Смарт-годинник Xiaomi Amazfit Neo Red (708809)

Код товару: 1111947
Немає в наявності
  • Інформація по Xiaomi 708809
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: 708809
  • Вага: 0.2 кг.

Опис Смарт-годинник Xiaomi Amazfit Neo Red (708809)

Ретро дизайн. Передова начинка.
Amazfit NEO – це ідеальне поєднання класичної зовнішності та сучасних функцій. Смарт-годинник оснащений чітким екраном з декількома зонами у дусі ретро, чотирма фізичними кнопками та дизайном, який забезпечує йому кращий баланс стилю та функціональності.

Цілодобове відстеження серцевого ритму
Стежте за своїм здоров"ям і вдень, і вночі. Завдяки датчику BioTracker PPG, цей годинник забезпечує моніторинг серцевого ритму у реальному часі, 24 години на добу. Допомагаючи вам краще зрозуміти стан свого організму.

Моніторить всю вашу активність, а не просто рахує кроки
В Amazfit NEO інтегрована інноваційна система оцінки стану здоров"я PAI, яка збирає і аналізує дані про ваше здоров"я і виводить їх у вигляді інтуїтивно зрозумілих значень. Це дозволяє більш точно оцінити фізичний стан і з першого погляду побачити загальну картину, щоб спостерігати зміни свого стану та ефективності тренувань. *

Враховано кожен рух
Оснащений датчиком BioTracker PPG та потужними алгоритмами, годинник Amazfit NEO допомагає відстежувати всі ваші вправи, включаючи кількість кроків та витрачені калорії. Більш того, він показує час тренування, відстань та частоту серцевих скорочень у реальному часі. А більш детальну інформацію про тренування завжди можна переглянути у додатку.

Дізнайтеся більше про свій сон
З Amazfit NEO ви зможете легко контролювати якість свого сну. Поки ви відпочиваєте цей годинник стежитиме за основними показниками, збираючи інформацію. Причому з новим датчиком BioTracker PPG ви зможете контролювати не лише нічний сон, а і навіть короткий денний відпочинок. При цьому готовий аналіз і розгорнуті дані завжди будуть доступні у мобільному додатку.

Завжди на виду
Смарт-годинник Amazfit NEO отримав практичний 1,2-дюймовий дисплей у стилі ретро з функцією Always-on, що дозволяє побачити необхідну інформацію одразу, без додаткових натискань на кнопки. Він чітко читається навіть при яскравому світлі, а опція Lift-to-wake дозволяє швидко і природно активувати дисплей варто лише вам підняти руку.

Не пропустите нічого важливого
Отримуйте сповіщення про вхідні дзвінки, смс та повідомлення у месенджерах прямо на своє зап"ястя. Щоб бути в курсі всього і не пропустити важливий дзвінок або лист.

4 тижні автономної роботи
Amazfit NEO розрахований на роботу у найрізноманітніших умовах. Годинник має міцний ремінець з поліуретану, а його корпус надійно захищений від вологи, забезпечуючи ефективну гідроізоляцію на глибині до 50 метрів. ** Тому цей аксесуар зможе скласти вам компанію де завгодно.

Характеристики Смарт-годинник Xiaomi Amazfit Neo Red (708809)

Тип Смарт-часы
Интерфейсы соединения со смартфоном Bluetooth 5.0
Совместимость iOS, Android OS
Процессор Нет данных
Оперативная память Нет данных
Встроенная память Нет данных
Поддержка SD-карты Нет
Камера Нет
Другие беспроводные возможности Нет
SIM-карта Нет
Способ оповещения Вибрация, Звуковой сигнал
Диагональ экрана 1.2"
Разрешение экрана Нет данных
Тип матрицы TN
Сенсорный экран Нет
Емкость аккумулятора 160 мАч
Водонепроницаемость WR50 (5 ATM)
Регулируемая длина браслета есть
Материал Пластик, силикон
Цвет Красный
Размеры 40.7 x 41 x 11.7 мм
Вес 32 г