Пристрій безперебійного живлення LogicPower 650VA-PS (2415)

Код товару: 468586
Немає в наявності
  • Інформація по LogicPower 2415
  • Виробник: LogicPower
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: 650VA-PS
  • Код виробника: 2415
  • Вага: 4.8 кг.
  • Габарити: 65x242x39 см.
  • Короткий опис:

    для відеоспостереження, для домашніх ПК, з автоматичною стабілізацією, лінійно-інтерактивний (line interactive), 390 Вт, 650 В*А, модифікована синусоїда, 165 до 275 В, 12V / 7.5AH x 1

Опис LogicPower 650VA-PS

Джерело безперебійного живлення LogicPower 650VA-PS (2415) - лінійно інтерактивний дбж, є резервним джерелом живлення. Цей пристрій головним чином призначається для безперебійного живлення різних технічних пристроїв і електроніки, і необхідно при аварійному або раптовому відключенні основного мережевого електроживлення.

Безперебійний ups LP 650VA-PS (лінійно інтерактивний тип) має показники потужності 390 Вт і вхідна напруга 165-275 V. Захисний функціонал інтерактивного джерела безперебійного живлення ДБЖ LP 650VA-PS має на увазі: захист від короткого замикання, стрибків напруги, перевантаження, розряду і надлишкового заряду батарей.

Автоподзарядка пристрою виконується в вимкненому стані. Має 4 евророзетки після UPS. Якщо вам необхідно організувати в вашому будинку або офісі якісну систему резервного електроживлення, лінійно інтерактивний ибп LP 650VA-PS - це оптимальне і доступне за своєю вартістю рішення.

Торгова марка LogicPower є дочірнім брендом китайської компанії Logicfox. Під цією маркою здійснюється випуск такої продукції, як джерела безперебійного живлення, мережеві фільтри, стабілізатори напруги, акустичні системи й інші аксесуари для авто, комп'ютерні комплектуючі та периферія.

LogicPower є безперечним лідером в даному сегменті українського ринку. Серед переваг ІБП і стабілізаторів від LogicPower, варто відзначити їх високу надійність, невелика вага і компактність, високий рівень захисту, простоту обслуговування і експлуатації в поєднанні з невисокою вартістю. Якість продукції, що випускається даним виробником, підтверджується європейськими та українськими сертифікатами.

Розвинена сервісна мережа дозволяє вітчизняним клієнтам LogicPower отримати по-справжньому кваліфіковану допомогу в кожному регіоні України. Всього компанією понад шістдесят сервісних центрів по всій країні.

Завдяки виваженій ціновій політиці і безпрецедентно високому рівню якості виробленого обладнання, компанії LogicPower вдається міцно утримувати провідні позиції на ринку комп'ютерної та побутової електроніки.

Характеристики LogicPower 650VA-PS

Виробник LogicPower
Модель 650VA-PS
Артикул 2415
Клас товару для відеоспостереження \n для домашніх ПК \n з автоматичною стабілізацією
Тип архітектури лінійно-інтерактивний (line interactive)
Тип виконання класичний
Потужність, Вт 390 Вт
Потужність, ВА 650 В*А
Форма вихідної току модифікована синусоїда
Вхідна напруга 165 до 275 В
Автон. робота при max навантаж 5 мін
Кількість розеток 2 (Schuko)/ 2 (Schuko)
Вбудована батарея 12V / 7.5AH x 1