Зволожувач повітря Cooper&Hunter CH-3045

Код товару: 908468
Немає в наявності
  • Інформація по Cooper&Hunter CH-3045
  • Виробник: Cooper&Hunter
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: CH-3045
  • Вага: 2.28 кг.
  • Габарити: 38x23x20 см.
  • Короткий опис:

    Тип - ультразвуковий, іонізація, ароматизація, зволоження, 30 м², 300 мл/г, 30 Вт, 4.5 л, сенсорне, 35 дБ, 351 х 200 х 156 мм, 1.7 кг, чорний

Опис Cooper&Hunter CH-3045

Зволожувач повітря Cooper & Hunter CH-3045

Як відомо, людина складається з величезної кількості клітин, кожна з яких на 70 відсотків складається з води. Для того, щоб відчувати себе комфортно, щоб склад клітини був в нормі, людині потрібно в день випивати не менше 1.5-2.0 літра чистої води, саме води, а не рідини. Адже імунні клітини, які складаються з води, оновлюються кожні 2 тижні, і якщо в організмі людини недостатньо води, імунні клітини оновлюються частково, що безпосередньо пов'язано з імунітетом. Адже всі хвороби відбуваються на клітинному рівні. Крім достатнього вживання води, повітря, яким ми дихаємо, теж повинно містити певну кількість вологи.

Людина комфортно себе почуває при вологості 40-70%. Сухе повітря може прискорити старіння шкіри, викликати подразнення очей, знизити імунітет. Крім того, він погано впливає на кімнатні рослини, меблі та інші дерев'яні вироби. Влітку вологість може знизити кондиціонер, а взимку при включеному опаленні вона опускається до 25%. Зволожувачі повітря допоможуть вам цілий рік підтримувати комфортну атмосферу в домі. Зволожувачі повітря Cooper & Hunter - це компактні прилади, які не вимагають складної установки. Все що потрібно - встановити на рівну поверхню, підключити до розетки і залити воду. Ультразвукові зволожувачі - найпопулярніший тип. Серед їх переваг: висока продуктивність, компактність і економну витрату електроенергії.

Переваги зволожувача COOPER & HUNTER CH-3045 Antigua:

  • Аромакапсула для створення SPA-ефекту
  • Інформативний дисплей відображає поточний рівень вологості і температури, інтенсивність виходу пари і режими роботи таймера і іонізатора
  • Автоматичний контроль рівня вологості
  • Безшумна робота для комфортного використання під час сну і відпочинку
  • відключається іонізатор
  • Бокове «вікно» з прозорого пластика для візуалізації рівня води в баку

Середня продуктивність всіх побутових зволожувачів повітря - 0,3-0,6 кг / ч. Цього достатньо, щоб підтримувати необхідну вологість в кімнаті площею до 30 м2. Ультразвукові зволожувачі в цілому дешевше і продуктивніше інших, але їм потрібно періодична заміна картриджа. Серія Waterfall володіє вбудованим іонізатором повітря. Іонізатор можна відключити за допомогою кнопки, яка знаходиться на приладі ззаду. Якщо підсвічування води включена - іонізатор також працює, і навпаки. Разом з парою, корисні для здоров'я іони кисню потрапляють в приміщення. І пам'ятайте головне - якою б зволожувач ви не вибрали, вам потрібно буде 1-2 рази на день заливати в нього воду.

Характеристики Cooper&Hunter CH-3045

Основні
Тип Зволожувач повітря
Площа приміщення 30 кв.м
Метод зволоження Ультразвуковий
Oснащення Пульт ДК
Сенсорне управління
Ємність резервуара для води 4.5 л
Витрати води 300 мл/год увлажнение
Функції
Зволоження повітря
Іонізація
Ароматизація
Додатково Іонізатор
Нічний режим роботи
Аромакапсула для будь-якого типу аромамасла
Безшумна робота
Цифровий дисплей
Таймер
Контроль вологості
Пульт ДК
Контурна підсвітка з можливістю вимкнення
Блокування включення при порожньому резервуарі
Фільтр грубого очищення
Бічне «вікно» з прозорого пластику
Фізичні
Рівень шуму 35 дБ
Колір чорний
Габарити 20.0х15.6х35.1
Вага 1.77 кг