Фитнес-браслет Xiaomi Mi Smart Band 5 Black Global Mi Band 5 Black Global

Код товару: 1066579
Немає в наявності
  • Інформація по Xiaomi Mi Band 5 Black Global
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: Mi Band 5 Black Global

Опис Фитнес-браслет Xiaomi Mi Smart Band 5 Black Global Mi Band 5 Black Global

Mi Smart Band 5 - це нове покоління фітнес-трекера від Xiaomi, яке дасть вам ще більше можливостей для того, щоб зробити своє повсякденне життя краще. Він отримав великий кольоровий AMOLED дисплей, поліпшені інтелектуальні алгоритми, нові функції і спортивні режими, а також зручну магнітну зарядку. Завдяки чому став ще ефективніше і комфортніше. А сотні анімованих циферблатів і широкий вибір кольорів ремінця дозволяють створювати той дизайн, який відповідає вашому стилю.

Особливості:
1,1-дюймовий сенсорний AMOLED-дисплей під захистом загартованого скла
Можливість налаштовувати інтерфейс за своїм смаком
11 професійних спортивних режимів
Повідомлення про дзвінки, повідомлення, погода, календар, відстеження сну, будильник, віддалене управління камерою і ін.
Функція відстеження жіночого здоров"я
Захист від води (5 АТМ) і загартоване скло
Від 14 до 20 днів на одному заряді
Зручна магнітна зарядка
Великий. Яскравий. Інформативний
1,1-дюймовий кольоровий дисплей Mi Smart Band 5 дозволить вам чітко бачити дані про вхідні дзвінки, читати повідомлення та нагадування. Завдяки збільшеній на 20%* площі екрану ви зможете отримати більше інформації, а AMOLED-матриця забезпечить яскраву і барвисту картинку, добре читається навіть в сонячний день.

Зовнішність на ваш смак
Mi Smart Band 5 - це не просто трекер, це продовження вашого стилю. Висловлюйте свою індивідуальність, вибираючи із сотні тематичних циферблатів з персонажами популярних мультфільмів і аніме доступних в додатку. І налаштовуйте їх під себе. А 8 елегантних і яскравих забарвлень ремінців дозволять створити дійсно цікавий і модний аксесуар.

11 професійних спортивних режимів
Ще одне нововведення Mi Smart Band 5 - розширена підтримка активностей. Крім стандартних видів спорту, які були доступні в попередньому поколінні, у нього також з"явилися заняття йогою, шейпінг, еліптичний тренажер, скакалка і інші. При цьому трекер точно відстежує і аналізує кожну позу, частоту серцевих скорочень, темп і витрата калорій. Щоб допомогти вам досягти поставлених цілей.

Не пропустить жодного удару
Слідкуйте за своїми фізичними показниками і будьте здорові. Оновлений алгоритм забезпечує 24-годинний інтелектуальний моніторинг серцевого ритму і підвищує точність, дозволяючи відслідковувати кожну аномалію. А при перевищенні допустимих показників фітнес-трекер буде повідомляти про це користувачеві вібрацією.

Три функції для підтримки гарного самопочуття:
Індекс життєвої сили. На підставі таких даних, як стать, вік і частота серцевих скорочень, програма розраховує індивідуальний індекс PAI (Personal Activity Intelligence) і надає рекомендації щодо його поліпшення
Моніторинг стресу. Допоможе стежити за рівнем стресу і контролювати ваш стан
Дихальні вправи. Ця опція дозволить проводити сеанси дихальної гімнастики для зняття фізичного та розумового напруження. Просто дотримуйтесь вказівок на екрані і розслабляйтеся
Щомісячний звіт про жіноче здоров"я
П"яте покоління Mi Band обзавелося абсолютно новою функцією, що дозволяє відстежувати менструальний цикл і визначати період овуляції. Причому чим довше ви будете використовувати браслет з цією опцією, тим точніше будуть показники.

Пульт дистанційного керування для фото
Робіть cелфі і фотографуйте вільно з новою функцією віддаленого управління камерою смартфона. Просто встановіть свій телефон на штатив або будь-яку відповідну поверхню і натисніть на кнопку на своєму фітнес-браслеті, щоб зробити знімок.

Абсолютно нова магнітна зарядка
Користуйтеся усіма можливостями гаджета без обмежень. Завдяки ємною батареї він здатний пропрацювати на одному заряді 14 днів в звичайному режимі або 20 днів в економному. А сам процес зарядки став ще зручніше. Тепер не потрібно кожен раз діставати капсулу для зарядки трекера. Mi Smart Band 5 нарешті обзавівся практичною магнітної зарядкою. Досить просто піднести кабель до тильної сторони трекера і він самостійно стане на місце.

Характеристики Фитнес-браслет Xiaomi Mi Smart Band 5 Black Global Mi Band 5 Black Global

Основные характеристики
Тип Фитнес-браслет
Совместимость iOS, Android OS
Интерфейсы соединения со смартфоном Bluetooth 5.0
Оснащение
Процессор Нет данных
Оперативная память Нет данных
Встроенная память Нет данных
Способ оповещения Вибрация, Звуковой сигнал
Другие беспроводные возможности Нет
SIM-карта Нет
Поддержка SD-карты Нет
Камера Нет
Экран
Диагональ экрана 1.1"
Разрешение экрана 294 х 126
Сенсорный экран Есть
Тип матрицы AMOLED
Батарея
Емкость аккумулятора 125 мАч
Время автономной работы до 20 дней
Дополнительно
Водонепроницаемость WR50 (5 ATM)
Физические характеристики
Регулируемая длина браслета есть
Материал Пластик, силикон
Цвет Черный