USB флеш накопичувач Goodram 64GB UTS3 Twister Red USB 3.0 (UTS3-0640R0R11)

Код товару: 783987
Немає в наявності
  • Інформація по Goodram UTS3-0640R0R11
  • Виробник: Goodram
  • Країна-виробник: Польща
  • Гарантія: 60 міс.
  • Модель: 64GB UTS3 Twister Red USB 3.0
  • Код виробника: UTS3-0640R0R11
  • Вага: 0.02 кг.
  • Габарити: 12x10x2 см.
  • Короткий опис:

    64 Gb, USB 3.1, Читання - 60 Мбайт/сек, Запис - 20 Мбайт/сек, пластик/метал, 15 г, вушко для кріплення до брелока, поворотний ковпачок

Опис Goodram 64GB UTS3 Twister Red USB 3.0

Універсальність і функціональність - це найважливіші властивості Goodram UTS3. Міцний корпус з металевою поворотною скобою не лише чудово захищає дані, що зберігаються, а й дозволяє не турбуватися про ковпачок, який може загубитися. Goodram UTS3, на відміну від аналогічних продуктів на ринку, характеризується фірмовими компонентами та довічною гарантією, а також швидким інтерфейсом 3.0.


Висока продуктивність завдяки USB 3.0

Goodram UTS3 оснащений сучасним інтерфейсом USB 3.0, що дозволило значного збільшити швидкість порівняно з попередніми рішеннями. Завдяки швидкості передачі, ви економите час і можете швидко скопіювати свої дані. Ви можете користуватися пам'яттю в пристроях, оснащених як портом USB 3.0, так і старою версією роз'єму USB. Goodram UTS3 зворотно сумісний зі стандартом USB 2.0, однак лише пристрій, що підтримує інтерфейс USB 3.0 дозволить вам повною мірою насолодитися високою швидкістю передачі.


Класика рішень

Корпус Goodram UTS3 виготовлений з міцного пластику. Завдяки багатій кольоровій гамі кожна модель набуває індивідуального характеру. Додатковою перевагою є поворотна металева скоба, яка також захищає пристрій пам'яті USB і надає йому неповторного вигляду.


Завжди з вами

Класичний корпус Goodram UTS3 робить USB-флеш-накопичувач привабливим для прихильників практичних рішень. Продуманий дизайн накопичувача Goodram UTS3 дозволяє прикріпити цей USB-флеш-накопичувач до шнурка, що дозволяє користуватися ним у будь-який час. Поворотна система замикання USB і відсутність ковпачка задовольнить потреби навіть дуже забудькуватих користувачів.


Довічна гарантія

Для виробництва Goodram UTS3 використовуються лише найкращі компоненти, а в ході всього виробничого процесу пам'ять піддається багатоетапному тестуванню і строгому контролю якості. Завдяки цьому продуктам UTS3, як і іншим продуктам марки Goodram, надається довічна гарантія виробника. 

Характеристики Goodram 64GB UTS3 Twister Red USB 3.0

Тип Оригінальне оформлення
Об'єм пам'яті 64 Gb
Інтерфейс USB 3.1
Максимальня швидкість читання 60 Мбайт/сек
Максимальна швидкість запису 20 Мбайт/сек
Матеріал корпусу пластик/метал
Фізичні розміри 57.1 x 19.3 x 10.7 мм
Вага 15 г
Колір червоний
Додатково поворотний ковпачок