Зволожувач повітря Gorenje H45W

Код товару: 1215388
Немає в наявності
  • Інформація по Gorenje H45W
  • Виробник: Gorenje
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: H45W
  • Вага: 1.514 кг.
  • Габарити: 22x39x22 см.
  • Короткий опис:

    Тип - ультразвуковий, зволоження, очищення, 20 м², 210 мл/г, 23 Вт, 4.5 л, сенсорне, Кількість режимів роботи - 3, 38 дБ, 387 х 170 х 170 мм, 1.6 кг, білий

Опис Gorenje H45W

Переваги Gorenje H45W

Ультразвукова технологія
Вода з резервуара потрапляє на вібруючу з високою частотою мембрану, розщеплюється і викидається у вигляді хмари найдрібніших крапель. Вентилятор підштовхує їх вгору і насичує вологою повітря в приміщенні.

Холодний пар
Особлива технологія перетворює воду в пар, створюючи у вас вдома унікальну атмосферу. Цей пар має низьку температуру, тому він сприймається природно і створює відчуття лісової свіжості весняного ранку.

3 способи додавання води
Заливати воду в резервуар можна безпосередньо, використовуючи спеціальну насадку, або після зняття верхньої кришки. Є і третій варіант - помістити резервуар під кран.

Регульований на 360˚ випускний канал пару
Цей зволожувач повітря виробляє дрібні частки пару, а випускний канал з можливістю регулювання пару і діапазоном 360˚ дозволить будь-якому досягти бажаного рівня комфорту.

Простота використання
Для регулювання рівня вологості достатньо однієї кнопки. Синій, зелений або лимонний колір кнопки вказує на рівень вологості (синій відповідає високому рівню, а лимонний - низькому). Червоний індикатор дозволяє зрозуміти, що резервуар для води порожній.

Компактний дизайн
Компактний дизайн цього зволожувача і його мала вага (1,18 кг) дозволяють легко переносити його з однієї кімнати в іншу.

Тиха робота
Ультразвукова технологія забезпечує неймовірно тиху роботу (38 дБ), яка не завадить ні роботі, ні чуйному сну. Створіть для себе комфортну атмосферу, насичену вологою.

Характеристики Gorenje H45W

Основні
Тип Зволожувач повітря
Площа приміщення 20 кв.м
Метод зволоження Ультразвуковий
Ємність резервуара для води 5 л
Функції
Зволоження повітря
Додатково Ультрасучасний дизайн
Цифровий дисплей
Автоматичне вимикання
Холодний пар
Індикація включення
Система фільтрації
Антибактеріальний зволожуючий фільтр
Фізичні
Довжина кабеля 1.5 м
Матеріал пластик
Потужність 26 Вт
Рівень шуму 38 дБ
Колір білий
Габарити 17 x 38.7 x 17
Вага 1.6 кг