Смарт-годинник Samsung Galaxy Watch 4 40mm eSIM Gold (SM-R865FZDASEK)

Код товару: 1206387
Під замовлення
9906 Грн
  • Інформація по Samsung SM-R865FZDASEK
  • Виробник: Samsung
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Galaxy Watch 4 40mm eSIM Gold
  • Код виробника: SM-R865FZDASEK
  • Вага: 0.02 кг.
  • Габарити: 28x3x6 см.
  • Короткий опис:

    Тип - жіночі, Форма годинника - круглі, Операційна система - Wear OS, Сумісна ОС - iOS, Android, Інтерфейси підключення - Bluetooth, Wi-Fi, Тип дисплея - кольоровий, Діагональ дисплея - 1.2", Тип матриці - Super AMOLED, Роздільна здатність - 396 x 396, Вбудована пам'ять - 16 ГБ, Оперативна пам'ять - 1.5 ГБ, Тип зарядки - бездротова, Час автономної роботи до - 40 годин, 40 мм, Вага - 25.9 г

Опис Samsung Galaxy Watch 4 40mm eSIM Gold

Годинник, який знає вас краще за всіх
Більшість із нас прагне пізнати себе краще заради власного вдосконалення. Саме тому ми розробили абсолютно новий Galaxy Watch4, який буде вашим компньоном на шляху до більш здорового та зручного життя.

ФІЗИЧНА ФОРМА
Дані для фітнесу на відстані простягнутої руки.

Прислухатися до тіла замало. Його треба знати
Відстежуйте зміни свого фізичного стану з нашим першим смартгодинником, який здатен аналізувати склад тканин організму. Ви одразу дізнаєтеся процентний розподіл жиру, скелетних м’язів, води та інші показники, аби коригувати свої фітнес-програми. Система Samsung BioActive Sensor і наш найшвидший чип привнесли найбільші інновації в лінійку Galaxy Watch.

Колеги по тренуванням дихають вам у спину
Насолоджуйтеся кожним кроком, влаштовуючи веселі змагання з друзями та близькими, завдяки Galaxy Watch4. Відстежуйте перебіг і досягнення на дошці живих повідомлень. А система нарахування балів із пам’ятними відзнаками зробить боротьбу по-спортивному захопливою, мотивованою та сприяєтиме соціалізації.

Назвіть будь-який вид вправ. Він йому відомий.
Відстежуйте свої фізичні навантаження і фіксуйте результати на годиннику та телефоні. Рахуйте кроки, перевіряйте калорії та тримайтеся маршруту завдяки GPS. Galaxy Watch4 реагує на рух, розпізнає звичайні рухи та розрізняє понад 90 видів вправ і тренувань, видаючи максимально точні звіти щодо вашої фізичної активності.

Найбільш цілісний аналіз сну на Galaxy Watch
Функція моніторингу якості сну виявляє фази сну та виконує всебічний аналіз, поки ви відпочиваєте. Удосконалені методи вимірювань дають змогу перевіряти рівень кисню в крові та особливості дихання і хропіння (це не обов’язково означає, що ви хропите). Крім того, ви отримуватимете розширені рекомендації від Національного фонду сну (National Sleep Foundation) щодо поліпшення якості та тривалості сну.

Елегантний, довершений, культовий.
Galaxy Watch4 вирізняється лаконічним дизайном із обтічним міцним корпусом з алюмінієвого сплаву. Він має вишуканий вигляд, а його широчезний функціонал буде вам у великій пригоді в тренуваннях і щоденних справах. Вибирайте ремінці з-поміж широкого асортименту моделей із комбінованої шкіри чи спортивних зразків, аби якнайкраще підкреслити свій стиль. І побавте своє зап’ястя комфортною посадкою та високоякісними, стійкими до поту матеріалами.

Справжній командний гравець
Перший смартгодинник під керуванням Wear OS від Samsung, Galaxy Watch4 забезпечує прямий доступ до потрібних програм прямо з вашого зап’ястка. Для всього що завгодно — від потокової музики до цілої біліотеки додатків для здоров’я та фітнесу.

Характеристики Samsung Galaxy Watch 4 40mm eSIM Gold

Розмір корпусу 40 мм
Тип жіночі
Датчики пульсометр
Серія Samsung Galaxy Watch 4
Форма годинника круглі
Операційна система Wear OS
Сумісна ОС iOS
Інтерфейси підключення Wi-Fi
Тип дисплея кольоровий
Діагональ дисплея 1.2"
Тип матриці Super AMOLED
Роздільна здатність 396 x 396
Сенсорний екран так
Модель процесора Exynos W920
Вбудована пам'ять 16 ГБ
Оперативна пам'ять 1.5 ГБ
Тип акумулятора Li-ion
Ємність аккумулятора 247 мАг
Тип зарядки бездротова
Час автономної роботи до 40 годин
Навігація ГЛОНАСС
Датчик освітлення є
Моніторинг швидкість руху
Підтримка SIM карт eSIM
Додаткові функції управління камерою
Змінний ремінець так
Захист корпусу від вологи і пилу
Рівень захисту IP68
Ширина корпусу 40.4 мм
Висота корпусу 40.4 мм
Товщина корпусу 9.8 мм
Вага 25.9 г
Колір корпусу золотистий
Колір ремінця золотистий