Смарт-часы Samsung Galaxy Watch3 41mm Silver (SM-R850NZSASEK)_UA Galaxy Watch3 41mm Silver UA

Код товару: 1140183
Немає в наявності
  • Інформація по Samsung Galaxy Watch3 41mm Silver UA
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: Galaxy Watch3 41mm Silver UA

Опис Смарт-часы Samsung Galaxy Watch3 41mm Silver (SM-R850NZSASEK)_UA Galaxy Watch3 41mm Silver UA

IMEI відрепортований. Репортити в звіт по Samsung не можна.

Відтепер контролювати стан здоров"я стало легше. В інноваційному пристрої Galaxy Watch3 з класичним дизайном гармонійно поєднуються функціональність смартфона з новітньою технологією моніторингу здоров"я користувача. Унікальний Galaxy Watch3 допоможе тобі легко контролювати твою активність і стан здоров"я. Віднині твоє самопочуття у твоїх руках.

Циферблат оточений поворотним обідком. Відтепер на вражаючому екрані легше помітити найважливіше. Порівняно з попередньою моделлю годинник Galaxy Watch3 став тоншим і легшим на 15 %. Пристрій вирізняється елегантним дизайном, а надітий на зап"ястя – викликає комфортні відчуття.

Ремінець зі справжньої шкіри підкреслює преміальність дизайну Galaxy Watch3. Шкіра преміальної якості надає інноваційному пристрою вигляду преміального кварцового годинника, а спеціальна обробка захищає ремінець від вицвітання.

Ти зможеш обрати будь-який із численних варіантів циферблатів Galaxy Watch3, дизайн яких гармонійно поєднується з вишуканим зовнішнім виглядом пристрою. Створи власну комбінацію відображуваної на циферблаті інформації з 40 пропонованих елементів, щоб миттєво бачити потрібні дані та швидко отримувати доступ до улюблених програм.

Перевіряй свій артеріальний тиск за допомогою програми Samsung Health Monitor без використання надувної манжети. Перед першим використанням просто відкалібруй пристрій за допомогою тонометра зі звичайною манжетою, після чого датчики годинника виміряють твій тиск шляхом аналізу зміни частоти пульсу. Перевіряй тиск щоденно та контролюй його значення на своєму телефоні.

Торкнися кнопки на задній панелі пристрою та утримуй її натисненою протягом 30 секунд, щоб вбудований датчик проаналізував серцевий ритм. Цей датчик на ходу перевірить наявність миготливої аритмії та відобразить результати вимірювань на екрані. Періодично перевіряй результати на своєму телефоні, аналізуй звіти та за необхідності консультуйся з лікарем.

Перевір цю функцію в безпечному режимі падіння. Galaxy Watch3 автоматично фіксує несподіване падіння людини за допомогою акселерометра та відправляє сигнал SOS заздалегідь зареєстрованому абоненту, який може прийти тобі на допомогу.

У Galaxy Watch3 завантажено до 120 програм домашніх тренувань, які допоможуть тобі підтримувати свою фізичну форму. Увімкни свій телефон і підключи його до телевізора, щоб бачити на екрані частоту твого пульсу в режимі реального часу. Використовуй спортивний ремінець для точного контролю вимірюваних параметрів.

Характеристики Смарт-часы Samsung Galaxy Watch3 41mm Silver (SM-R850NZSASEK)_UA Galaxy Watch3 41mm Silver UA

Основные характеристики
Тип Смарт-часы
Интерфейсы соединения со смартфоном Bluetooth 5.0
Совместимость iOS, Android OS
Оснащение
Процессор Exynos 9110 (1.15 ГГц)
Оперативная память 1 ГБ
Встроенная память 8 ГБ
Поддержка SD-карты Нет
Камера Нет
Другие беспроводные возможности Wi-Fi, GPS, GLONASS, Beidou, Galileo, NFC
SIM-карта Нет
Способ оповещения Вибрация, Звуковой сигнал
Экран
Диагональ экрана 1.2"
Разрешение экрана 360 х 360
Тип матрицы Super AMOLED
Сенсорный экран Есть
Батарея
Емкость аккумулятора 247 мАч
Дополнительно
Водонепроницаемость IP68
Физические характеристики
Регулируемая длина браслета есть
Материал Нержавеющая сталь
Цвет Серебристый
Размеры 42.5 х 41 х 11.3 мм
Вес 48 г