Фітнес браслет Samsung SM-R220 (Galaxy Fit2) Black (SM-R220NZKASEK)

Код товару: 1086655
Немає в наявності
  • Інформація по Samsung SM-R220NZKASEK
  • Виробник: Samsung
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: SM-R220 (Galaxy Fit2) Black
  • Код виробника: SM-R220NZKASEK
  • Вага: 0.11 кг.
  • Габарити: 5x12x9 см.
  • Короткий опис:

    Cумісність - iOS, Android, кольоровий, Тип матриці - AMOLED, функції - відстеження сну, крокомір, пульсометр, "розумний будильник", показ часу, лічильник калорій, акселерометр, монітор серцевого ритму, вимірювання швидкості, вимірювання дистанції, гіроскоп, будильник, повідомлення про виклики, повідомлення про SMS, вібрація, матеріал корпусу - пластик, Bluetooth, Колір - чорний

Опис Samsung SM-R220 (Galaxy Fit2) Black

Більші можливості для керування своїми корисними звичками
Galaxy Fit2 допоможе зберегти твій ритм та стиль. 3D-скло і широкий 1,1-дюймовий повноколірний AMOLED-дисплей допоможуть отримати всю необхідну інформацію з першого погляду.

Особливості:
21 день без підзарядки;
Керування корисними звичками;
Ергономічний та легкий

Компактний та невагомий
При товщині всього 11,1 мм Galaxy Fit2 став значно тоншим та зручнішим, ніж Galaxy Fit. Крім того, у фітнес-браслета з’явився дихаючий і вологопоглинаючий ремінець.

Безстрашний як і ти
Водонепроникність до 50 метрів з сертифікацією 5ATM дозволить тренуватися у воді без перешкод. Galaxy Fit2 має рейтинг водонепроникності 50 метрів відповідно до стандарту ISO 22810:2010. Девайс не підходить для дайвінгу або занять водними видами спорту під високим тиском.

21 день без підзарядки
Рухайся з Galaxy Fit2 весь день. Фітнес-браслет відстежить твою активність та якість сну протягом 21 дня без підзарядки.


Автоматичне визначення активності
Кардіотренування стануть ще ефективнішими разом з Galaxy Fit2.Відстежуй час, частоту серцевих скорочень, витрачені калорії на своєму зап’ясті протягом всієї активності.
Ходьба - чудова вправа для початку дня. Galaxy Fit2 автоматично виявить початок твого тренування і підкаже, як скорегувати темп, навантаження і тривалість.
Тепер займатися силовими тренуваннями стало інформативніше.Фітнес-браслет Galaxy Fit2 допоможе тобі скоординувати навантаження та частоту твоїх вправ у спортзалі для більш ефективного та помітного результату.

Гігієна рук
Настали часи, коли треба бути особливо уважним до гігієни рук. Galaxy Fit2 підкаже тобі, коли і як часто необхідно мити руки, а також проконтролює тривалість цього процесу.

Моніторинг сну для кращого самопочуття
Хороший нічний сон запорука продуктивного дня. Galaxy Fit2 вимірює різні фактори, що впливають на якість сну, і дає поради щодо його поліпшення. Відстежуй динаміку сну і контролюй свої показники прямо з додатка Samsung Health.

Керування стресом
Керування стресом є невід’ємною частиною у збереженні здоров’я. Налаштуй свій Galaxy Fit2 за допомогою додатка Samsung Health для автоматичного відстеження рівня стресу і виконання рекомендацій по дихальним вправам.

Живи у світі екосистеми
Використовуй Galaxy Fit2 разом зі своїм смартфоном Galaxy, щоб бути максимально продуктивним. Тепер на фітнес-браслеті ти зможеш перевіряти сповіщення, надсилати швидкі відповіді та керувати музикою.

Понад 70 циферблатів для вираження себе
Galaxy Fit2 дозволить тобі виразити свій стиль за допомогою широкого спектра циферблатів. Вибери будь-який із запропонованих циферблатів для свого настрою.

Характеристики Samsung SM-R220 (Galaxy Fit2) Black

Основні
Інтерфейс з'єднання Bluetooth 5.1
Сумісність з ОС Android
Внутрішня пам'ять 32 МБ
ОЗУ 2 МБ
Операційна система FreeRTOS
Екран
Тип AMOLED
Діагональ екрану 1.1" 27.8mm
Роздільна здатність екрану 126 x 294
Кольоровість кольоровий
Сенсорний
Сповіщення
Cпосіб оповіщення вібрація
Оповіщення виклики
Акумулятор
Ємність, mAh 159
Час роботи до 15 дней в обычном режиме
Зарядка microUSB
Особливості
Захист вологозахист
Додатково акселерометр
Фізичні
Колір Чорний
Колір ремінця Чорний
Матеріал ремінця силікон
Маса 21 г
Габарити, мм 46.6 x 18.6 x 11.1