Фітнес браслет Xiaomi Mi Smart Band 4 Black

Код товару: 958217
Немає в наявності
  • Інформація по Xiaomi Mi Smart Band 4 Black
  • Виробник: Xiaomi
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Mi Smart Band 4 Black
  • Вага: 0.015 кг.
  • Короткий опис:

    Cумісність - iOS, Android, кольоровий, Тип матриці - AMOLED, функції - відстеження сну, крокомір, пульсометр, показ часу, лічильник калорій, повідомлення про пропущені події, вимірювання дистанції, секундомір, будильник, управління музичним плеєром, повідомлення про виклики, повідомлення про SMS, погода, вібрація, пошук телефону, таймер, матеріал корпусу - пластик, Bluetooth, Колір - чорний

Опис Xiaomi Mi Smart Band 4 Black

Візьми більше від кожного дня з Xiaomi Mi Band 4! Нова версія популярного фітнес-трекера отримала великий кольоровий AMOLED дисплей під захистом загартованого скла і покращений 6-осьової акселерометр, який допомагає точніше розпізнавати і контролювати фізичні навантаження. Також фітнес-браслет може стежити за вашим сном і серцебиттям, показувати повідомлення зі смартфона і м"яко будити за допомогою вібрації. А величезна кількість нових кольорів ремінця дозволяє вибрати оформлення на свій смак.
Особливості:
Кольоровий сенсорний AMOLED екран
Можливість налаштовувати інтерфейс за своїм смаком
6-осьової акселерометр для точного відстеження активностей (біг, ходьба, плавання, кроссфіт, їзда на велосипеді)
Повідомлення про дзвінки, повідомлення, погода, календар, відстеження сну, будильник і ін.
Управління жестами
Захист від води (5 АТМ) і загартоване скло
Близько 20 днів на одному заряді
З першого погляду
Яскравий кольоровий AMOLED екран Mi Band 4 змушує по-новому поглянути на дизайн і функціональність гаджета. Завдяки збільшеній на 40% в порівнянні з попереднім поколінням площі дисплея, на ньому вміщується куди більше тексту та іншої корисної інформації. Крім того, тепер користувачам доступні сотні варіантів циферблата і безліч різних візуальних елементів: віджетів, іконок, кнопок управління сервісами.
Надійний і витривалий
Корпус трекера отримав поліпшений вологозахист і витримує тиск до 5 атмосфер. Це означає, що з ним можна плавати в басейні і пірнати на глибину до 50 метрів. Крім цього, дисплей Mi Band 4 захищений загартованим склом, стійким до подряпин і потертостей.
Особистий тренер, який з вами на кожному кроці
Високоточний 6-осьовий акселерометр дозволяє Mi Band 4 збирати більш точні дані про фізичну активність користувача. Трекер вміє розпізнавати вид навантаження і навіть давати рекомендації щодо поліпшення особистих технік в 5 різних категоріях:
Біг. Відстежує темп і кількість кроків, роблячи кожне тренування безпечніше, бігаєте ви на короткі або довгі дистанції.
Ходьба. Збирає дані про 5 основних показниках, допомагаючи вам поліпшити ефективність ходьби.
Кроссфіт. Фіксує частоту серцевих скорочень, кількість спалених калорій і багато іншого.
Їзда на велосипеді. Дозволяє стежити за частотою серцевих скорочень в режимі реального часу, щоб уникнути надмірних фізичних навантажень, незалежно від того, піднімаєтеся ви по гірській дорозі або катаєтеся по місту.
Плавання. Розпізнає 5 різних стилів плавання: фристайл, на спині, брас, батерфляй і комплексний. А також збирає дані по 12 показниках і визначає SWOLF - показник індивідуальної ефективності для плавця, який розраховується виходячи з швидкості і кількості гребків.
Всі повідомлення на одному екрані
З Xiaomi Mi Band 4 ви не пропустите нічого важливого. Він підключається до смартфону за допомогою Bluetooth 5.0 і дає можливість миттєво дізнаватися про вхідні дзвінки й sms, push-повідомлення, повідомлення з соціальних мереж і нагадування з календаря. Також трекер може виступати в ролі будильника, спідометра, хронографа.
Повний контроль сну
Здоровий сон - важлива умова гарного самопочуття. Фітнес-браслет від Xiaomi точно відстежує фази сну, а також частоту серцевих скорочень під час відпочинку, щоб допомогти вам скорегувати режим і відчувати себе бадьоріше кожен день.
Моніторинг серцевого ритму 24/7
Фітнес-трекер може не тільки постійно зчитувати дані про серцебитті, а й попереджати власника, якщо його пульс занадто високий.
Додаток Mi Fit - послідовний підхід до здоров"я
Встановіть на свій смартфон фірмовий додаток Mi Fit і міняйте своє життя на краще. Воно не тільки буде збирати дані про основні показники здоров"я, а й запропонує різноманітні програми по корекції фігури, зниження ваги і види тренувань, які допоможуть вам досягти великих результатів.
Рух це життя
Сидяча робота і низька фізична активність негативно впливають на організм. Тому лікарі рекомендують регулярно рухатися. Коли ви дуже зайняті або зосереджені на роботі, браслет буде злегка вібрувати, нагадуючи вам встати і розім"ятися.
Автономність і легка зарядка
Оновлений Mi Band 4 отримав більш ємний акумулятор на 135 мАг, якого вистачає на 20 днів безперервної роботи. При цьому заряджати його стало ще простіше, оскільки тепер капсулу не потрібно виймати з браслета. Досить просто покласти браслет на зарядну платформу, поєднавши контакти.

Характеристики Xiaomi Mi Smart Band 4 Black

Виробник Xiaomi
Модель Mi Smart Band 4 Black
Артикул Mi Smart Band 4 Black
Топ популярних моделей Xiaomi Mi Smart Band 4
Cумісність iOS
Android
Дисплей кольоровий
Тип матриці AMOLED
Функції відстеження сну
крокомір
пульсометр
показ часу
лічильник калорій
повідомлення про пропущені події
вимірювання дистанції
секундомір
будильник
управління музичним плеєром
повідомлення про виклики
повідомлення про SMS
погода
вібрація
пошук телефону
таймер
Стандарт захисту 5 АТМ
Регулювання розміру так
Матеріал корпусу пластик
Інтерфейси Bluetooth
Час автономної роботи до 20 днів
Ємність акумулятора 135 mAh
Колір чорний