Праска Tefal FV2868E0

Код товару: 1140267
Немає в наявності
  • Інформація по TEFAL FV2868E0
  • Виробник: TEFAL
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс. від виробника
  • Модель: FV2868E0
  • Вага: 1.611 кг.
  • Габарити: 15x19x34 см.
  • Короткий опис:

    Тип праски - праска з подачею пари, Потужність - 2500 Вт, матеріал підошви - XGlide Dissusion, резервуар для води - 270 мл, автоматичне відключення, система самоочищення, система захисту від накипу, протикрапельна система, швидкість парового удару - 210 г/хв, вага - 1.3 кг, Колір - сірий

Опис TEFAL FV2868E0

Легко гладити з новою підошвою

Новинка в модельному ряду компанії - сучасний праска Tefal FV2868E0. Він має на 20% більшу ефективність прасування в порівнянні з моделями попереднього покоління. Досягається це за рахунок інноваційної підошви. Отвори для подачі пари мають збільшену площу і більш грамотне розташування. Технологія XGlide Dissusion забезпечує легке ковзання по будь-якому виду тканини. Це дасть вам непередаване відчуття комфорту і істотно підвищить швидкість роботи з речами.

Високий рівень потужності

Для того щоб забезпечити швидке нагрівання підошви, а також можливість подачі пари в потрібній кількості, Tefal FV2868E0 має потужність нагріву 2500 Ватт. Це досить високий показник для домашнього пристрою. Тому праска може видавати паровий удар до 210 г / хв, а постійна подача пара доходить до 45 г / хв. Відпарювання працює як в горизонтальному положенні, так і у вертикальному. Функція вертикального парового удару Tefal FV2868E0 допоможе акуратно розгладити складки на піджаку або куртці прямо на вішалці, що істотно полегшує завдання.

Додаткові функції

Для збільшення терміну служби пристрою Tefal FV2868E0 має вбудований захист від накипу. Фірмова система Anti Scale System дозволяє виключити появу на одязі вапняних плям під час роботи. Зручність при прасування гарантує система Easycord, яка забезпечує обертання кабелю живлення на 360 градусів. Тепер він не буде переламувати від скручування, а користуватися пристроєм стало ще зручніше. Усередині праски є захист від протікання. Це не дасть воді проливатися на речі і залишати плями і розводи. Поки вода не нагріється до стану пара, вона не вийде з отворів в підошві. 

Характеристики TEFAL FV2868E0

Подача пари
Тип праска з подачею пари
Основні характеристики
Потужність 2500 Вт
Tехнологія підошви XGlide Dissusion
Підключення дротове
Режими
Постійний пар 45 г/хв.
Паровий удар (турбопар) 210 г/хв.
Можливості
Автоматичне відключення
Протикапельна (dripstop) система
Обертання шнура на 360 градусів
Самоочищення від накипу
Додатково
Комплектація гарантійний талон
інструкція
Особливості регулятор потужності пара
захист від накипу
система Easycord
Фізичні параметри
Довжина мережевого кабелю 1.9 м