Смарт годинник Samsung Galaxy Watch Active 2 44mm Gold Aluminium UA

Код товару: 1140176
Немає в наявності
  • Інформація по Samsung Watch Active 2 44mm Gold Aluminium UA
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: Watch Active 2 44mm Gold Aluminium UA

Опис Смарт годинник Samsung Galaxy Watch Active 2 44mm Gold Aluminium UA

IMEI відрепортований. Репортити в звіт по Samsung не можна.

Samsung Smart Watch - це нове покоління розумного годинника від Samsung, який отримав набір унікальних функцій для контролю за фізичним станом, збільшений Super AMOLED екран і свіжий дизайн. Він дасть вам точну інформацію про різні показники здоров"я і допоможе завжди залишатися на зв"язку. І на ранковій пробіжці, і в офісі цей годинник забезпечать вам оптимальну продуктивність, щоб ви отримували більше від кожного свого дня.

Розкіш і практичність в одному дизайні
Вибирайте той зовнішній вигляд, який підкреслить ваш стиль найкращим чином. Smart Watch випускається в двох розмірах - з діаметром циферблата 44 мм і 40 мм - і різними варіантами оформлення. Так, алюмінієвий корпус доповнює зручний ремінець з фтореластомера, а преміальний сталевий відмінно поєднується з шкіряним ремінцем. А якщо захочеться чогось нового, завжди можна замінити цю деталь.

Підлаштовуються під вас
Smart Watch допоможе створити дійсно гармонійний образ, вивірений до останньої деталі. Годинник забезпечений спеціальним алгоритмом, який вміє автоматично підбирати дизайн циферблата в залежності від вашого наряду. Просто зробіть знімок свого образу і гаджет сам запропонує оформлення дисплея на сьогодні.

Більше простору, більше можливостей
Нове покоління смарт-годинника отримало цифрову сенсорну рамку, яка робить управління девайсом і навігацію в меню ще простіше. Вона легко повертається в обидві сторони, спрощуючи пошук і запуск потрібних додатків. Це рішення також дозволило максимально збільшити екран, щоб він вміщав ще більше інформації.

Ідеальний супутник для активних людей
Завжди прагніть більшого? Досягайте нових вершин з Samsung Smart Watch. Цей розумний годинник дозволяють відстежувати більше 39 типів тренувань і автоматично розпізнають 7 видів:
біг
ходьбу
їзду на велосипеді
плавання
гребний тренажер
еліптичний тренажер
динамічні тренування
А щоб заняття були ще ефективніше, годинник отримав оновлену функцію Running Coach. Вона дозволяє визначати швидкість бігу і дає дієві поради в режимі реального часу.

Моніторинг серцевого ритму
Нові датчики допомагають годиннику ще швидше зчитувати дані і краще визначати показники вашого здоров"я. Зокрема, гаджет точно відстежує частоту серцевих скорочень і відправляє вам сповіщення, якщо пульс знаходиться за межами нормального рівня.

Здоровий сон і контроль рівня стресу
Знайдіть внутрішній баланс, який допоможе завжди відчувати себе бадьорим і енергійним. Гаджет використовує додаток Samsung Health для відстеження рівня стресу і, при необхідності, пропонує ряд дихальних вправ для нормалізації емоційного стану. У той же час, поліпшені алгоритми аналізу сну допоможуть підвищити його якість, щоб організм краще відновлювався вночі.

Запас енергії на весь день
Samsung Smart Watch оснащений батареєю, яка дозволяє йому супроводжувати вас протягом всього дня і навіть довше. А зручна бездротова зарядка значно спрощує процес, позбавляючи вас від зайвих кабелів. Просто покладіть годинник на платформу - і зарядка почнеться автоматично.

Надійність військового класу
Беріть годинник з собою, куди б ви не прямували. Smart Watch успішно пройшов випробування на відповідність військовим стандартам США (MIL-STD-810G) і без проблем може впоратися навіть з екстремальними умовами. Зокрема, корпус пристрою має захист від вологи і пилу класу IP68 і витримує тиск води в 5 атмосфер.

Величезний вибір корисних додатків
Робіть своє повсякденне життя ще краще і різноманітніше. Годинник підтримує не тільки ряд пристроїв і додатків з великої екосистеми Samsung, але і програми сторонніх розробників. З їх допомогою ви зможете, наприклад, переглянути стрічку в соцмережі, відповідати на твіти навіть переглядати невеликі відеокліпи прямо зі свого зап"ястя. А додатки для здорового способу життя допоможуть поліпшити ефективність ваших тренувань.

Характеристики Смарт годинник Samsung Galaxy Watch Active 2 44mm Gold Aluminium UA

Основные характеристики
Тип Смарт-часы
Интерфейсы соединения со смартфоном Bluetooth 5.0
Совместимость iOS, Android OS
Оснащение
Процессор Exynos 9110 (1.15 ГГц)
Оперативная память 768 MБ
Встроенная память 4 ГБ
Поддержка SD-карты Нет
Камера Нет
Другие беспроводные возможности Wi-Fi, GPS, GLONASS, Beidou, Galileo, NFC
SIM-карта Нет
Способ оповещения Вибрация, Звуковой сигнал
Экран
Диагональ экрана 1.4"
Разрешение экрана 360 х 360
Тип матрицы Super AMOLED
Сенсорный экран Есть
Батарея
Емкость аккумулятора 340 мАч
Дополнительно
Водонепроницаемость IP68
Физические характеристики
Регулируемая длина браслета есть
Материал Алюминий, силикон
Цвет Розовое золото
Размеры 44 х 44 х 10.9 мм
Вес 30 г