага: 0.056 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - дорослі, Форма годинника - круглі, Операційна система - Light OS, Сумісна ОС - iOS, Android, Інтерфейси підключення - Bluetooth, Тип дисплея - кольоровий, Діагональ дисплея - 1.39", Тип матриці - AMOLED, Роздільна здатність - 454 х 454, Вбудована пам'ять - 4 ГБ, Тип зарядки - бездротова, Час автономної роботи до - до 14 днів, Вага - 52 г

Опис Huawei Watch GT 2 Pro Night Black

Huawei Watch GT 2 Pro

Готовий до відкриттів

Процесор Kirin A1 | Тривала робота батареї | Різні спортивні режими

Інноваційна технологія енергозбереження

Творці Huawei Watch GT поставили перед собою завдання виявити максимальний потенціал батареї смарт-годин. Завдяки подвійному процесору для носяться пристроїв Kirin A1 (власна розробка Huawei) і інтелектуальної технології енергозбереження ви зможете користуватися смарт-годинами цілодобово до 2 тижнів без підзарядки.

Висока продуктивність

Kirin A1 - це розроблений компанією Huawei процесор для носяться пристроїв, який забезпечує високу продуктивність і низьке енергоспоживання.

Завдяки архітектурі подвійного процесора і алгоритмам енергозбереження версії смарт-годинник Huawei Watch GT 2 Pro витрачають заряд батареї економніше, зберігаючи при цьому високу продуктивність. Смарт-годинник автоматично оптимізують енергоспоживання, продовжуючи термін служби акумулятора.

Тривала робота батареї

Завдяки системі оптимізації використання батареї смарт-годинник Huawei Watch GT 2 Pro працюють ще довше. Відправляйтеся куди завгодно і не турбуйтеся про зарядку ваших розумного помічника.

До 2 тижнів

Постійний моніторинг пульсу. Робота в режимі тренування - 90 хвилин в тиждень. Прослуховування музики - 30 хвилин в тиждень.

До 30 годин

Робота в режимі тренувань з активною функцією GPS. Постійний моніторинг пульсу. Відстеження результатів тренувань.

Естетика мінімалізму

Втілення лаконічного дизайну, смарт-годинник Huawei Watch GT 2 Pro оснащені безрамковий екраном з високоякісного 3D-скла. Елегантний корпус виконаний в класичному стилі.

Нове покоління

Відмітна риса смарт-годин Huawei Watch GT 2 Pro - безрамковий екран з 3D-скла. Дизайн пристрою гармонійно поєднує інновації і класичний стиль.

Ультратонкий дизайн

Ультратонкий корпус смарт-годин товщиною всього 11.4 мм і інноваційний екран з 3D-скла - це гармонія стилю і якості: елегантний дизайн і плавні лінії поєднуються з надійністю і довговічністю.

Яскравий екран

Кольоровий AMOLED-дисплей смарт-годин Huawei Watch GT 2 Pro забезпечує високий рівень тактильності і гарна якість зображення.

Дизайн під настрій

Вам доступний широкий вибір циферблатів. Налаштуйте колір і стиль, які відповідають вашому настрою.

Персональний тренер

Нове слово в області персональних тренувань! Смарт-годинник Huawei Watch GT 2 Pro відстежують вашу фізичну активність за допомогою систем точного позиціонування і виконують достовірний моніторинг пульсу завдяки технології TruSeen 4.0. Смарт-годинник стане вашим вірним помічником для більш ефективних тренувань у спортзалі і на відкритому повітрі.

Точна система позиціонування

Смарт-годинник Huawei Watch GT 2 Pro швидко і точно визначають ваше місцезнаходження завдяки вбудованим супутниковим системам GPS і ГЛОНАСС. Неважливо, чи йдете ви в похід або біжите марафон - в кінці шляху ви будете точно знати, де ви є і яку відстань подолали.

Моніторинг пульсу

Удосконалена технологія Huawei TruSeen 4.0 забезпечує більш точний моніторинг показників пульсу в режимі реального часу. У поєднанні з інтелектуальним алгоритмом функція Huawei TruSeen вимірює ваш пульс протягом всього дня і навіть, коли ви спите.

Плавання

Смарт-годинник Huawei Watch GT 2 Pro зберігають водонепроникність до 50 метрів і відстежують основні показники під час плавання, в тому числі пульс, індивідуальну ефективність плавця (SWOLF), відстань, витрачені калорії і швидкість.

Професійний аналіз для ефективних тренувань

Завжди на зв'язку

З функцією дзвінків через Bluetooth в ваших смарт-годинах Huawei Watch GT 2 Pro ви чи зможете легко відповідати на виклики під час тренувань. Будьте завжди на зв'язку з вашими рідними та близькими!

Управління та зберігання улюблених треків

Стильний дизайн і широкі можливості. У пам'яті смарт-годин Huawei Watch GT 2 Pro можна зберегти до 500 пісень, пристрій легко встановлює пару з бездротовими навушниками. Насолоджуйтесь вашою улюбленою музикою під час занять спортом.

Ефективний моніторинг сну

Завдяки технології Huawei TruSleep 2.0 смарт-годинник Huawei Watch GT 2 Pro можуть діагностувати 6 найбільш поширених фаз сну і надають рекомендації щодо поліпшення відпочинку. Коли ви спите, смарт-годинник виконують моніторинг пульсу, аналізують ваш подих і формують загальну оцінку якості сну.

Позбавтеся від стресу

Для турботи про ваше здоров'я технологія Huawei TruRelax протягом усього дня відстежує зміни серцевого ритму.

Спеціальні дихальні вправи допомагають своєчасно зняти напругу і нормалізувати емоційний стан.

Щоденне відстеження фізичної активності

Відстежуйте показники фізичних навантажень протягом всього дня, в тому числі кількість пройдених кроків, витрачені калорії, періоди фізичної активності і тренувань середньої і високої інтенсивності.

Функції на кожен день

Для вашої зручності смарт-девайс підтримує широке коло функцій, в тому числі відображення SMS-повідомлень, повівши

Характеристики Huawei Watch GT 2 Pro Night Black

Тип дорослі
Форма годинника круглі
Тип індикації цифровий
Операційна система Light OS
Сумісна ОС iOS
Інтерфейси підключення Bluetooth
Тип дисплея кольоровий
Діагональ дисплея 1.39"
Тип матриці AMOLED
Роздільна здатність 454 х 454
Сенсорний екран так
Модель процесора Kirin A1
Вбудована пам'ять 4 ГБ
Ємність аккумулятора 455 мАг
Тип зарядки бездротова
Час автономної роботи до до 14 днів
Прийом дзвінків (hands free) є
Пульсометр є
Датчик освітлення є
Оснащення крокомір
Повідомлення соціальні мережі
Моніторинг швидкість руху
Додаткові функції функція пошуку годинника
Змінний ремінець так
Матеріал корпусу титан
Ширина корпусу 46.7 мм
Висота корпусу 46.7 мм
Товщина корпусу 11.4 мм
Вага 52 г
Колір корпусу чорний
Колір ремінця чорний