Відпарювач для одягу Tefal DT8270E1

Код товару: 1243153
Немає в наявності
  • Інформація по TEFAL DT8270E1
  • Виробник: TEFAL
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс. від виробника
  • Модель: DT8270E1
  • Вага: 2 кг.
  • Габарити: 33x22x17 см.
  • Короткий опис:

    Потужність - 2000 Вт, подача пари - 30 г/хв, об'єм резервуару для води - 200 мл

Опис TEFAL DT8270E1

Найпотужніший відпарювач для догляду за всіма текстильними виробами.
Ручний відпарювач Tefal Access Steam Force – це рішення 2-в-1 для будь-якого одягу та домашнього текстилю. Цей простий у використанні прилад забезпечує надійне видалення складок разом із дезінфекцією та видаленням пилу – і все це у зручному портативному форматі.
Відкрийте для себе повний пакет: інтенсивна подача пари допоможе вам виглядати якнайкраще в найкоротші терміни, а нова щітка з мікрофібри одночасно видаляє пил і дезінфікує - ідеально підходить для використання в будь-якому місці вашого будинку: пальто, матраци, диван та багато іншого!
Рішення щодо догляду за домашнім текстилем та одягом, яке просуне вас далі: портативний відпарювач Tefal Access Steam Force був розроблений для задоволення всіх ваших потреб щодо догляду за домашнім текстилем з неперевершеною легкістю та зручністю простого портативного формату. Оснащений вражаючою потужністю пари - 2000 Вт, безперервною подачею пари 30 г/хв і паровим ударом 90 г/хв - він розгладжує складки, дезінфікує та видаляє пил з повним набором покращених функцій.
Завдяки блискавичному запуску протягом 25 секунд та технології підігріву підошви ви можете позбутися складок на одязі та відразу ж його одягнути.
Щітка з мікрофібри - суперзірка очищення, що пропонує все необхідне для освіження та видалення пилу з пальто, матраців, диванів та багато іншого. Сила природної пари забезпечує більш здорове домашнє середовище без використання миючих засобів або хімікатів.
Безпечний та ефективний для будь-яких тканин, відкрийте для себе простий у використанні прилад у зручному портативному форматі.

Характеристики TEFAL DT8270E1

Подача пари
Тип вертикальний відпарювач
Основні характеристики
Потужність 2000 Вт
Підключення дротове
Режими
Вертикальне відпарювання
Постійний пар 30 г/хв.
Паровий удар (турбопар) 90 г/хв.
Можливості
Автоматичне відключення
Додатково
Особливості насадка з мікрофібри
Фізичні параметри
Колір чорний