Увлажнитель воздуха DELONGHI UHX 17

Код товару: 939584
Немає в наявності
  • Інформація по DeLonghi UHX 17
  • Виробник: DeLonghi
  • Код виробника: UHX 17

Опис Увлажнитель воздуха DELONGHI UHX 17

ОБЛАСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ ЗВОЛОЖУВАЧА DELONGHI UHX 17
Побутовий кімнатний зволожувач повітря DeLonghi UHX 17 купують зазвичай для установки в приміщеннях, які страждають від зайвої «пересушенности», щоб повернути втрачений комфорт. Таке може статися не від того, що на вулиці стоїть задушлива літня спека, а якраз тому, що в кімнаті дуже жарко через незбалансованого опалення. Наприклад, якщо ви користуєтеся обігрівачем або занадто активно працює система центрального опалення. Нехтувати ситуацією не варто, оскільки сухе повітря негативно впливає на здоров’я в цілому. Ми рекомендуємо поставити DeLonghi UHX 17 в будь житловій кімнаті – спальні, вітальні.
ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРИЛАДУ
Апарат працює за технологією Microdrop, забезпечуючи постійне і рівномірне зволоження приміщення протягом 7 годин безперервної роботи з продуктивністю в 230 мл/год. Ємність резервуара для води становить 1,6 літра, що дозволяє випускати легкий потік пари при температурі 55-65 град. C. Перед тим, як перетворитися в пар, рідина проходить через систему очисних фільтрів, що рятують її від найдрібніших частинок пилу (попереднє очищення, НЕРА-фільтр, вугільний). У разі, якщо резервуар повністю вичерпає запаси води, а ви пропустіть цей момент, прилад автоматично відключиться. Втім, світловий індикатор на корпусі заздалегідь сповістить вас про те, що вода закінчується.
ДОДАТКОВІ МОЖЛИВОСТІ
Щоб зробити обстановку в приміщенні більш приємною, можна не тільки освіжити повітря мікроскопічними крапельками вологи, а ще й наситити його приємними ароматами. В зволожувачі DeLonghi UHX 17 є вбудований розпилювач ароматизаторів. Дозатор дозволяє визначити точну кількість речовини в кожній дозі. Таким чином встановлюється інтенсивність аромату від ледве відчутного, до яскравої і надзвичайно насиченою.

Характеристики Увлажнитель воздуха DELONGHI UHX 17

Основные характеристики
Обслуживаемая площадь нет данных
Потребляемая мощность 200 Вт
Метод очистки угольный/HEPA
Метод увлажнения паровой (горячее испарение)
Функция "Ионизация" нет
Функция "Ароматизации" есть
Функция "Увлажнения" есть
Функция "Озонирования" нет
Функция "Охлаждения" нет
Функция "Обогрева" нет
Функция "Осушения" нет
Дисплей нет
Управление электронное
Регулятор интенсивности испарения есть
Автоматическая регулировка влажности(гигростат) нет
Автоотключение есть
Таймер нет данных
Пульт ДУ нет
Емкость резервуара для воды 1.6 л
Производительность 230 мл/ч
Уровень шума нет данных
Габариты (ШхВхГ) 201 х 201 х 310 мм
Цвет белый/серебристый