Зволожувач повітря Ardesto USH-M-LCD-4L-W

Код товару: 1114085
Під замовлення
1157 Грн
  • Інформація по Ardesto USH-M-LCD-4L-W
  • Виробник: Ardesto
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: USH-M-LCD-4L-W
  • Вага: 2.5 кг.
  • Габарити: 45x25x25 см.
  • Короткий опис:

    Тип - ультразвуковий, зволоження, 40 м², 300 мл/г, 28 Вт, 4 л, електронне, Кількість режимів роботи - 3, 38 дБ, 370 х 160 х 160 мм, 1.2 кг, білий

Опис Ardesto USH-M-LCD-4L-W

Зволожувач повітря
Ardesto USH-M-LCD-4L-W - ультразвуковий зволожувач повітря від компанії Ardesto. Таке функціональне пристрій необхідно в будинках, де є потребою контроль за показниками повітря. Зволожувач управляється механічним шляхом за допомогою поворотного перемикача. Вода надходить в резервуар завдяки верхньому затоці.

Інші показники
Ardesto USH-M-LCD-4L-W оснащений функцією легкого очищення, через верхнє відкриття ємності. Рекомендована площа використання в житловому приміщенні становить 40 м2. Потужність пристрою складає 28 Вт, місткість резервуара для води становить 4 літри. 

Важливі характеристики
Ardesto USH-M-LCD-4L-W здійснює контроль вологості в повітрі завдяки спеціальним датчикам, вони мають чутливу структуру і тому вимірюють дані показники особливо точно. Такий пристрій очищає і зволожує повітря, насичує його активними кисневими молекулами і збризкують воду. Також є можливість автоматичного відключення, якщо всі показники в нормі або в разі закінчення води в резервуарі. 

Деталі
Ardesto USH-M-LCD-4L-W можна купити за доступною ціною, товар знаходиться в середній ціновій категорії. Пристрій може працювати в автономному режимі, максимальний час роботи становить до 10-ї години. Продуктивність пристрою становить 300 мл / год. Також можна самостійно регулювати вологість, автоматичне вимикання при низькому рівні води. Зволожувач оснащений також LCD-дисплеєм, для цифрового контролю.

Характеристики Ardesto USH-M-LCD-4L-W

Основні
Тип Зволожувач повітря
Площа приміщення 40 кв.м
Метод зволоження Ультразвуковий
Oснащення Безшумна робота
Верхній залив
Ємність резервуара для води 4 л
Витрати води 300 мл/год
К-ть режимів потужності 3
Функції
Зволоження повітря
Додатково Таймер
Автоматична підтримка рівня вологості
Відключення підсвічування
Автоматичне відключення
Безшумний
Пульт ДК
Датчик температури та рівня вологості
Фізичні
Потужність 28 Вт
Рівень шуму 38 дБ
Колір білий
Габарити 370 х 160 х 160
Вага 1.2 кг