Смарт-часы Xiaomi Amazfit T-Rex Khaki Global

Код товару: 1077701
Немає в наявності
  • Інформація по Xiaomi T-Rex Khaki Global
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 1 міс.
  • Код виробника: T-Rex Khaki Global

Опис Смарт-часы Xiaomi Amazfit T-Rex Khaki Global

Екстремальна витривалість
Amazfit T-Rex - це смарт-годинник з широким функціоналом і посиленим дизайном, розрахований на використання в найсуворіших умовах. Він відповідає вимогам 12 армійських стандартів США (MIL-STD-810), може працювати при температурах від -40 до +70 градусів Цельсія, стійкий до впливу кислот і лугів, захищений від ударів і інших негативних впливів навколишнього середовища.

Міцний і зручний
Корпус годинника зроблений з полімерного матеріалу і має опуклу форму, щоб краще протистояти вібраціям, а великі металеві кнопки забезпечують кращий контроль і прослужать набагато довше пластикових елементів управління. Доповнює картину гнучкий ремінець з термопластичного поліуретану, який не тільки приємний для шкіри, але і неймовірно міцний. Все це робить Amazfit T-Rex компаньйоном, на якого дійсно можна покластися.

Яскравий AMOLED-дисплей
Годинник оснащений 1,3-дюймовим екраном з роздільною здатністю 360 ? 360 пікселів і підтримкою функції Always-On-Display. AMOLED матриця забезпечує йому високу яскравість, контраст і дозволяє відмінно бачити інформацію навіть в сонячний день, а загартоване скло Corning Gorilla Glass 3 оберігає дисплей від пошкоджень. У той час як великий вибір циферблатів дозволяє в повній мірі висловити свою індивідуальність.

20 днів без підзарядки
Ємна батарея, вдосконалений чіп з низьким енергоспоживанням і оптимізація живлення забезпечують Amazfit T-Rex більш тривалий термін автономної роботи. Завдяки цьому смарт-годинник може пропрацювати до 20 днів при активному використанні всіх функцій або 66 днів в самому економічному режимі. Тому вам не доведеться постійно турбуватися про заряд батареї.

Високоточний GPS від Sony
Годинник отримав високоякісний GPS чіп від Sony і вбудовану високоточну систему супутникового позиціонування. Разом з оптимізованими матеріалами корпусу і поліпшеним внутрішнім компонуванням, це дає ще більш високу швидкість пошуку супутника і ефективність. Щоб ви відчували себе впевнено як у міських джунглях мегаполісу, так і серед дикої природи.

І на суші. І в воді
Amazfit T-Rex може похвалитися водонепроникністю до 5ATM, що дозволяє спокійно плавати з ними в басейнах і на відкритій воді. Також годинник може відстежувати вашу активність в 14 різних спортивних режимах, включаючи біг, їзду на велосипеді, тренування в спортзалі і навіть катання на лижах. Крім того, аксесуар дозволяє контролювати такі дані, як частота серцевих скорочень і статистика тривалості вправ, роблячи ваші тренування більш безпечними і ефективними.

Цілодобовий моніторинг серцевого ритму
Слідкуйте за своїм здоров"ям ще краще з оптичним датчиком BioTracker TM PPG, розробленим компанією Huami Technology. Він забезпечує цілодобовий контроль пульсу, щоб ви могли дізнатися більше про свій фізичний стан. А щоб допомогти вам контролювати активність протягом дня і виробляти здорові звички, годинник буде регулярно нагадувати про необхідність встати і порухатися.

Розширений функціонал
Amazfit T-Rex - це не тільки надійний супутник для спортсменів і просто активних людей, але ще і прекрасний помічник, здатний полегшити ваше повсякденне життя. Він буде повідомляти про вхідні дзвінки та повідомлення, показувати прогноз погоди і поточний час, нагадувати про заплановані зустрічі і багато іншого. А настроювані вібробудильники і «нагадування» дозволять прокидатися вчасно і не забути про заплановані справи.

Характеристики Смарт-часы Xiaomi Amazfit T-Rex Khaki Global

Основные характеристики
Тип Смарт-часы
Совместимость iOS, Android OS
Интерфейсы соединения со смартфоном Bluetooth 5.0
Оснащение
Процессор Нет данных
Оперативная память Нет данных
Встроенная память Нет данных
Поддержка SD-карты Нет
SIM-карта Нет
Камера Нет
Другие беспроводные возможности GPS, A-GPS
Способ оповещения Вибрация, Звуковой сигнал
Экран
Диагональ экрана 1.3"
Разрешение экрана 360 х 360
Тип матрицы AMOLED
Сенсорный экран Есть
Батарея
Емкость аккумулятора 390 мАч
Время автономной работы до 20 дней
Дополнительно
Водонепроницаемость WR50 (5 ATM)
Физические характеристики
Регулируемая длина браслета есть
Материал Полимер, полиуретан, металл
Размеры 47.7 х 47.7 х 13.5 мм
Вес 58 г
Цвет Хаки