Рівень Tekhmann магнітний розкладний 600мм (9000600)

Код товару: 1243382
Під замовлення
526 Грн
  • Інформація по Tekhmann 9000600
  • Виробник: Tekhmann
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: магнітний розкладний 600мм
  • Код виробника: 9000600
  • Вага: 0.45 кг.
  • Габарити: 50x5x3 см.
  • Короткий опис:

    Вид - бульбашковий, матеріал корпуса - алюміній, пластик, довжина рівня - 60 см, точність - ± 0.5 мм / м

Опис Tekhmann магнітний розкладний 600мм

Рівень магнітний розкладний довжиною 600 мм Tekhmann представляє собою ручний інструмент для визначення вертикального і горизонтального розташування поверхонь (стін, підлог, балок і т.д.).

Корпус виробу товщиною 21 мм виготовлений з алюмінієвого сплаву і ударостійкого ABS-пластику. Сильна магнітна основана дозволяє використовувати рівень при монтажі металевих конструкцій.

Рівень має відкидну частину з поворотом до 90°. Магнітний фіксатор поворотною частини в закритому положенні дозволяє кріпити рівень на металеві поверхні. В якості протиударних заглушок по кінцях рівня передбачені гумові накладки.

Дві лінійки шириною 51 мм (довжиною 600 мм на основному рівні та 190 мм на поворотної частині) служать для вимірювання параметрів з точністю 0.5 мм/1 м. Три капсули (одна центральна з оглядом зверху на основі рівня, одна с оглядом зверху на поворотній частині рівня, одна встановлена вертикально на основі рівня) дозволяють зручно вирівнювати поверхні.

Даний рівень призначений для вимірювання рівня в 2х площинах при горизонтальному укладанні плитки та/або ламінату, паркету та інших покриттів; частина, що відкидається, може бути відкрита до 90 градусів якраз з метою вимірювання в другій площині.

Розкладна частина – не кутник і не призначена для вимірювання кутів – її призначення – дод. функціоналу та економія часу при вимірі горизонтальності поверхонь.

Вимірювання даним рівнем вертикальних поверхонь також можливе, як і звичайним рівнем (не розкладаючи його).

Характеристики Tekhmann магнітний розкладний 600мм

Вид бульбашковий
Матеріал корпуса пластик
Довжина рівня 60 см
Точність ± 0.5 мм / м
Особливості магніт