Зволожувач повітря Nuvita NV1823

Код товару: 1023286
Немає в наявності
  • Інформація по Nuvita NV1823
  • Виробник: Nuvita
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: NV1823
  • Вага: 1.4 кг.
  • Габарити: 25x25x25 см.
  • Короткий опис:

    Тип - ультразвуковий, іонізація, зволоження, очищення, 15 Вт, 2 л, механічне, 250 х 250 х 250, 1.5 кг, білий

Опис Nuvita NV1823

Компактна конструкція
Зволожувач повітря Nuvita NV1823 призначений для створення оптимального балансу вологості в приміщенні. Його використовують в житлових кімнатах, де техніка ідеально знаходить своє місце: обтічний білий корпус відносно невеликий за розмірами, оформлений в нейтральному стилі, міцно стоїть на поверхні.

Система фільтрації
Представлена ​​модель має багатоступеневу фільтрацію на кожному з етапів роботи. Наприклад, в резервуарі з водою стоїть керамічний фільтр. Також зволожувач оснащений нано-срібним фільтром, який за рахунок спільної роботи іонів срібла і частинок водного пара дозволяє домогтися знищення мікробів і бактерій, які явно зайві в здоровому якісному повітряному просторі.

Ультразвуковий метод
Поширення зволожуючих крапель відбувається за допомогою ультразвукових хвиль. Крапля дробиться на гранично малі частинки, які хвиля розносить швидко і далеко, досягаючи при цьому найвіддаленіших частин кімнати.

Зміна інтенсивності
На корпусі в нижній частині розташовується механічний регулятор, який необхідно повертати, щоб вибрати один з доступних режимів зволоження. Шкала з мітками по зростанню дасть зрозуміти, наскільки інтенсивно в даний момент техніка виробляє зволожуючий струмінь.

Холодний пар
Абсолютно безпечне використання зволожувача забезпечено за рахунок струменя холодного пара. Ви можете поставити техніку там, де діти або домашні тварини можуть перебувати в безпосередній близькості - ніяких травм і опіків не буде.

Індикатор відсутності води
Близько важеля управління є індикатор, який повідомить вас про те, що в резервуарі немає води, захопившись відповідним світлом. Даний зволожувач має бак на 2 літри, завдяки чому здатний пропрацювати 9 годин без зупинки.

Характеристики Nuvita NV1823

Особливості фільтр для пом'якшення води
Тип ультразвуковий
Основні функції очищення
Потужність 15 Вт
Об'єм резервуара для води 2 л
Час роботи при повному резервуарі 9 г
Тип управління механічне
Функції управління регулювання інтенсивності пара
Індикатори рівня води
Дизайн класичний
Габарити (ВхШхГ) 250 х 250 х 250
Вага 1.5 кг
Колір білий