USB флеш накопичувач Transcend 64GB JetFlash 890S USB 3.1 (TS64GJF890S)

Код товару: 692603
Є в наявності
730 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 730грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 60 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по Transcend TS64GJF890S
  • Виробник: Transcend
  • Країна-виробник: Тайвань
  • Гарантія: 60 міс.
  • Модель: 64GB JetFlash 890S USB 3.1
  • Код виробника: TS64GJF890S
  • Вага: 0.05 кг.
  • Габарити: 1x14x11 см.
  • Короткий опис:

    64 Gb, USB 3.1, USB Type-C, Читання - 90 Мбайт/сек, Запис - 15 Мбайт/сек, метал+пластик, 3 г, захист від пилу та вологи

Опис Transcend 64GB JetFlash 890S USB 3.1

Флеш-накопичувач JetFlash 890 USB 3.1 OTG оснащений двома роз'ємами: симетричним конектором нового покоління USB Type-C і звичайним USB 3.1 (Gen 1).


Пристрій призначений для копіювання фотографій, аудіо- та відеофайлів між сучасними комп'ютерами, що мають порти USB Type-C, такими як MacBook, ПК, ноутбуки і настільні комп'ютери Mac. Більш того, безкоштовний додаток Transcend Elite, який доступний для завантаження на сайті компанії, дозволяє переглядати вміст накопичувача, а також здійснювати резервне копіювання найбільш цінної інформації, яка зберігається в MacBook, смартфоні або планшеті.


Зручний у використанні, завдяки роз'ємам USB двох типів

Завдяки технології USB OTG (On-The-Go) флеш-накопичувачі JetFlash 890 мають як звичайний конектор USB 3.1 (Gen 1), так і роз'єм USB Type-C, забезпечуючи тим самим велику свободу і зручність при копіюванні фотографій, музики, відео та іншого цифрового контенту між планшетами, смартфонами, комп'ютерами Mac, ПК і ноутбуками.


Роз'єм USB Type-C: простота під'єднання

При під'єднанні накопичувача до порту USB іноді буває непросто визначити вірну орієнтацію роз'єму. Тепер ця проблема залишається в минулому. JetFlash 890 оснащений USB-роз'ємом типу Type-C, який не тільки допоможе вам заощадити час, а й зусилля на пошук правильного положення роз'єму при під'єднанні.


Рекордно висока швидкість передачі даних

USB-з'єднання набагато надійніше з'єднань із використанням Wi-Fi, Bluetooth і 3G/4G-мереж. За рахунок використання інтерфейсу SuperSpeed ​​USB 3.1 (Gen 1) JetFlash 890 демонструє швидкість передачі даних до 90 МБ/с, що в чотири рази перевищує швидкість копіювання інформації через інтерфейс USB 2.0.


Велика ємність

Велика ємність і USB-порт типу Type-C з підтримкою OTG дозволяють використовувати пристрої серії для розширення пам'яті мобільних пристроїв. Ніколи більше повідомлення про брак вільного місця не зіпсує вам важливий момент.


Повнорозмірний порт USB забезпечує доступ до будь-яких розваг

Стандартний інтерфейс USB дає можливість із легкістю переписувати файли на будь-які пристрої, оснащені портами USB, у тому числі, настільні ПК, ультрабуки, ноутбуки, телевізори, плеєри Blu-ray і DVD, стереомагнітоли й ігрові приставки.


Волого- і пилонепроникні

Виконані за технологією COB (Chip On Board) та укладені в металевий корпус, JetFlash 890 відрізняються неймовірною легкістю і надійно захищені від пилу і вологи.


Простий захисний ковпачок допоможе запобігти втраті даних

Конструкція захисного ковпачка дозволяє надягати його на обидва роз'єми JetFlash 890. Коли один із роз'ємів використовується для під'єднання, інший конектор можна захистити ковпачком, запобігаючи тим самим його можливому пошкодженню і втраті даних унаслідок цього.


Ексклюзивний додаток Transcend Elite для Mac OS X і Android

Розроблений спеціально для використання в операційних системах Mac OS X і Android, додаток Transcend Elite підтримує функції управління файлами, шифрування і резервного копіювання після натискання однієї клавіші (One-touch Backup, тільки в системах під управлінням ОС Android). Крім того, він забезпечує можливість передавати файли з використанням 256-бітного шифрування AES, пересилати їх у різні хмарні сховища, а також здійснювати резервне копіювання фотографій, відеозаписів, документів та інших важливих для користувача файлів із пам'яті його пристрою під керуванням ОС Android. 

Характеристики Transcend 64GB JetFlash 890S USB 3.1

Основні
Об`єм 64 ГБ
Інтерфейс підключення USB 3.1
USB Type-C
Швидкість
Швидкість читання даних 90 Мб/сек
Швидкість запису даних 30 Мб/сек
Особливості
Додатково захисний ковпачок на роз'єм
вологозахищений корпус
пилозахищений корпус
256-бітове апаратне шифрування AES
Підтримка ОС Windows XP
Windows Vista
Windows 7
Windows 8
Linux 2.4 і вище
Windows 8.1
MAC OS 9 і вище
Windows 10
Фізичні
Колір сріблястий
Габарити 28.6 x 14.3 x 8.6
Матеріал корпуса метал
Вага 3 г