Парова станція Philips GC9682/80

Код товару: 933440
Немає в наявності
  • Інформація по Philips GC9682/80
  • Виробник: Philips
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс. від виробника
  • Модель: GC9682/80
  • Вага: 7.15 кг.
  • Габарити: 50x34x30 см.
  • Короткий опис:

    автоматичне відключення, система самоочищення, система захисту від накипу, протикрапельна система, Колір - чорний, золотий

Опис Philips GC9682/80

Новий рівень догляду за одягом
Парогенератор Philips знаменує нову еру технологічних пристроїв, які дозволять вам легко досягти бездоганних результатів прасування. Інноваційна система інтелектуального контролю і подачі пари забезпечує якісний догляд за одягом. Технологія OptimalTEMP дозволить миттєво відпарювати навіть щільні матеріали за рахунок потужної подачі пари. Пристрій оснастили спеціальним режимом, який підлаштовується під шовкову, бавовняну, джинсову та інші таканини.

Легкий. Зручний. Потужний
Розробники Philips повністю переосмислили дизайн парогенератора і зуміли поєднати компактність, легкість і неймовірну потужність. Пристрій відрізняється невеликими габаритами і мінімальною вагою, що істотно спрощує прасування навіть великої кількості білизни. Завдяки гладкій підошві T-ionicGlide прилад ідеально ковзає по тканині. PerfectCare Elite Plus – технології комфорту в повсякденних завданнях.

Бездоганні результати прасування
Завдяки фірмовій системі подачі пари пристрій розгладить навіть проблемні ділянки на зразок манжета і щільні тканини. Максимальна потужність 600 г/хв досягається в режимі парового удару – ця функція дозволить миттєво розгладити будь-який вид тканини. Інноваційна система автоматично включає подачу пари і підлаштовує її під ваші речі. З Philips прасування займає менше часу, а весь одяг виглядає ідеально.

Технологія OptimalTEMP
Не хвилюйтеся через ризик пропалити улюблений одяг. Пристрій оснастили технологією OptimalTEMP, що забезпечує інтелектуальний контроль температури залежно від типу тканини. Прилад працює в єдиному режимі, який легко впорається як з бавовною і джинсами, так і з делікатними тканинами на кшталт шовку. Завдяки функції автоматичного відключення пристрій залишається максимально безпечним.

Автоматична подача пари
Новинку оснастили датчиком DynamiQ для точної та ефективної подачі пари. Сенсор аналізує рух парогенератора, запускає подачу пари і миттєво її припиняє, якщо ви робите перерву. Така технологія дозволяє швидко і легко розгладити одяг, запобігаючи патьокам води і зайвій кількості пари. Фірмова система Easy De-calc Plus забезпечує ретельне очищення пристрою від накипу і забруднень.

Характеристики Philips GC9682/80

Тип праска з парогенератором
Основні характеристики
Потужність 2700 Вт
Tехнологія підошви T-IonicGlide
Подача пара
Підключення дротове
Об'єм ємності для води 1800 мл
Режими
Вертикальне відпарювання
Постійний пар 165 г/хв.
Паровий удар (турбопар) 600 г/хв.
Можливості
Автоматичне відключення
Протикапельна (dripstop) система
Cистема самоочищення
Додатково
Особливості захист від накипу
Фізичні параметри
Колір чорний
Вага 0.8 кг
Довжина мережевого кабелю 2 м