Увлажнитель воздуха MiJia Smart Humidifier (MJJSQ04DY)

Код товару: 1219738
Немає в наявності
  • Інформація по MiJia MJJSQ04DY
  • Виробник: MiJia
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: MJJSQ04DY

Опис Увлажнитель воздуха MiJia Smart Humidifier (MJJSQ04DY)

Зволожувач повітря Mijia Smart Humidifier
Mijia Smart Humidifier має науковий підхід до зволоження повітря в приміщенні. Інтелектуальна підтримка вологості повітря на оптимальному рівні забезпечує здорову і затишну домашню атмосферу і знижує ризик сезонних захворювань. Витончений сучасний дизайн і класичний білий колір корпусу забезпечують приладу помітне місце в домашньому інтер’єрі.

Натуральне зволоження
У Mijia Smart Humidifier використовується технологія природного зволоження, при якій в приміщення потрапляє чисте повітря, яке за якістю зволоження можна порівняти з морським. Новий турбінний вентилятор і спеціальна конструкція відводів повітря збільшують швидкість подачі водяної димки, за рахунок чого волога рівномірно розподіляється по кімнаті, а не осідає на меблях і стінах.

Точна підтримка заданого рівня
У Mijia Smart Humidifier встановлений високоточний датчик, що вимірює рівень зволоження повітря в кімнаті. При низькому вмісті вологи прилад автоматично активується для підтримки встановленого рівня вологості. У додатку MiHome можна вибрати ступінь зволоження в діапазоні 40 -70 %.

Дезінфекція іонами срібла
Для того, щоб додати в резервуар воду, досить зняти з прилада кришку. Резервуар вміщує 4 літри води, чого достатньо до 26 годин роботи зволожувача. Для запобігання розвитку бактерій і грибків у вологому середовищі резервуар зволожувача виготовлений з матеріалу, що містить іони срібла. Це дозволяє підтримувати воду чистою і виключає потрапляння хвороботворних мікроорганізмів в приміщення.

Вибір режиму
Зручний поворотний важіль на корпусі дозволяє швидко вибрати один з трьох режимів зволоження. Просто поверніть ручку в потрібне положення, щоб в кімнаті встановилася приємна атмосфера.

Управління через Wi-Fi
Керуйте роботою Mijia Smart Humidifier через мобільний додаток, встановлений на вашому смартфоні. Ви зможете дистанційно, використовуючи додаток MiHome, вмикати та вимикати пристрій, стежити за рівнем зволоження повітря і змінювати режими роботи.

Характеристики Увлажнитель воздуха MiJia Smart Humidifier (MJJSQ04DY)

Основные характеристики
Обслуживаемая площадь 48 м.кв.
Потребляемая мощность 25 Вт
Метод очистки нет
Метод увлажнения ультразвуковой
Функция "Ионизация" нет
Функция "Ароматизации" нет
Функция "Увлажнения" есть
Функция "Озонирования" нет
Функция "Охлаждения" нет
Функция "Обогрева" нет
Функция "Осушения" нет
Дисплей нет
Управление механическое
Регулятор интенсивности испарения есть
Автоматическая регулировка влажности(гигростат) нет
Автоотключение есть
Таймер нет
Пульт ДУ нет
Емкость резервуара для воды 4 л
Производительность 300 мл/ч
Уровень шума 32 дБ
Габариты (ШхВхГ) 190 х 324 х 190 мм
Цвет белый