Смарт-годинник Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46mm Black (SM-R890NZKASEK)

Код товару: 1206382
Немає в наявності
  • Інформація по Samsung SM-R890NZKASEK
  • Виробник: Samsung
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Galaxy Watch 4 Classic 46mm Black
  • Код виробника: SM-R890NZKASEK
  • Вага: 0.02 кг.
  • Габарити: 28x3x6 см.
  • Короткий опис:

    Тип - чоловічі, Форма годинника - круглі, Операційна система - Wear OS, Сумісна ОС - iOS, Android, Інтерфейси підключення - Bluetooth, Wi-Fi, Тип дисплея - кольоровий, Діагональ дисплея - 1.4", Тип матриці - Super AMOLED, Роздільна здатність - 450 х 450, Вбудована пам'ять - 16 ГБ, Оперативна пам'ять - 1.5 ГБ, Тип зарядки - бездротова, Час автономної роботи до - 40 годин, 46 мм, Вага - 52 г

Опис Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46mm Black

Вічна класика
Розумний годинник Samsung Galaxy Watch 4 Classic чудово вписується у вимоги стильних образів кежуал, спорт і класики. Елегантний безель надає техніці нотки ретро, які так йдуть власнику, котрий має гарний смак. Витончений форм-фактор корпусу з нержавіючої сталі добре поєднується з яскравим екраном, об’єднуючи в собі кращі риси, властиві сучасним смарт-годинникам. Міцність, зручність, мінімалізм – що може бути краще?

Ергономічний ремінець
Ремінець Ridge Sports Band ідеально доповнює образ, підкреслюючи краще в представленому технічному девайсі. Зроблений з фтореластомерного матеріалу, він має приємну на дотик поверхню і міцно сідає на зап’ясті. Розташування циферблату при посадці не змінюється, навіть якщо рука намокла внаслідок активного фізичного навантаження.

Дизайнерські циферблати
Максимальна кількість стильних, продуманих до дрібниць дизайнерами, циферблатів доступна для використання з можливістю зміни в будь-який момент. Вибирайте відповідний по стилю малюнок, прикрашайте простір віджетами, додатковими елементами у вигляді емоджі або анімації – зробіть годинник відображенням вашої динамічної активності і сьогоднішніх вподобань.

Вивчіть себе повністю
Вбудований датчик BioActive від компанії Samsung здатний продуктивно вимірювати показники якісного складу тіла: м’язової, кісткової, жирової тканин, води та ін. Виміряйте біоімпедансний аналіз всього за 15 секунд, незалежно від того, де ви є в поточний момент. Корегуйте навантаження, щоб динаміка змін складу тіла тільки радувала і наближала до заповітної мети.

Будь-який вид тренувань
Смарт-годинник Samsung Galaxy Watch 4 Classic дає доступ до програм з 90+ вправ, вибравши які ви зможете зафіксувати результативність своєї сьогоднішньої активності. Пройдені кроки і їх еквівалентність відстані, витрата калорій, функціонал GPS – ваші тренування ще ніколи не були такими ефективними.

Групова активність
Завдяки комунікації з друзями, які використовують годинник від Samsung, ви зможете отримати максимальну користь від нього в колі близьких. Підтримка, суперництво, нагороди – все це стало надбанням суспільства користувачів даної моделі, що приєдналися до інтерактивної групи, щоб порівнювати свої результати з показниками активності друзів.

Контроль параметрів здоров’я
Датчики BioActive і PPG, а також електроди відкривають перед користувачем новий функціонал, який необхідний кожному, хто стежить за своїм здоров’ям: вимірювання показників кров’яного тиску та електрокардіограми. Після того, як вони будуть зафіксовані, ви зможете вивчити ритмічний малюнок роботи серця безпосередньо у себе на смартфоні, щоб виявити відхилення, якщо такі є.

Моніторинг вашого сну
За допомогою Samsung Galaxy Watch 4 Classic користувач отримує доступ до моніторингу показників сну. Трекер фіксує фази, визначаючи їх тривалість. Якщо було хропіння, то його характер буде визначено смарт-пристроєм. Рекомендації Національного фонду сну допоможуть поліпшити якість нічного відпочинку, щоб отримати днем ще більшу продуктивність.

Ідеальна взаємодія
Командна робота смарт-годиннику разом з додатками на смартфоні або планшеті забезпечується за допомогою операційної системи Wear OS. Безшовне підключення до будь-якого софту, великий вибір сервісів, максимально зрозумілий інтерфейс. З вашого зап’ястя відкритий доступ до будь-яких цікавих ресурсів.

Характеристики Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46mm Black

Тип чоловічі
Датчики пульсометр
Розмір корпусу 46 мм
Серія Samsung Galaxy Watch 4
Підтримка SIM карт без SIM-карти
Форма годинника круглі
Операційна система Wear OS
Сумісна ОС iOS
Інтерфейси підключення Wi-Fi
Тип дисплея кольоровий
Діагональ дисплея 1.4"
Тип матриці Super AMOLED
Роздільна здатність 450 х 450
Сенсорний екран так
Модель процесора Exynos W920
Вбудована пам'ять 16 ГБ
Оперативна пам'ять 1.5 ГБ
Тип акумулятора Li-ion
Ємність аккумулятора 361 мАг
Тип зарядки бездротова
Час автономної роботи до 40 годин
Навігація ГЛОНАСС
Датчик освітлення є
Повідомлення соціальні мережі
Моніторинг швидкість руху
Додаткові функції управління камерою
Поворотний безель є
Змінний ремінець так
Захист корпусу від вологи і пилу
Рівень захисту IP68
Ширина корпусу 45.5 мм
Висота корпусу 45.5 мм
Товщина корпусу 11 мм
Вага 52 г
Колір корпусу чорний
Колір ремінця чорний