Парова станція Electrolux E8ST1-8EGM

Код товару: 1000852
Під замовлення
10202 Грн
  • Інформація по ELECTROLUX E8ST1-8EGM
  • Виробник: ELECTROLUX
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс. від виробника
  • Модель: E8ST1-8EGM
  • Вага: 1.642 кг.
  • Короткий опис:

    матеріал підошви - Resilium 264, автоматичне відключення, система самоочищення, система захисту від накипу, протикрапельна система, Колір - сірий

Опис ELECTROLUX E8ST1-8EGM

Парова станція Renew 800 оснащена програмами, які відповідають усім вашим потребам. Запатентована технологія PrecisionCare виключає необхідність встановлювати налаштування навмання. Вбудована підсвітка, що підключена до інтелектуального термостату, забезпечує ідеальну видимість і оптимальну температуру для кожного виду тканини. Не пропустіть жодної складки.
Ідеальна температура без зайвих припущень
Спеціально розроблені програми забезпечують оптимальну температуру та рівень пари для будь-якої тканини. Коли цифрова парова станція досягає точної температури, вмикається підсвітка. Запатентована технологія PrecisionCare виключає необхідність встановлювати налаштування навмання.
Завжди захищені завдяки Outdoor Care
Забезпечте улюбленому верхньому одягу турботу з точно підібраною температурою. Вона повторно активізує водовідштовхувальні властивості, забезпечуючи вам сухість на довше. (Краще, ніж сушіння на відкритому повітрі, лише для верхнього одягу з водовідштовхувальними властивостями.)
Стійка до подряпин підошва
Насолоджуйтесь плавними рухами праски з парою завдяки стійкій до подряпин підошві RESILIUM Ski 264. Вона рівномірно розподіляє пару для плавного прасування у всіх напрямках.
Функція подвійного очищення
Отримайте кращий результат надовго з контейнером для видалення вапняного нальоту і щіточкою колектора вапна. Гарантовано чиста парова станція із кращими результатами прасування.
Складки зникають швидше
Тиск 7,5 барів і паровий удар 460 г забезпечують швидке прасування з відмінним результатом.

Характеристики ELECTROLUX E8ST1-8EGM

Також шукають потужні
Потужність 2400 Вт
Підключення провідне
Максимальний тиск пару 7.5 бар
Об'єм резервуара 1.2 л
Матеріал підошви Resilium 264
Паровий удар 460 г/хв
Подача пари 130 г/хв
Безпека й захист система самоочищення
Режими вертикальне відпарювання
Розміри 36 х 28.1 х 26 см
Вага 4.7 кг
Колір сірий