Очисник повітря Cooper&Hunter CH-P23W5I

Код товару: 1095114
Під замовлення
3360 Грн
  • Інформація по Cooper&Hunter CH-P23W5I
  • Виробник: Cooper&Hunter
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: CH-P23W5I
  • Вага: 6.3 кг.
  • Габарити: 57x38x24 см.
  • Короткий опис:

    HEPA фільтр, вугільний фільтр, іонний (електростатичний), фільтр попереднього очищення, іонізація, для будинку, підлоговий, 20 м², 50 Вт, електронний, 230 м³/г, 26.3 Дб, білий

Опис Cooper&Hunter CH-P23W5I

Зараз в тренді правильне харчування та здоровий спосіб життя. Ми намагаємося стежити за тим що їмо, але нехтуємо якістю повітря яким дихаємо. Зараз це як ніколи важливо, тому що в чотирьох стінах ми проводимо буквально 24/7. Важливість очисника повітря очевидна!

Думка що така техніка може чистити тільки від пилу помилкова, так так як очисник повітря серії Анди оснащений 5-ти шаровим комбінованим HEPA фільтром (ссылка на сайт) і сучасним CH-ion фільтром.

Кожен шар в комбінованому фільтрі несе свою роль у створенні ідеально чистого гірського повітря.

Найголовніший це ХЕПА (Н11) фільтр який являє собою спеціальний дрібнопористий матеріал який вловлює найдрібніші частинки розміром до 0,3мкм.

Цей HEPA фільтр спереду захищений фільтром попереднього очищення (фільтр сіточка) який затримує пил шерсть і інші великі забруднювачі. А за ним відразу йде спеціальний антибактеріальний шар - він очищає повітря від вірусів, бактерій, цвілі і інших мікроорганізмів, а також збільшує термін експлуатації HEPA фільтра.

Після антибактеріального шару встановлено нейлоновий шар з активованим вугіллям - шар з активованим вугіллям усуває шкідливі гази (наприклад, чадний і очищає повітря від інших неприємних запахів і хімічних сполук). А нейлоновий шар так само захищає HEPA фільтр тільки вже з іншого боку.

Комбінований фільтр потрібно міняти щороку, вам про це нагадає індикатор заміни фільтра.

На останньому етапі очищення - іонізатор насичує повітря зарядженими частинками, які сприятливо впливають на організм.

Як бачите - Повітря проходить кілька рівнів очищення. Видаляється не тільки пил, але і найдрібніші алергени. Цей пристрій зовсім може стати порятунком для людей які страждають від цвітіння амброзії.

Є 4 рівня потужності включаючи режим «Turbo», а також додаткові функції такі як: Таймер на вимикання; блокування панелі управління; нічний режим, в якому пристрій працює з мінімальним рівнем шуму і не турбує сон.

Насолоджуйтесь чистим гірським повітрям у себе вдома разом з сучасним очисником повітря CH-P23W5i серії Andes від компанії Cooper&Hunter.

Характеристики Cooper&Hunter CH-P23W5I

Додаткові функції іонізація
Спосіб установки підлоговий
Тип управління електронний
Спосіб очищення фільтр попереднього очищення
Застосування для будинку
Площа обслуговування 20 м²
Споживана потужність 50 Вт
Особливості таймер
кількість режимів 4
Продуктивність 230 м³/г
Рівень шуму 26.3 Дб
Додаткові характеристики режим "Sleep" для комфортного сну
Габарити 32.5 x 17.2 x 50 см
Вага 5.7 кг
Колір білий