Батарея універсальна Xiaomi Shark 10000 mAh QC 4.0, Type-C, Black (565694)

Код товару: 1164753
Немає в наявності
  • Інформація по Xiaomi 565694
  • Виробник: Xiaomi
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Shark 10000 mAh QC 4.0, Type-C, Black
  • Код виробника: 565694
  • Вага: 0.3 кг.
  • Короткий опис:

    Ємність - 10000 mAh, електрохімічна система - Li-ion, джерело заряду вбудованої батареї - USB, інтерфейси підключення (вихід) - 2 х USB, Lightning, Колір - чорний

Опис Xiaomi Shark 10000 mAh QC 4.0, Type-C, Black

Швидка зарядка

Адже розробники оснастили Power bank Black Shark 10000 mAh Black технологією швидкої зарядки Quick Charge 4.0, яка значно заощадить час і, що головне - без шкоди для терміну служби акумулятора. Технологія розпізнає поточний стан батареї і розумно регулює харчування вашого пристрою. Це дозволяє зарядити девайс від 0% до 50% всього за 30 хвилин.

Надійність і безпека

Потужності 18 Вт вистачає навіть для повноцінної зарядки стандартного ноутбука. При цьому Power bank Black Shark 10000 mAh Black оснащений сучасною системою захисту від перевантаження, короткого замикання і перегріву. Це значно збільшить його експлуатаційний термін і дозволить уникнути неприємних поломок.

стильний дизайн

Зовнішній вигляд акумулятора представлений агресивним дизайном в стилі геймерів. Строгі лінії, бездоганні форми і глибокі кольори радують око при кожному погляді. Акумулятор комфортно тримати в руці, а компактні розміри дозволять помістити його навіть в самий маленький кишеню або сумку. Варто відзначити, що на корпусі пристрою є зручний світлодіодний індикатор, який завжди покаже наявність заряду в батареї.

хороша місткість

Зовнішній акумулятор має ємність на 10000 mAh, чого цілком достатньо для декількох циклів зарядки звичайного телефону або планшета. Для повної зарядки акумулятора потрібно всього 6 годин, при цьому апарат оснащений двома інтерфейсами: USB-A і USB-C. Це дозволить заряджати відразу кілька гаджетів, не добираючи, який з них важливіший.

комфортна експлуатація

За допомогою сучасного акумулятора Power bank Black Shark 10000 mAh Black ви зможете швидко зарядити потужний ігровий смартфон, планшет або будь-який інший гаджет. Літій-іонна батарея забезпечить довгий термін служби і надшвидку зарядку, а вбудована кнопка обмеження потужності дозволить безпечно заряджати такі малопотужні гаджети як навушники, браслети і годинник.

Характеристики Xiaomi Shark 10000 mAh QC 4.0, Type-C, Black

Виробник Xiaomi
Модель Shark 10000 mAh QC 4.0, Type-C, Black
Артикул 565694
Ємність 10000 mAh
Призначення для телефона \n для планшета \n для плеєра \n для смарт-годинників \n для плеєра
Електрохімічна система Li-ion
Джерело заряду вбудованої батареї USB
Інтерфейси підключення (вхід) USB Type-C \n USB
Інтерфейси підключення (вихід) 2 х USB \n Lightning
Колір чорний