Смарт-годинник Samsung SM-R830/4 (Galaxy Watch Active2 40mm Alu) Black (SM-R830NZKASEK)

Код товару: 972666
Немає в наявності
  • Інформація по Samsung SM-R830NZKASEK
  • Виробник: Samsung
  • Країна-виробник: В'єтнам
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: SM-R830/4 (Galaxy Watch Active2 40mm Alu) Black
  • Код виробника: SM-R830NZKASEK
  • Вага: 0.17 кг.
  • Габарити: 10x6x8 см.
  • Короткий опис:

    Тип - дорослі, Форма годинника - круглі, Операційна система - Tizen, Сумісна ОС - iOS 9 і вище, Android 5.0 і вище, Інтерфейси підключення - Bluetooth, Wi-Fi, Тип дисплея - кольоровий, Діагональ дисплея - 1.2", Тип матриці - Super AMOLED, Роздільна здатність - 360х360, Частота процесора - 1.15 ГГц, Вбудована пам'ять - 4 ГБ, Оперативна пам'ять - 768 МБ, Тип зарядки - бездротова, Вага - 26 г

Опис Samsung SM-R830/4 (Galaxy Watch Active2 40mm Alu) Black

Модернізований стиль Samsung Galaxy Watch Active 2

Розумний годинник Watch Active 2 об'єднав найкращі функціональні можливості і приголомшливий дизайн. Полегшений алюмінієвий корпус з фторэластомерным (FKM) ремінцем легко персоналізувати шляхом вибору циферблата на Super AMOLED дисплей. Поворотна сенсорна панель адаптує навігацію під розмір екрану, а також трансформує користувальницький One-інтерфейс для більш комфортної роботи. Для досягнення максимальної індивідуалізації впроваджено алгоритм My Style 1, присутній в додатку Galaxy Wearable. З його застосуванням колір циферблата продублює відтінок вашого вбрання, для цього досить сфотографувати актуальний образ.

Адаптивна програма для моніторингу здоров'я

Портативний пристрій Galaxy Watch Active2 є індивідуальним тренером, підказуючи методи і способи для поліпшення самопочуття. У даному процесі задіяний ряд сторін поточного способу життя, тому рівень фізичних навантажень, спосіб харчування, якість і кількість сну, а також стан внутрішньої рівноваги впливають на загальний тонус, і для поліпшення кожної з таких сфер Active2 є чудовим індивідуальним тренером. Маючи дані про 39 способи фізичних вправ, Smart-watch автоматично розпізнають 7 видів тренувань. Більш чутливі датчики для збору інформації створюють надійну базу для моніторингу фізичних показників у режимі реального часу. Наявність дієвих способів для поліпшення якості життя є одним з вирішальних факторів на шляху до успіху.

Програма Samsung Health для контролю стресу

Ексклюзивне додаток Galaxy Watch Active2 допоможе знизити рівень напруженості, наявність доступу до програм медитації і сну Calm відкриває шлях до стабільної гармонії, незалежно від зовнішніх подій. Присутність вдосконалених алгоритмів сну обов'язково допоможе виробити і зміцнити звичку здорового сну, з яким ви максимально відновите сили і будете готові до досягнення нових цілей нового дня.

Бездротові технології для повної свободи

Резерв модулів зв'язку Galaxy Watch Active2 наповнений не тільки Bluetooth 5.0, Wi-Fi, A-GPS/ГЛОНАСС/Beidou, але і датчиком NFC (функция Samsung Pay не работает в Украине, следите за обновлениями от бренда Samsung), використовуючи який здійснювати покупки ще простіше. Бездротові можливості доповнені функцією WPC, тому ваші нові smart-годинник готові до бездротової зарядки. Такий комплекс дозволяє управляти контентом, телефонією, а також знижує необхідність витрачати ресурси акумулятора смартфона.

Герметичність відповідно до військового стандарту

Крім маси інноваційних рішень, націлених на інформативність і комфорт для користувача, корпус гаджета Watch Active2 ретельно продуманий. Міцність панелі виготовлена у відповідності з військовим стандартом MIL-STD-810G. Широкий спектр негативних умов навколишнього середовища включає вібрації, падіння, вплив перепаду температур і сонячних променів. Також виключений варіант попадання вологи під панель, непроникність по класу IP68 і стійкість до тиску 5ATM дозволяє Smart-watch розділяти ваш спосіб життя. підкреслюючи вашу індивідуальність.

Характеристики Samsung SM-R830/4 (Galaxy Watch Active2 40mm Alu) Black

Виробник Samsung
Модель SM-R830/4 (Galaxy Watch Active2 40mm Alu) Black
Артикул SM-R830NZKASEK
Тип дорослі
Форма годинника круглі
Тип індикації стрілочний \n цифровий
Операційна система Tizen
Сумісна ОС iOS 9 і вище \n Android 5.0 і вище
Інтерфейси підключення Bluetooth \n Wi-Fi
Тип дисплея кольоровий
Діагональ дисплея 1.2"
Тип матриці Super AMOLED
Роздільна здатність 360х360
Сенсорний екран так
Модель процесора Exynos 9110
Частота процесора 1.15 ГГц
Кількість ядер 2
Вбудована пам'ять 4 ГБ
Оперативна пам'ять 768 МБ
Ємність аккумулятора 247 мАг
Тип зарядки бездротова
NFC є
Навігація GPS \n ГЛОНАСС
Пульсометр є
Датчик освітлення є
Оснащення акселерометр \n гіроскоп \n барометр
Повідомлення виклики \n події календаря \n соціальні мережі \n електронна пошта \n MMS \n втрата зв'язку з пристроєм \n низький заряд гаджета \n нагадування
Захист корпусу від води
Рівень захисту IP68 \n MIL-STD-810G \n 5ATM
Матеріал корпусу метал
Ширина корпусу 40 мм
Висота корпусу 40 мм
Товщина корпусу 10.9 мм
Вага 26 г
Колір корпусу чорний
Колір ремінця чорний