Отпариватель Monte MT-1570W, White/Grey, 2000W, 2 режима работы, паровой удар, постоянный пар, объем бака для воды 230мл, в комплекте насадка-сеточка и насадка-щетка, антикапля, защита от образования накипи.

Код товару: 1529201
Немає в наявності
  • Інформація по MONTE MT-1570W
  • Виробник: MONTE
  • Гарантія: 12 міс. від виробника
  • Код виробника: MT-1570W
  • Короткий опис:

    Отпариватель Monte MT-1570W White/Grey - это новинка 2023 года от компании Monte, которая предлагает несколько удобных функций для эффективного отпаривания тканей. Особенности Этот тип отпаривателя позволяет гладить одежду и другие текстильные изделия вертикально, не требуя поверхности для глажки. Это удобно для ухода за самыми разнообразными видами тканей. Monte MT-1570W имеет два режима мощности, что делает его универсальным для разных видов тканей. Режим 1800 Вт подходит для деликатных тканей, тогда как режим 2000 Вт идеально подходит для плотных тканей. Гладильный отпариватель имеет два режима подачи пара. Первый - это паровой удар, что помогает отпаривать даже самые сложные складки. Второй - это постоянная автоматическая подача пара для быстрого и равномерного отпаривания. Отпариватель имеет систему "антикапля", которая помогает предотвращать попадание капель воды на

Опис Отпариватель Monte MT-1570W, White/Grey, 2000W, 2 режима работы, паровой удар, постоянный пар, объем бака для воды 230мл, в комплекте насадка-сеточка и насадка-щетка, антикапля, защита от образования накипи.

Відпарювач Monte MT-1570W White/Grey - це новинка 2023 року від компанії Monte, яка пропонує кілька зручних функцій для ефективного відпарювання тканин.

Особливості

  • Цей тип відпарювача дає змогу прасувати одяг та інші текстильні вироби вертикально, не вимагаючи поверхні для прасування. Це зручно для догляду за найрізноманітнішими видами тканин.
  • Monte MT-1570W має два режими потужності, що роблять його універсальним для різних видів тканин. Режим 1800 Вт підходить для делікатних тканин, тоді як режим 2000 Вт ідеально підходить для щільних тканин.
  • Прасувальний відпарювач має два режими подачі пари. Перший - це паровий удар, що допомагає відпарювати навіть найскладніші складки. Другий - це постійна автоматична подача пари для швидкого й рівномірного відпарювання.
  • Відпарювач має систему "антикрапля", яка допомагає запобігати потраплянню крапель води на одяг під час відпарювання. Ця функція робить процес відпарювання комфортнішим і забезпечує збереження бездоганного вигляду вашого одягу після обробки.
  • У комплект входять дві корисні насадки - насадка-сіточка для делікатних тканин і запобігання краплям води, а також насадка-щітка для очищення одягу від ворсу, вовни та пилу.
  • Резервуар для води об'ємом 230 мл забезпечує достатню кількість води для відпарювання різних видів одягу та текстильних виробів без необхідності частого поповнення.
  • Довжина шнура становить 190 см, що дає достатньо простору для комфортного користування пристроєм і легко досяжний доступ до різних частин одягу або текстильних виробів під час відпарювання.
  • Monte MT-1570W оснащений функцією автоматичного вимкнення, яка гарантує безпечну роботу пристрою.
  • Відпарювач обладнано захистом від утворення накипу, що зберігає пристрій у хорошому робочому стані та подовжує його термін служби.

Характеристики Отпариватель Monte MT-1570W, White/Grey, 2000W, 2 режима работы, паровой удар, постоянный пар, объем бака для воды 230мл, в комплекте насадка-сеточка и насадка-щетка, антикапля, защита от образования накипи.

Основні характеристики [Праски]
Автоматичне відключення є є
Вертикальне відпарювання є є
Колір White/Grey White/Grey
Об'єм резервуару для води 230 мл 230 мл
Подання пари є є
Потужність 2000 Вт 2000 Вт
Тип відпарювач відпарювач