Праска PRIME Technics PTI 1600 V (PTI1600V)

Код товару: 1040618
Під замовлення
526 Грн
  • Інформація по PRIME Technics PTI1600V
  • Виробник: PRIME Technics
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс. від виробника
  • Модель: PTI 1600 V
  • Код виробника: PTI1600V
  • Вага: 1.642 кг.
  • Короткий опис:

    Тип праски - праска з подачею пари, Потужність - 1600 Вт, матеріал підошви - тефлон, резервуар для води - 170 мл, система захисту від накипу, швидкість парового удару - 230 г/хв, Колір - фіолетовий

Опис PRIME Technics PTI 1600 V

Інтер'єр
Праска Prime Technics PTI 1600 V фіолетово - білого кольору з легкістю впишеться в дизайн і стиль приміщення. Чи стане незамінним помічником у домашньому господарстві. Простий і зручний дизайн з технічними і функціональними характеристиками.

Комфортне використання
У прасці Prime Technics PTI 1600 V оборот шнура на 360 градусів забезпечує комфортне використання і легкий доступ, без перекручування. Використовуйте як суху прасування, так і вологу з функцією спрея і розпилювача. Обсяг резервуара становить 170 мл, якого вистачить для тривалої прасування.

Технічні особливості
Тефлонове покриття підошви в праски Prime Technics PTI 1600 V дозволяє легко ковзати по поверхні розгладження. Захист від накипу впливає на якісну прасування протягом досить довгого періоду використання. Не залишає слідів на одязі. Паровий удар становить 230 г / хв, завдяки, чому можна відпарити і зробити привабливою сильно пом'яту одяг в лічені секунди. Вертикальне відпарювання, щоб загладити одяг, що висить на тремпелів. Потужність 1600 Вт.

Виробник
Техніку для будинку Prime Technics збирають на заводах Китаю, України та Туреччини. Завдяки багаторічному досвіду і розробок побутової техніки компанія просунулася в перед. Оскільки приділяється значення розвитку і поліпшенню процесу виготовлення, а не маркетинговому росту, отримуєте якісний товар за невисокою ціною. Продукція проходить ретельні експертизи якості на кожному етапі виготовлення.

Характеристики PRIME Technics PTI 1600 V

Також шукають недорогі
Тип праски праска з подачею пари
Потужність 1600 Вт
Підключення дротове
Матеріал підошви тефлон
Резервуар для води 170 мл
Безпека й захист система захисту від накипу
Швидкість парового удару 230 г/хв
Режими вертикальне відпарювання
Особливості обертання шнура на 360 градусів
Колір фіолетовий