Зволожувач повітря Cooper&Hunter CH-2940T

Код товару: 994118
Немає в наявності
  • Інформація по Cooper&Hunter CH-2940T
  • Виробник: Cooper&Hunter
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: CH-2940T
  • Вага: 2.06 кг.
  • Габарити: 20x40x20 см.
  • Короткий опис:

    Тип - ультразвуковий, ароматизація, зволоження, 23 м², 300 мл/г, 25 Вт, 4 л, механічне, 38 дБ, 322 х 191 х 191 мм, 1.6 кг, білий

Опис Cooper&Hunter CH-2940T

Зволожувач Cooper&Hunter СH-2940T CRETE подбає про те, щоб вологість повітря в вашому домі завжди була на оптимальному рівні. Зволожувач забезпечує здорову і затишну домашню атмосферу, а також знижує ризик сезонних захворювань. Витончений сучасний дизайн і класичний білий колір корпусу забезпечують приладу помітне місце в домашньому інтер'єрі.

Натуральне зволоження

В Cooper&Hunter СH-2940T CRETE використовується технологія природного зволоження, при якій в кімнаті підтримується встановлений рівень вологості. Спеціальна конструкція воздуховодов збільшує швидкість подачі водяної димки, за рахунок чого волога рівномірно розподіляється по кімнаті, не осідаючи на меблях і стінах. Продуктивність до 300 мл/год дозволяє підтримувати нормальний рівень зволоження навіть у великих приміщеннях площею до 40 м.кв.

До 13 годин роботи

Для того, щоб додати в резервуар води, досить зняти з прилада кришку. Резервуар вміщує 4 літри води, цього буде достатньо, щоб зволожувач пропрацював без дозаправки до 13 годин. Якщо вода в резервуарі закінчиться, зволожувач автоматично відключиться і проінформує про це червоною індикацією.

Управління приладом

Зручна функціональна кнопка на корпусі дозволяє встановити інтенсивність зволоження і включити підсвітку. Просто натисніть на кнопку, щоб Cooper & Hunter приступив до роботи.

М'яке підсвічування

З включеним підсвічуванням прилад перетворюється в стильний предмет декору, що випромінює м'яке світло. Затисніть і утримуйте декілька секунд кнопку управління, щоб включити підсвітку. Спокійне ніжне світло дозволяє використовувати Cooper & Hunter СH-2940T CRETE в якості атмосферного нічника в спальні або дитячій кімнаті.

Ароматерапія

Додайте кілька крапель вашого улюбленого аромамасла в спеціальний контейнер внизу зволожувача, і вже через пару хвилин після включення по кімнаті пошириться легкий приємний аромат.

Характеристики Cooper&Hunter CH-2940T

Тип ультразвуковий
Основні функції зволоження
Площа обслуговування 23 м²
Продуктивність 300 мл/г
Потужність 25 Вт
Об'єм резервуара для води 4 л
Час роботи при повному резервуарі 12 г
Тип управління механічне
Функції управління регулювання інтенсивності пара
Індикатори рівня води
Дизайн класичний
Рівень шуму 38 дБ
Додатково низький рівень шуму
Габарити (ВхШхГ) 322 х 191 х 191 мм
Вага 1.6 кг
Колір білий
Особливості фільтр для пом'якшення води